Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ljubljanske mlekarne

Ljubljanske mlekarne

Kaj vi mislite, zakaj jim gre tako slabo? Pa imajo ja v redu izdelke, vsaj zame, mogoče embalaže ne najboljše, ne domiselne..Ko si izpahnem oči, ko ugotavljam kater sirni namaz je, ko je vse glih..
Ampak zdi se mi grozno, da se prodaja, pa da firma, ki je bila včasih ja sinonim za kakovost, uspešnost..delavcem v času božiča zmanjšuje plače za 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}! Mogoče so malo zaspali na lovorikah stare slave, niso šli glih v korak s časom, ko se je odprl evropski trg..
Ne bom rekla, da so vsi izdelki najboljši, ampak nekaj pa že in res je grozno, koliko naših podjetij gre takole v franže in v roke tujcem..
Mensezdi, da sem ena, ki ne razume ekonomije in kapitalizma..

spadam med ljudi, ki jim ljubljanske mlekarne niso več pojem kvalitete

pri njih sem abonirana samo še na vanilijeve jogurte in pa jogurte iz aloe vere

no, vidiš, na nekaj pa si! Meni so npr. sladoledi čist zanič, ampak mleko mi je ok, alpsko, kupujem samo njihovo, ker vsi ostali mi imajo nek čuden okus. Pa Ego mi je dober jogurt, pa skute za otroke..
Glede embalaže pa se mi zdi res, da so out, jih šišajo Hrvati še pa još, da ne rečem, da je Ledo zame doooober sladoled..

Kupujemo izključno Alpsko mleko LM, jogurte večinoma tudi, pa brez Maxima (sladoled) mi več živeti ni. :))

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Hm, poskusite Maxim jogurtne mousse 🙂
mljask …

zakaj jim gre tako slabo? Ker so to podjetja, ki so preogromna, da bi odreagirala na potrebe trga in predvsem so predragi, zato vse več ljudi kupuje tuje. Na žalost.

ta črni sladoledi (maxim) so skoraj vsi okusi dobili maksimalno št. točk na ocenjevanju.
ok je le še EGO, mleko absolutno out, ker se itak pozna, da mleko ni slovensko, ampak uvoženo in slabše kvalitete kot naše, ki se pelje v Italijo.

Kako pa poznaš, da mleko ni slovensko? Okus in barva sta vsaj pri Alpskem ista že dolga leta.

He, He, potem je verjetno ravno tisti čuden okus okus po mleku. Zame je alpsko precej podobno vodi. Mleko Pomurskih mlekarn pa ima okus po mleku.

kam so pa maxi izginili?

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Še dobro, sem že mislil da je čisto vse zanič kar je slovensko.

pri alpskem se že dobro leto čuti priokus, prej je bilo od LM res dobro- to velja za 3,2, pri posnetih gotovo ni tko opazno.
pač iz slabe surovine se ne more narediti čudežev.

Mleko Ljublj.mlekarn ni od slovenskih krav, ampak ga odkupujejo od Madžarov – samo embalaža je slovenska. Mleko naših slovenskih krav se prodaja pa v EU – o tem je bilo že govora po Tedniku ali po Preverjeno).

Tetrapak ni slovenska firma, torej tudi embalaža ni slovenska.
Madžarske krave so pa na dieti, jedo samo svinjsko meso za razliko od naših, ki jedo tudi travo in seno, pa je verjetno zato razlika v okusu mleka.

Od kdaj pa so krave mlekarice mesojede živali?

Saj niso, ampak ob vseh zapisanih traparijah ena več ne more škodit.

Ampak v mleku Ljubljanskih mlekarn je cca 95{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}slovenskega, ostalo pa madžarsko – kapljica v morje.
Na okusu se to sigurno ne pozna.

Aja, baje da je slovensko mleko boljše ker jejo slovenske krave kraški pršut s kostjo…:-)

Traparije ali ne – če nočeš ne rabiš verjeti – jaz sem pa gledala oddajo po TV – in če se prav spomnim, nekje letos spomladi?

Me je kar razkurilo, da nam prodajajo mleko, ki je uvoženo iz Madžarske in slovenci še toliko nismo vredni, da napišejo na embalažo od kje izvira mleko (to je bilo vprašanje tudi v oddaji) – iz Madžarske ga kupujejo samo zato ker je cenejše in so LM zaradi tega na trgu cenovno bolj konkurenčne domačim proizvajalcem mleka. Naše mleko pa prodajamo za višjo ceno Italijanom, ki so pripravljeni za dobro in kvalitetno mleko odšteti tudi malo več denarja.

In kdo je kriv, da se kupuje Madžarsko mleko? Mlekarne ali kmetje? Nekje ga morajo dobit, kmetje so pa vedno ubogi.

Mi lhko izbiramo in kupimo npr. Pomursko mleko, ki je boljše.

Jasno, saj je bližje Panonskim Alpam.

pa prekmursko gibanico jedo:)

EGO je jogurt od Celeie ne od Ljubljanskih mlekarn.
Meni so prehrambeni izdelki slovenskih firm zakon in kupujem samo slovensko.
LP, Nika

Ego je 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} od Ljubljanskih mlekarn.

New Report

Close