Ljubljana, Kranj
Lep pozdrav,
očitno je težko v tej rubriki ločiti zrna od plev, ampak verjemi, da je oglas resničen.
Kje naj naj začnem – hja… najboljše, da na začetku .. OK, napišem prvo kaj iščem….
Iščem žensko za redna intimna srečanja.
Pomembno mi je, da v sexu uživava obojestransko, da je vse stvar dogovora in da se prav tako iz obeh strani to upošteva.
Brez skrbi, nisem antipatičen tip, da me niti pogledati nebi želela, prav nasprotno, sem prijeten ter simpatičen moški, ki v spolnosti uživa v marsičem in gre tudi izven okvirjev… kako že pravijo, sex je brez mej, vse je v naših glavah.
Imam pa določene želje in je zaželjeno, da jih izpolnjuješ (če se po teh kriterijih ne bo našlo, bom naredil tudi izjemo.
* Iščem: njo
* Starost: 30 do 40 let
* Izgled: vitke oz. normalne postave
* Pogostost srečanj: stvar dogovora oz. usklajevanj
* Lokacija: za boljše počutje mene ter tebe, bo lokacija nevtralna ter po dogovoru. Stroški najema sobe so moji.
* Diskretnost: Iz moje strani definitivno 100% , enako se pričakuje tudi od tebe.
* Zaščita: Kondom.
Evo, toliko na kratko, za malce predstave o tem, kaj se išče.
Vem, veliko neznank je še o meni, verjetno imaš vprašanja, ampak brez skrbi, vse izveš. Če te je le pritegnilo sporočilo in si se našla v tem.
Ti zaupam kontakt: Aja aja, prosim tipi off, ostale katere ste se v tem našle sre dobrodošle.
Bodi izvirna, unikatna, prepričaj me, da si ti tista prava, da se odločim prav za tebe. Na enostavčna sporočila žal ne bom odpisoval