Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ljubljanska naselja postajajo " fužine 2"!

ljubljanska naselja postajajo " fužine 2"!

Ali so ove jarše ( pri BTC) postale “Fužine 2” ?!?Non stop so čudni osebki po Jaršah in menda ima polic. veliko dela.

Ej, kaj pa manjka Fužinam? Čist nič! Niti ni čudnih osebkov, niti ni več tolk policije kot pred leti. Ups, sm pa res par dni nazaj vidla 2 policaja na konjih :)))

res je sicer, da je VSA SMRDLJIVA LJUBLJANA postala LEGLO KRIMINALA.,

Fužine niso več nobena izjema. Ta generacija, ki je delala pizdarije so danes odrasli ljudje od 30-40 let stari. Mladih, ki pa danes živijo na fužinah je pa veliko manj kot je bilo nas iz generacije letnika 77-87. Tko, da je danes v vsakem blokovskem naselju v Ljubljani isto.

bivši Fužinc, prav imaš, generacija, ki dela sranje, je stara med 30 in 45, verjetno imaš kar prav.

Ne sam Jarše, pol Slovenije postaja Fužine, ostali del pa postaja na Jesenicama in Titovo Velenje.

naj gre nekam vsa ta kriminalna umazanija!

Jarše so tudi pred 20 leti bile na slabem glasu, tako kot mnoga druga Ljubljanska naselja. Fužine pa so bile na najslabšem glasu, ker so največje blokovsko naselje v Ljubljani in je logično živelo največ ljudi in z tem največ pizdarij se je dogajalo v Fužinah.V današnjem času je pa povsod isto v blokovskih naseljih.

zakaj so Jarše že od nekdaj na slabem glasu, kot Fužine? Tud danes je podn v obeh naseljih. Skoz neki sumljivi osebki naokoli hodijo, no, ljudje nismo slepi in vidimo marsikaj.

Me pa res zanima, kje ti vidiš čudne osebke po Fužinah naokoli hoditi. A stanujes tu? Sama sem Fuzinka deset let, sicer rojena v manjšem kraju na drugem koncu slo, pa je enako čudnih ljudi kot v rojstnem kraju. Bi bilo čudno če ne, pri taki množici ljudi. Sicer pa naselju ne manjka nič, ponudba največjih stanovanj (ki je skoraj ni) in ki držijo visoko ceno ti pove, da smo ljudje tu zadovoljni. Je pa res, da smo sami prišleki. Še ti, ki so rojeno v lj, imajo starae iz gorenjske, stajerske, primorske…. Skratka, dobri in tolerantni ljudje tu zivimo!

Ni tako hudo kot misliš. Sam sem živel 22 let na Fužinah in ti lahko povem, da sem tam preživel prelepo otroštvo in svojo mladost. Droga je pač uničila mnoge, ki so bili naivni in pa mnogi, ki so se odločili živeti na kriminalni način so pač plačali svojo ceno. Vsi smo včasih bili otroci in mladostniki, kasneje se je pa pač odločil vsak katero pot bo šel.

Bivši Fužinc

ti si car!

NE vem če je avtorica bila kdaj na Fužinah 1. Jaz tu živim že 7 let in ne vidim okrog sebe nobenih čudnih tipov, samo normalne ljudi. Mogoče kakšen predrzen mulček, kar spada zraven v odraščanje in je povsod po SLoveniji. Sicer pa imam same dobre izkušnje. Stanovanja se sploh ne prodajajo, ker smo tu zelo zadovoljni. Ogrevanje in toplarna super, stroški stanovanja ugodni, razpored v stanovanju idealen na tej kvadraturi, balkonček…okolica zelena, Ljubljanica, GOlovec…res je odvisno kaj vidiš. Jaz vidim samo lepe stvari.

Fužine niso več nobena izjema. Ta generacija, ki je delala pizdarije so danes odrasli ljudje od 30-40 let stari. Mladih, ki pa danes živijo na fužinah je pa veliko manj kot je bilo nas iz generacije letnika 77-87. Tko, da je danes v vsakem blokovskem naselju v Ljubljani isto.[/quote]

Itak da nas je še cel kup mladih tuki, je pa res, da kakšnih večjih piz.darij ne delamo oz ne delajo, tuki mislm predvsm na kakšna uničevanja stvari, kakšni pretepi, tud droge ni več kot jo je bilo, tud tisti švercaroši so se kr poskril, sm pa tja ti kdo še kaj ponud 😉 drugač je pa že leta čist lepo tuki živet, glede na število prebivalcev Fužin je to naselje čist mirno.

Že podatek da ni več policije v kontroli kot jo je bilo pred leti marskej pove o tem.

