Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ljubljana parkiranje

ljubljana parkiranje

nedolgo nazaj sem imela nadvse neprijetno izkušnjo zato oprostite mogoče neumnem vprašanju (glede na to da so te podatki lahko pridobljivi na spletu)

parkirišče pri železniški/avtobusni….se plačuje samo z gotovino? obstaja pavšal ali je po vsaki uri? kaj pa dolgotrajno parkiranje – 12h in več? je odprto 24/7, vikendi in prazniki?

Mislim, da je samo z gotovino, nisem pa ziher. Tule je cenik za parking na :

OPIS CENA Z DDV
parkiranje do 1 ure 1,00 €
parkiranje od 1 do 2 ur 2,00 €
parkiranje od 2 do 5 ur 3,00 €
parkiranje od 5 do 8 ur 4,00 €
parkiranje od 8 do 12 ur 5,00 €
parkiranje od 12 do 24 ur 7,00 €
parkiranje mesečna karta 65,00 €
parkiranje letna karta 715,00 €
izgubljena kartica 20,00 €

Se ti pa soboto (po 13. uri) in nedeljo splača parkirati tudi drugje (recimo na metelkovi ali kotnikovi ulici), ker se takrat parkirnina ne plačuje.

Fafjn je tudi parkirišče Tivoli, kjer:

Parkirnina – osebna vozila;
dnevna tarifa od 06.00 do 20.00 ure: za prvi dve uri 0,60 €, vsaka naslednja ura 0,60 €
Obratovalni čas;
ponedeljek – petek

Pa še za ostala parkirišča -> Cene parkirišč

Nekateri so zaposleni na parkingu ali pa v redarstveni sluzbi 😉

Nekateri znajo pa googlat.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

OK, zenske ste bolj ustrezljive kot tipi, ce ni vizualnega kontakta.

Odvisno.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Dodaj slikco-avatar z zensko atraktivnega videza, pa se bo pojavil naval slinjenja z moske strani 😉

Verjamem, ja… Pa ti, si si Antilopino slino že obrisal? Ne, saj vem, samo normalno se je pogovarjala s tabo.

Vem, ja, malo sem žleht, samo ponazoriti sem hotela, da se v obeh smereh dogaja. S to razliko, da določene še slikic ne potrebujejo. 😉

Mogoce pa nisem tipicen monovec. Nekateri (3-4 tipi MAX, vse ostalo je podvajanje) imajo tale mon za….. lovski poligon 😉 In kot kaze jim je cisto vseeno kako zenska izgleda. Samo da je… Kot kaze sem sam bolj zahteven oz. po zensko definirano plehek 😉

Kakšen je pa tipični monovec?

Ima 3-10 nikov in 3-4 fore za zenske 😉 Milom ili silom 🙂

Aha, potem pa res nisi tipičen monovec. Zate bi najbrž veljalo z zidom ali z distanco. 🙂

S tisto zadevo ki pri zenskah ne vzge: z resnico. Ni hujsega pristopa 🙂

Jep, to, da nekdo verjame v eno samo resnico, zna biti kar problematično, se strinjam. Zna biti pa dovolj za vernike in vernice.

Privlacimo in privlacijo nas napacni ljudje…. Samo dalec smo od parkiranja 🙂

Jaz pa mislim, da ne. Tudi če kdaj v svojo bližino fašem koga, ki mi na prvo žogo ne ustreza, mi je jasno, da sem ga fasala z določenim razlogom. Če ne drugega, zato, da me opomni, da moram pri sebi spremeniti tisto, zaradi česa privlačim take ljudi.

P.S. Zaradi off topica na tem forumu se pa že dolgo ne sekiram več. Če Robi (ki tudi pravi, da resnico govori) reče, da ni panike, potem pač ni panike. 😉

Ce si odprt sistem pa se flegmatik super, no nismo vsi taksni….

Človek, ki se ima za flegmatika je večinoma ravno nasprotje tega.

Eh, saj ni treba, da bi bili. Vsak ima svoj sistem za preživetje. In biti flegma definitivno ni moj… 🙂

Vsaj eden pogoj zadostuje 😉

Torej, kaj so značilnosti odprtega sistema?

no, jst sm bla sam prjazna, pa nalepla informacije. prjazna punca pač.
bi mi pa tud redarska uniformica verjetno čist lepo pasala 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=tdotz1l_-CM

khm, jst sem si te bolj prijazno predstavljal…… 😛

Sem mislil da je logicno: nezaupanje in distanca.

O oblekcah pa… ja nekateri imajo ta fetis, padajo na unforme. Samo povecini zenske.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close