Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ljubljančani

ljubljančani

Če bi se morali preselit iz Ljubljane v oklico lj. kam bi najraje šli in zakaj??

če bi se morala, kamorkoli, če bi pa izbirala pa tudi kamorkoli, damo ne v strnjeno naselje.

mi smo se. tja, kjer nam je bilo všeč in nesmiselno se je omejevat z določeno smerjo, ker je v vseh smereh lepo.

hmmm… najraje proti primorski, ampak ker se gre za bližino lj bi prišli kvečjemu do vrhnike tako da to ne. proti gorenjski ne, ker je celovška katastrofa. proti dolenjski najbrž. grosuplje denimo. če bi morala.

Nikamor. Nikoli. Za noben denar. Ljubim Ljubljano.

Na morje … bližji pa na Kurešček …

Nikamor.

proti dolensjki……ravno zaradi tega smo pa še hišo naredili, da lahko najmanj za vikend zbežim iz te ………… ljubljane….

Proti Gorenjski, ker sem “Gorenjka v Ljubljani”.

Ce bi se morala preseliti iz LJ, bi s verjetno morala kamorkoli. Ce bi se selila po svoji volji, bi se pa na Primorsko, kar je konec koncev sirsa okolica LJ. V blizji okolici bi verjetno izbrala Domzale ali Dolenjsko.
Sem rada v Ljubljani in se nimam namena selit.

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

Se ne bi selila.

itak, da v Kamnik:).

Nikamor.

nikamor, ker sem Ljubljančanka.Pa sem se preselila v zasavje, ker sem se nekam morala, pa sem se pač tja kjer je že en otrok(sem vedno rekla, da v zasavje pa nikoli).Zdaj mi je pa tu zelo všeč in nebi šla tako zlahka nazaj.
lp

New Report

Close