Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Ljubosumje

Ljubosumje

Kdo in zakaj je lahko ljubosumen?

Ljubosumen je lahko vsak, na kogar in kar hoče:)) al kaj?…sej smo v demokratični deželi?

je pa z ljubosumjem kot s soljo: če soli ni, je plehko, nima okusa….če je soli ravno prav, je okusno…če je soli preveč, je neokusno, zagatno, neužitno….

… in enako velja za poper, vegeto, rožmarin, pa še kaj 😉

---------- le vent nous portera...

Moder odgovor.O zem bi se dalo res na veliko pogovarjati.No mislil sem ljubosumje na partnerja-ico.

To pa jaz dam v paasulj:-)):-))

ne ne, jed brez vegete,rožmarina in popra je lahko še vedno okusna:) brez soli pa je pač plehka:);)

O ljubosumju na partnerja-ico pa se lahko govori na primerih, ker na splošno bolj težko, ker le ta dva, iz para vesta, kdaj je kdo upravičeno ljubosumen (se boji za partnerja) kdaj je bolestno ljubosumen (je posestniški) in kdaj je ljubosumen samo zato, ker zdravi neke svoje komplekse…

Ljubosumni smo pa lahko na marsikaj:) Js sem bla ljubosumna na mlajšo sestrco, ker je imela manjšo nogico, pa so bli čeveljci njeni lepši, ker so bli 25 št, kot moji s 32:) ….grozno mi je bilo:)

Ljubosumnost je tudi pomanjkanje samozavesti in zaupanja vase in partnerju.

No vzrok za ljubosumje.

Biti ljubosumen pomeni tudi -ljubiti nekoga….(odvisno, od interpretacije)

Seveda nadzor in nezaupanje ne spadata več v zdravo ljubosumje.

je pa malo ljubosumja nujno potrebno za ohranitev iskric:)

mejo je treba imet, kot pri vsem….seveda pa tudi samozavest (da smo ljubosumni samo, ko imamo res razlog za to;)…

New Report

Close