No pa še to:
Kar mi pa tud velik pomen je pa varnost. Se počutm čist varna v Fužinah, tud ponoč.

Za jarše sicer ne vem, je pa BTC v bistvu čez cesto Jarš, po tej logki bi rekel, da pripada Jaršam. Pa zanimivo, …. po BTC-ju vidim registracije avtomobilov in to zelo dobrih avtomobilov iz cele Slovenije. Iz avtomobilov izstopajo ponavadi zelo urejeni ljudje, poglej hudiča, kako je to možno….. iz Jarš pa poznam same pridne in poštene ljudi.
Fužine so pa itak zakon, če ne zaradi drugega, pa zaradi tega, ker sem včasih živel in preigral tenisa tam od jutra do mraka, pa še ponoč bi, če bi imeli refelektorje, ker sem vedno igral s soigralcem za stavo, da o drugem, v bistvu tistem prvem športu ne govorim.
Aja, čuden je pa res en model v tej okolici, kao klošar, ki ga pa res vsak dan vidim, smešn je to, da ponavad takrat, ko pomislim, čudno da ga dons še nism videl in pogleda okol,… pa. lejga modela…. takrat se pokaže, kot angel varuh, hehe…

Ni tako hudo kot misliš. Sam sem živel 22 let na Fužinah in ti lahko povem, da sem tam preživel prelepo otroštvo in svojo mladost. Droga je pač uničila mnoge, ki so bili naivni in pa mnogi, ki so se odločili živeti na kriminalni način so pač plačali svojo ceno. Vsi smo včasih bili otroci in mladostniki, kasneje se je pa pač odločil vsak katero pot bo šel.[/quote]

Samo glede droge moram komentirat. Sem iz ljubljanskega upokojenskega naselja, ampak v 90ih je bilo to naselje ravno tako polno droge. Moja generacija je bila ze ven iz tega, tisti 10 let mlajsi so pa podlegli in to je generacija Fuzincev, danes starih 30-35 let. Moj bratranec je iz istega naselja, od njegovih 60 sosolcev in tistih iz paralelk, jih je komaj par, ki niso bili na drogah vsaj malo. Izvleklo se je par puflarjev in par sportnikov, vsi ostali so podlegli, popolnoma zablojena generacija.

v Jaršah je ogromno drogerašev! To vedo vsi stanovalci!

Jarše, Fužine, Štepanjc. Stanovanja tam kupujejo samo južnjaki in prišleki iz odročnih krajev v Sloveniji, ker so najcenejša v Ljubljani, in to z razlogom. Ljubljančan nikoli ne bo kupil stanovanja na tistem koncu, ker ve, kakšna je situacija tam. Vsa tri okrožja obvladuje albanska mafija.
Dodatno, pomembno dejstvo pa je še toplarna.

Niti če mi gratis stanovanje ponudijo se ne preselim v LJ…eviva primorska,raj na zemlji!!

Jarše, Fužine, Štepanjc. Stanovanja tam kupujejo samo južnjaki in prišleki iz odročnih krajev v Sloveniji, ker so najcenejša v Ljubljani, in to z razlogom. Ljubljančan nikoli ne bo kupil stanovanja na tistem koncu, ker ve, kakšna je situacija tam. Vsa tri okrožja obvladuje albanska mafija.
Dodatno, pomembno dejstvo pa je še toplarna.[/quote]
Kdo pa misliš, da obvladuje “elitno” Župo? To je najbolj beden predel, poln šminkerjev in rolerjev med samim betonom. Zdaj bodo še eno kolikor toliko zeleno zaplato tam na Neubergerjevi čisto pozidali. Obup. Fužine so v primerjavi z tem zelena oaza.

Kr misl si.
Pa stanovanja v Fužinah sploh niso pocen, no ja, če primerjaš s centrom Lj so 🙂

Za ostalo ne vem, na Fužinama so pa stanovanja dražja kot za Bežigradom ali v Šiški recimo. Sploh so Fužine znane po kvalitetni gradnji in nizkih stroških ter dobri infrastrukturi, tako da zadnje čase kljub temu, da je naselje veliko in je veliko stanovanj, težko kupiš stanovanje na Fužinah, ker se malo prodajajo, ko pa se, stojijo v vrsti za nakup. Vsaj zadnje leto je tako.

Kdo pa misliš, da obvladuje “elitno” Župo? To je najbolj beden predel, poln šminkerjev in DILERJEV med samim betonom. Zdaj bodo še eno kolikor toliko zeleno zaplato tam na Neubergerjevi čisto pozidali. Obup. Fužine so v primerjavi z tem zelena oaza.

New Report

Close