ljubosumje
Kdaj ste bili nazadnje mikeno ljubosumni, kako ste reagirali in kako ste se prepričali, da je to samo ljubosumje in sum nima podlage?:)
Al pa kako je bil vaš partner, partnerka ljubosumna na vas…na kaj, koga, kdaj?:)))
zanimajo me reakcije ljubosumnih in tistih, osumljenih!
Zaradi česa vse smo ljudje ljubosumni, kakšne imamo razloge?
Js sem skoz mal ljubosumna:)))) Ker je tako………in se vsak dan zahvalim alahu, ker je izbral ravno mene, pa niti dlake mi še niso vse zrastle…takrat:)))
Mirella, jaz sem skoz ljubosumen nate:-))
Če pa želiš resen odgovor, hmm bi moral kar mal pobrskat po spominu..
Ja, ko je bila spomladi na obletnici mature in se je vrnila šele ob 3. ponoči.. In pripeljal jo je njen bivši (edini fant pred mano:-)) ). Kar malo stiskalo me je, sam ko se je šla umit, sem videl da ima menstruacijo.. Saj takrat ne daste, vsaj drugim ne?:-))
In ona? Parkrat. Pa ti veš da čisto brez razloga, saj jaz ne varam a ne Mirella?:-))
Drugače po naravi nisem ljubosumen; niti lani na morju na nudl plaži nisem bil, ko sem ji šel po pjačo, sta pristopila dva tipčka in nekaj nakladala, sam ko sem se vrnil, jima je upadel pogum in sta v trenutku spizdila:-)))
:))) skužila, ampak šele, ko je bilo konec obdobja “viharništva”. takrat pa sva bila stara 17. no, drug extrem je bilo ljubosumje z njegove strani, ko sem bila jaz v tujini in je imel 3 mesece nonstop 38 ali 39 vročine, ker se nisva 0 videla. dohtarju ni bilo kaj dosti jasno. ampak to sta 2 extrema, mirella bi rekla preveč soli v hrani, zdaj smo se že neučil kuhat, da je ravno prav in okusno:))