Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ljubiva se…

Ljubiva se…

Moški, ko se zaključi zveza, zakaj si zaželite, da bi se z vašo bivšo partnerko še zadnjič ljubila?

Tko da veš da je zadnjič, da narediš zaključek, closure. Da se res dobro posvetiš in vse, saj veš da je zadnjič, poseben občutek, ko gre za zadnjič.

TF

Kdo to pravi?

Čimprej naj odrine!

Ker smo jo imeli (primarno) samo za seks ali pa smo res tako neizkušeni, da ne vemo kako nam bo še huje trgalo srce. Ampak v večini je tisto prvo.

A tudi pri dolgoletnih zvezah misliš, da bi veljalo tisto prvo navedeno?

TF

Kdo to pravi?

Čimprej naj odrine![/quote]
Po dolgoletni zvezi sem ga zapustila, pa je želel, da se še zadnjič ljubiva… Pri krajših zvezah iz preteklosti, pa se točno ne spomnim, a je bila res pobuda z moške strani, se je pa seveda kdaj zgodilo.

TF

Kdo to pravi?

Čimprej naj odrine![/quote]
Po dolgoletni zvezi sem ga zapustila, pa je želel, da se še zadnjič ljubiva… Pri krajših zvezah iz preteklosti, pa se točno ne spomnim, a je bila res pobuda z moške strani, se je pa seveda kdaj zgodilo.[/quote]

Ja če bi mene kakšna prizadela pa to, je nočem več vidit, naj čimprej gre kurba. Medtem ko kurbe (plačljive) mi je pa filing še ta zadnjič ruknit, če vem da bo nehala delat, jo še zadnjič fino izjebem.

Po moje je to zadnjič v smislu če nis preveč navezan, če ti stre srce, potem je neb še zadnjič, če je bila pa cum dump kot ti razlagaš, da si, potem te je pa hotel še izjebat zadnjič. Zgleda si jih že veliko pokopala v sebi, da se niti ne spomenš več, razen sem pa tja kakšenga posebi.

Po dolgoletni zvezi sem ga zapustila, pa je želel, da se še zadnjič ljubiva… Pri krajših zvezah iz preteklosti, pa se točno ne spomnim, a je bila res pobuda z moške strani, se je pa seveda kdaj zgodilo.[/quote]

Ja če bi mene kakšna prizadela pa to, je nočem več vidit, naj čimprej gre kurba. Medtem ko kurbe (plačljive) mi je pa filing še ta zadnjič ruknit, če vem da bo nehala delat, jo še zadnjič fino izjebem.

Po moje je to zadnjič v smislu če nis preveč navezan, če ti stre srce, potem je neb še zadnjič, če je bila pa cum dump kot ti razlagaš, da si, potem te je pa hotel še izjebat zadnjič. Zgleda si jih že veliko pokopala v sebi, da se niti ne spomenš več, razen sem pa tja kakšenga posebi.[/quote]

Lej, nimam 20 let, in s tem sva bila skupaj 15 let, spomnim se vseh mladostnih ljubezni, ker jih ni bilo veliko, sam lih v detajle se pa res ne spomnim, kdo je zadnji izrazil željo za ljubljenje. Ma ni se sam men to zgodilo, tudi nekaj prijateljic je o tem že govorilo, pa me zanima a je to praksa?

Ne štekam tega koncepta…skratka, tip ti da kajlo, ampak bi te pa rad še
enkrat poseksal?
In bistveno pri vsem skupaj je to, kaj bi on rad?

Očitno nimam pojma. Ker pri men – če nisva, pol nisva. Ne pa – nisva, ampak seksal
bi pa vseeno.

Po moje je ona njemu dala kajlo. Ker če bi TIP dal kajlo, bi on že dobro vedel, kdaj jo bo zadnjič kresnil. Tako pa ga je ona odmaknila od svoje pizde, nakar si je mislil (“če bi vedel da je bilo zadnjič) in ji reče “a lahko še zadnjič” ? Da bi jo še zadnjič ruknil, samo pred tem bi vklopu REC v glavi, da bi si dodobro zapomnil. Ja je kar pogosta praksa, če da ženska konc, drugač ti ni treba niti omenit, saj VEŠ da bo zadnjič. Kajne Kaja.

Ja, jaz sem ga pustila, če je to pomembno. Ampak enako je bilo s prvim resnim fantom. Pustil me je, pa je vseeno želel poslovilni seks. No, tudi nekaj kolegic je imelo isto izkušnjo, zato vprašanje zgoraj.

