Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Ljubljanska erotična beda

Ljubljanska erotična beda

Kdo bi si mislil, da imamo kar 3 (tri) striptiz lokale. Striptizerke so prav zanimive, spijo ob mizah in se slačijo do tang, podobno kakor koga včasih zvija na WCju. Ob vhodih te oskubijo do tal za te prečudovite poglede, pivo ti prodajo pod geslom enega prešerca za eno pivo, in glej ga: striptizerka ti za 5 prešercev odpleše v separeju striptiz do konca in pri tem porabi toliko časa, da se odvrtita celi dve pesmi. Šampanjc s striptizerko, ki govori napol rusko napol slovensko baje stane pa kar 25 prešercev (po mojem se dr. Prešeren v grobu okol obrača zarad tega:-).

Seveda pa to še ni vse! V oglasniku dobiš na stotine žensk, ki zaspano ponujajo seks in oživljajo našo turistično ponudbo.

In takole je približno potekal moj pogovor s kolegom iz Zelandije, ki mi je najprej pojamral, da smo dolgočasno mesto, ker je vse kar se dogaja na razdalji 200 metrov na starem trgu. Pa sem ga vprašal če kaj pozna naše prelepo in zanimivo mesto. In mi je naštel vse 3 (tri) klube ter povedal da prostituke v oglasnikih ne razumejo drugega kot slovensko in se sploh nočejo pogovarjat s tujci (hvalabogu!:-)

Imel je prav! Imeli smo celo peep show v lepih davnih časih. Zdaj ga nimamo več, ker se nekako ni mogel vklopiti v kulturno življenje in mir bližnje fare.

Tako, da bo moj angleški “frend” se raje šel zabavat kam drugam. Pravi, da je tu res tako, kot se govori po svetu: “prideš samo pogledat, naravne lepote so čudovite, potem pa greš drugam”. No, upam, da bo linija do Amsterdama čimprej redna in vsakodnevna, da bomo lahko zapravljali denar drugje.

Ali se komu zdi kaj drugače?

Ne vem, meni je prav všeč, ker v Ljubljani nimam tovrstnih nočnih lokalov , kjer plešejo striptiz itd…. In, če bi ta tvoj prijatelj imel resen namen z obiskom Sovenije, si bi šel ogledat par naših znamenitosti in seveda tudi center Ljubljane, ki sicer ne ponuja veliko, ponudi ti pa lahko miren breskrben dopust, ki mislim, da tudi veliko odtehta.
In to ni erotična beda ampak samo en dokaz več, da se lahko v enem normalnem življenju funkcionira tudi brez kurb in striptizet in hvala bogu, da so naše ulice skoraj brez njih……

Ja, tebi bom postavil na prvem še prostem griču marmornatega mučenika, ki uživa v svojem miru 🙂

:-))))

No, ja… kar se mene tiče, so menda strioptiz bari povsod ista beda. Greš v enega, drugega, tretjega, povsod je zgodba podobna… in slej ko prej se naveličaš.

So vseeno bolj mikavne pohotne pra*ičke z ulice ;-))))

slovenci smo res zadrti do konca…bi, pa nam je nerodno…sem sigurna, da če bi blo kaj res dobrega, bi hitr zagrabli in razprodali zadevo v smislu, da erotika osvobaja in rešuje stresna stanja…
tako pa, vsak po svoje, mal tu mal tam, vse skupaj pa 3x nič…
lp

New Report

Close