Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ljubljanska tržnica

Ljubljanska tržnica

Meni se zdi popolnoma odveč, da bi bila pod tržnico garažna hiša. Vse bodo uničili. Naj rajši zgradijo nadstropno garažno hišo tam kjer je parkirišče pred parlamentom, pa še tistih nadležnih klošarjev bise tako lahko znebili, ki fehtarijo po tistem parkirišču, kar je pa sploh sramota za Ljubljano. Kaj nam je bilo treba tega čefurskega jankovića za župana. Slabo mi rata ko ga gledam.

Meni pa ni jasno zakaj se kar naprej najde nekdo, ki je apriori vsemu proti. Jaz sem za garaže pod tržnico, saj tržnico ne bodo nič uničili, parkirne prostore pa tudi rabimo.

lp

Asya,kdo pa je tebe kulture in spoštovanja učil? Nihče zgleda. Če se s čim ne strinjaš,lahko to na lep način poveš,napišeš,ne pa z rasističnimi opazkami. Odrasti ženska, tako obnašanje je out!

Lep pozdrav

Dovolj dolgo sem že tukaj gor, da točno vem kako takoj usekate kot kobre na besedo čefur in njene izpeljanke. Mogoče sem hotela pa temo malo začiniti s tem in ti si tipičen primerek, ki je takoj padel na limanice.
Garaža pod tržnico je pa čisto mimo, kot da nimamo dovolj drugega in boljšega placa v bližini.

A takih besed si se naučila v odvetniški pisarni?

Hm.

Edina lokacija, ki si jo še zamislim, je pod Kongresnim trgom. Pa naj bi bila še opcija vrtanja v grajski hrib. Pod starimi hišami pa garažnih hiš ne moreš delati, jih moraš najprej podret 🙁

Glede na mnenja smo nekako pol na pol. Torej bo še pestro…

Mogoče pa je kdo pomislil, da bi garažna hiša pod tržnico pripomogla k ponovni oživitvi starega mestnega jedra, ker bi bilo v samem mestnem jedru na voljo več parkirnih mest?

“Meni se zdi popolnoma odveč, da bi bila pod tržnico garažna hiša. Vse bodo uničili … Garaža pod tržnico je pa čisto mimo, kot da nimamo dovolj drugega in boljšega placa v bližini.”

No, zdaj pa še razumo komentiraj. Do zdaj si sporočila le, da si čustveno zelo negativno nastrojena glede gradnej garažne hiše.

Živjo,
še neka malenkost, mi je ne razumem:

Pišeš v svojem postu tole:” Naj rajši zgradijo nadstropno garažno hišo tam kjer je parkirišče pred parlamentom, pa še tistih nadležnih klošarjev bi se tako lahko znebili.”

Kako znebili klošarjev? Znebiš se smeti, ne pa ljudi.
In klošarji te motijo pred parlamentom? Rajši jih vidiš pred vrtcem, osnovno šolo, domom za ostarele ali kar pred svojim domom?

Jao, ASYA,
ženska, nevredna svojega spola, se mi s tem postom zdiš.

Če bi že kaj gradili pod Ljubljano, naj bo to raje podzemna železnica. Parkirplaci so pa že zdaj napol prazni, ker je folk preveč škrt, da bi plačeval parkirnino in raje 40 minut krožijo po Ljubljani, pa pustijo avto dobesedno tam kjer jim pade, pa magar sred prehoda za pešce, samo da je zastonj.

Poglej, če že plačam parkirnino, potem pričakujem, da me pri blagajni ne bo fehtaril klošar, ki me za hvala lepa še nadere, da sem mu dala premalo denarja. Malo je manjkalo pa bi takrat res poklicala policijo, ker klošarjenje je prepovedano, kolikor vem, da so pa še nesramni ko jim daš denar, to je pa višek. Pa verjemi, stanujem v Ljubljani in imam klošarje tako na parkirišču pred parlamentom, kot tudi pred svojim domom. Zaradi tega, če tam zgradijo garažno hišo, verjemi jih pred vrtcem ne bo nič več in nič manj. Mislim daj malo premisli preden klikneš na pošlji. Ravno zaradi takih argumentov nekateri mislijo, da so ženske slaboumne. Ti si sramota vsem ženskam.

A misliš, da bodo ljudje parkirali v predmestju, da se bodo pripeljali z podzemno železnico??! Že z LPP -jem ni delovalo!

Glede košarjev pa … kaj sploh pričakuješ zahvale?! Se ti svojim denarodajelcem vsakič lepo zahvališ, ko dobiš denar :))))
Glej, zelo me zbode, ko ljudje pišemo o ljudeh na način, ki pristoji predmetom. Z zgornjim postom si mi pustila pač slab vtis.

Vsi moramo pomislit, preden pritisnemo na gumbe.

Ja, pravzaprav res pričakujem zahvalo, če nekomu nekaj šenkam in ne vem zakaj se ti to zdi tako čudno, a te mama ni naučila nič lepega vedenja, da se zahvališ ko ti nekdo nekaj da? Tudi sama se za ŠENKANI denar prav lepo zahvalim. Za PRIDELANI denar se pa nimam za kaj zahvaljevat. In če se že zahvali ne, naj bo vsaj tiho, ne pa da se še pritožuje, delat naj gre saj je imel dve zdravi roki in nogi, razen tega da je od pijanosti komaj stal na nogah mu ni nič manjkalo.
Čudna tička si mi ti, a zdaj boš rekla, da če komu šenkaš denar in te ta nadere, ti je pa vse ravno ali kaj? No vsako tele ima svoj vesele, tudi ti očitno.
In če si ti tako neolikana, da se ne zahvališ ko ti nekdo nekaj da, potem se res nimaš kaj oglašat tukajle.