Ja, jaz sem ga pustila, če je to pomembno. Ampak enako je bilo s prvim resnim fantom. Pustil me je, pa je vseeno želel poslovilni seks. No, tudi nekaj kolegic je imelo isto izkušnjo, zato vprašanje zgoraj.[/quote]

In kaj hočeš izvedeti?
Se pač pof*uk*aš in to je to. In ko sta fertik, mu reči: sedaj pa me daj še enkrat in za pri radnjo.

ja, kaj delaš dramo, si hotl vedt če se dogaa, se, so what…

kot avto k prodaš, rečš če greš lohk še en krog.. pol pa al ti ga odpele lizing hiša al pa če ga prodaš, greš še en krog V SPOMIN… The Last Ride.

O, neeee, ne.

Je že boljše iti na probno vožnjo z novim vozilom.

Ne delaj napak!

ja normalno, sam da sprobaš stara jajca še prej, da pol bol ceniš new a veš…

ej baba Še*zadnjič: sej eni se pa stalno vračajo po nostalgične vožnje.. če sta bla tok let skupi, morda bo tud teb zapasal kdaj vlakec nostalgije

da jo končno že enkrat po.f.ukam … ne pa, da sem nežen, obziren, jo potem še crkljam ☺

Uf to pa je kar nekaj. To je že izven mojih izkušenj, ampak po moje sta se počasi oddaljila in čustva so usahnila. Proti koncu nista več toliko se ljubila kot sta samo seksala.

Jaz lahko zase povem, da z eno, ko sem jo še ljubil ko me je pustila nisem nikakor hotel spet seksati, ker sem vedel, da bom še globje padel. Če že kaj sem bolj fantaziral kako se spet drživa za roke. Vem kako patetično haha.

To še manj razumem.
En(a) ti pove, da te ima dovolj, da te zapušča, da te ne mara več, ti pa njej, “a lahko
prosim še enkrat seksava?”…
WTF?

A ženske bi rade RAZUMELE ? Sem mislu da hočete samo INFO, razumevanja vam pa žal ne morem dati. Ene stvari je treba vzeti v zakup pač, kot smo mi pri vas ženskah ene stvari k jih namo nikol razumeli, imamo pač vsi svoje specifike.

To še manj razumem.
En(a) ti pove, da te ima dovolj, da te zapušča, da te ne mara več, ti pa njej, “a lahko
WTF?[/quote]

Saj je logično. Ker mu je bila samo za seks bi se on še enkrat sprazil, ko je že pri… roki, ker do naslednje mogoče ni tako blizu.

Saj vidiš kaj dečki pišejo tu kaj je važno, za žensko: postava, izgled, da se mu ob njej zahoče… in ona še vedno dobr zgleda.

To še manj razumem.
WTF?[/quote]

Saj je logično. Ker mu je bila samo za seks bi se on še enkrat sprazil, ko je že pri… roki, ker do naslednje mogoče ni tako blizu.

Saj vidiš kaj dečki pišejo tu kaj je važno, za žensko: postava, izgled, da se mu ob njej zahoče… in ona še vedno dobr zgleda.[/quote]

To mi je jasno, da se ženske na svetu delijo v dve kategoriji:
1) bi jo
2) bi jo, če ne bi blo nobene druge

logično, 15 let sta seksala, očitno mu je bilo dobro. Sedaj ve, da bo suša, dokler ne najde druge in bi pač še zadnjič izkoristil priliko dobro znanega zastonj seksa.
tako kot ješ piškote, pa veš, da moraš nehat, pa hitro še enega v usta potlačiš.

nikoli!

Mene je pred slabimi 15 leti bivša punca pustila po treh-štirih mesecih, ravno ko mi je docela zlezla pod kožo. Pol leta me je vse bolelo od nje, crkaval sem. Vse, kar sem želel, je bil samo še en seks z njo. Enkrat sva se slučajno znašla skupaj na eni fešti, po kateri me je prosila, da jo peljem domov. Povabila me je k sebi, kjer sva skadila joint. Končala sva v postelji. Zgodil se je eden izmed najboljših seksov v mojem življenju. Skozi njega sem ji brez besed izpovedal vse: vso ljubezen, bolečino, vprašal vse zakaj-e in dobil vse zato-je. Oba naju je mentalno razneslo na tisoč koščkov.

Naslednje jutro sem se zbudil z nasmehom, prvič po pol leta. Prebolel sem jo. Zato ga razumem, zakaj si želi seksati z njo. Da zaključi zgodbo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close