Ljubljanske mlekarne
Kaj vi mislite, zakaj jim gre tako slabo? Pa imajo ja v redu izdelke, vsaj zame, mogoče embalaže ne najboljše, ne domiselne..Ko si izpahnem oči, ko ugotavljam kater sirni namaz je, ko je vse glih..
Ampak zdi se mi grozno, da se prodaja, pa da firma, ki je bila včasih ja sinonim za kakovost, uspešnost..delavcem v času božiča zmanjšuje plače za 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}! Mogoče so malo zaspali na lovorikah stare slave, niso šli glih v korak s časom, ko se je odprl evropski trg..
Ne bom rekla, da so vsi izdelki najboljši, ampak nekaj pa že in res je grozno, koliko naših podjetij gre takole v franže in v roke tujcem..
Mensezdi, da sem ena, ki ne razume ekonomije in kapitalizma..
no, vidiš, na nekaj pa si! Meni so npr. sladoledi čist zanič, ampak mleko mi je ok, alpsko, kupujem samo njihovo, ker vsi ostali mi imajo nek čuden okus. Pa Ego mi je dober jogurt, pa skute za otroke..
Glede embalaže pa se mi zdi res, da so out, jih šišajo Hrvati še pa još, da ne rečem, da je Ledo zame doooober sladoled..
Kupujemo izključno Alpsko mleko LM, jogurte večinoma tudi, pa brez Maxima (sladoled) mi več živeti ni. :))
LP
Traparije ali ne – če nočeš ne rabiš verjeti – jaz sem pa gledala oddajo po TV – in če se prav spomnim, nekje letos spomladi?
Me je kar razkurilo, da nam prodajajo mleko, ki je uvoženo iz Madžarske in slovenci še toliko nismo vredni, da napišejo na embalažo od kje izvira mleko (to je bilo vprašanje tudi v oddaji) – iz Madžarske ga kupujejo samo zato ker je cenejše in so LM zaradi tega na trgu cenovno bolj konkurenčne domačim proizvajalcem mleka. Naše mleko pa prodajamo za višjo ceno Italijanom, ki so pripravljeni za dobro in kvalitetno mleko odšteti tudi malo več denarja.