Asya, ti pa nisi ljubljančanka a ne?
Če bi bila, ta prava mislim – ne priseljenka, potem takih oslarij ne bi pisarila.

Čuj stara, jest sm rojena v Ljubljani, moji predniki so VSI čistokrvni slovenci in nisem nobena priseljenka. Sam ti si pa res….. no coment.

….ampak ne ljubljančani….., to pove vse!

Če pa si ti ljubica draga rojena v Ljjubljani, pa tebe in tvojo familijo še ne kvalificira za ljubljančane.
Žal (ali pa na srečo) boste morali počakat še nekaj generacij. Do takrat pa ste v isti kategoriji kot Jankoviči.

Joj, kako smo vsi liberalni… Ne vem kako se vedno najde nekdo, ki tako zagovarja pravice ljudi, ki so dobesedno izmečki. Jst morm za tisti cent, ki ga dam klošarju dobesedno delati. Kaj pa on? Ja pismo no, komot bi šli kam sadje obirat, ceste pucat al pa karkoli. Ne pa da zadeti kot mački fehtarjo in se poleg vsega še cinično, nespoštljivo obnašajo, ko jim daš ali pa tudi ne daš denarja.
Da teh vaših “človeško-pravičnih izpadov” in “joj kok ste nestrpni” do čefurjev, ki sovražijo slovence, čeprav živijo pri nas, sploh ne komentiram…
Pol so pa tuki še cigani, ki res povzročajo samo škodo in so res v večini hudobno nastrojeni in spet se najdejo slovenceljni, ki bi za branjenje cigana, še lastnega rojaka slovenca porinili v drek. Nisem mogu verjet besedam nekaterih po tv-ju, ko so branili cigane na takšen način, da so začelo kritizirati in pljuvati po slovencih, češ, mi tud krademo, tud smo barabe itd. Ja pa sej ne morm verjet no…
Vsi ki ste tako zelo liberalni, vzamte klošarje, čapce, pa še cigote na svoj vrt, al pa v svojo dnevno sobo… Pa bomo vidl kok boste pol dejansko liberalni.

Smeh. A če njeni starši niso iz Ljubljane, temveč nekje drugje iz Slovenije padejo kar v isto kategorijo kot Srbjanec JankoviĆ, ki sploh rojen ni bil v Sloveniji?
Če smo že pri Jankoviću – kok ste ovčice uboge naivne, da vas prevarajo tiste njegove modre oči in zaigran nasmeh. Verjemite mi, da je zaigran. Poznam Jankovića iz lokacij, kjer ni v njegovem interesu, da je nasmejan – in nasmeha in prijaznosti ni nikjer več… Saj igrajo itak vsi, ampak s to razliko, da nekateri igrajo 24 ur na dan (npr. Kučan) in pa tisti, ki igrajo samo takrat ko imajo od tega kakšen interes.

Nisem iz Ljubljane, pa me klošarji ne motijo, prvemu še dam kak denarček, ostali pa-več sreče prihodnjič, sploh se mi pa še ni zgodilo, da bi bil kakšen nesramen. Ne vem, kje jih najdete..
Morda sem pa le jaz prijazna in spoštljiva in točno to dobim tudi nazaj.
Kar se pa tiče gradnje garaž pod tržnico, pa vsi govorijo o uničevanju Plečnika, toda na to zadevo se prav nič ne spoznam, zdi pa se mi, da ne bi mogli kr garaže gradit, če bi na ta račun kakorkoli uničili neko kulturno dediščino

Tastara, sem vsaj toliko ljubljančanka kot si ti, verjetno pa še veliko bolj.

Methilda, jaz nisem nikdar nesramna do klošarjev, če ne mislim dati denarja, mu rečem sori lih nimam, nesramna nisem pa nikdar. In se je že zgodilo, da sem klošarju lepo rekla, da nimam, pa se je začel dret za mano da sem kurba. Mogoče pričakujejo da če si lepo oblečen, da serješ denar in da si jim dolžan dati in so frustrirani če jim ga ne daš. Je pa kar nekaj tudi takih, ki čisto lepo rečejo, nič hudega, pa drugič. In proti takim nimam nič. Ampak uni pred parlamentom so pa ponavadi nesramni in mi grejo na živce.

ko mi kdo kaj da, se mu zahvalim.
Torej so vse besede iz tvojega posta šle v nič.

Za klošarje pa sem mislila, da je zanje šenkanje pravzaprav šiht, a ti tega nisi razumela.

Raje si me napi… ampak kakor praviš- vsako tele ima svoje vesele.

hihi, prosjačenje bi mogla nepisat, ne šenkanje …

pa,
hvala

Ko bojo plačevali davke tako kot vsi ostali s pravimi službami, takrat bo pa to njihov šiht, tako da ne enači klošarjenja, ki je mimogrede prepovedano po zakonu s poštenimi službami, ker s tem tudi sebe žališ v kolikor si seveda pošteno zaposlena. Če si pa parazit, potem pa nekako razumem, zakaj jih tako braniš.

Hja, ne vem no.

Ob klošarje se dobesedno spotaknem, ko stopim iz domače hiše, pa moram reč, da me ni še noben zmerjal s kurbo.

Jaz bi se na tvojem mestu malo zamislila nad sabo. Po vsem napisanem kar ni težko verjet, da že na daleč kažeš prezir do drugačnih.

danes je s tabo križ. Nobene šale ne štekaš, niti med vrsticami ne znaš brat.
He, he in prav zelo me veseli, ko se jeziš tako, da zgodbo kar še sama malo oplemenitiš in dodaš. Danes si res sama svoj rumeni tisk!

No, argumentov pa še vedno nisi povedala … in jih tudi ni treba … danes.

Papa!

New Report

Close