Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ljubljančanke, zakaj….

Ljubljančanke, zakaj….

)))))))))))))))))))))))))

Tako glasnih kot v Ljubljani, verjemi ni nikjer. No, ja v Italiji.
Vedeti moraš kdaj in kje si lahko glasen in ne, da si glasen non stop in povsod.

A misliš, da če bi rekla, bi bilo narobe?

Kaj, če bi rekla?????

Da naj malo znižajo glas.

Ne morem kar vsem tujim ženskam soliti pamet. Lepo vzgojene tako ali tako vedo, kako se je potrebno obnašati v javnosti.
Moje prijateljice v Ljubljani ne govorijo glasno, če bi katera vpila, bi ji sigurno rekla, da je to za okolico moteče.
Tako pa……..????

najbolj glasne (v poselji) so štajerke (čeprav niso najboljše – to so ljubljančanke). To vem še iz študentskih let, sedaj pa sem že dolgo in zvesto poročen s primorko (vse nekje vmes)

kr neki…

Ej, zakompleksanka, ki bi rada nekam pripadala, pa ne moreš: ne govori o kulturi in lepi vzgoji, ker ti obojega manjka. Posplošujejo pa itak zmeraj najbolj nevedni.

Itak…

Ne le, da so glasni, glasne, tudi obnašati se ne znajo.
Zaposlen sem v hotelu v turističnem kraju in vsi s katerimi se pogovarjam smo si enotni, da je ljubljančan najbolj nevzgojen in glasen gost.
Ne znajo se obnašati, ko pridejo v hotel, restavracijo, bazen..
Obnašajo se, kot čreda ovac, nevzgojeno in glasno.

dobra roba se sama hvali

ampak lastna hvala se pod mizo vala

od preveč hrupa imamo okvarjen sluh, tko da še same sebe ne slišmo, ker jaz še nisem slišala nobene glasne tle okol

mrbit pa ti žviš na osamljenem kraju in si pač preobčutljiva:)))

Ej dej neki nam povej… kako pa ti točno veš kera je ljubljančanka? (niso vse ki se derejo ljubljančanke)… misliš da gorenjka,štajerka,primorka,… pa ne zna govorit po ljubljansko?

joj s čim se babe obremenjujete….. 🙂

Ja ti pa maš cajt….

Ha, ha, ha smešno za umret! :)))))))

hvala na komplimentu…

Meni se ljubljančanke niso zdele pretirano glasne, pa sem en čas živela v LJ, zunaj LJ pa jih nisem dosti srečevala, tako da ne morem sodit. Sicer pa vas vse ljubljančane prosim, da ko uporabite štajerke, da branite same sebe, bodite bolj natančne, ker štajerska je velika in med nami so zeeeeelooooo velike razlike. Sicer pa pridite kaj na štajersko, pa boste videle, da smo zlo fajn.

New Report

Close