Ljubiva se…
……mislila sem, da boš napisal….naslednje jutro, ko sem se zbudil iz sanj….
Uf to pa je kar nekaj. To je že izven mojih izkušenj, ampak po moje sta se počasi oddaljila in čustva so usahnila. Proti koncu nista več toliko se ljubila kot sta samo seksala.
Jaz lahko zase povem, da z eno, ko sem jo še ljubil ko me je pustila nisem nikakor hotel spet seksati, ker sem vedel, da bom še globje padel. Če že kaj sem bolj fantaziral kako se spet drživa za roke. Vem kako patetično haha.[/quote]
V bistvu je bil seks po toliko letih res najboljši, ja, ko ga poznaš u nulo, ko te samo pogleda in veš kaj želi in obratno, ko ne rabiš filozofirat, kam in kako naj te prime…to bo, to je želel, jaz pa nisem mogla, ker potem ne bi šla stran. Ma ja, tudi meni so se zatresla kolena…
Midva imava tudi še ene reči nedorečene, verjetno se bova mogla slej ko prej dobit, a jaz odlašam…ker mogoče pa potem ne bom več mogla stran.
Ko sem se z nekom razhajala, sem si tudi jaz želela še zadnjega ljubljenja. Z isto čustveno potrebo kot desc. Izpoved ljubezni, bolečine ob tem, da nama ni uspelo, žalosti, ker mi je bilo hudo, in obžalovanja za vse sanje, ki jih ne bova doživela.
Razhod sem predlagala jaz.
hahaha polepšal si mi soboto…PIZDOHVATAR??PIZDOVOHAR????HAHAHA lahko noč
Z punco se poljubljava vsak dan že 5 let sva ko najboljša prijatelja .
Pred 2 letoma je imela krizo zato me prosila če bi lahko hodil kakor ljubinec ljubezni .
Vendar sva še isto noč močno poljubljala .
Zato sem zelo ponosen da ima tako lustno punco ki je fulj nezna ter poštena .
Forum je zaprt za komentiranje.