Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ljubosumje

Ljubosumje

Imam partnerko43 let ki je nadpovprečno lepa,sam sem povprecenega videza. Problem imam ta da se mi moja velikokrat obleče v totalno sexi perilo… Vedno mi reče, da zame želi biti lepa… Pa vendar… Perila doma ogromno, deležen sem ga tudi ob odnosih z njo. Seks super.
Vedno bolj imam neki občutek da si prevečkrat pomirja ta perila. Občutka nimam da me vara. Pa vendar…
Naj bom tiho in ji zaupam ali je rdeč alarm.. Kako se vi z tem poprimete?
Aja pa zadnje čase ima neke fetise ki jih prej ni uporabljala… Pravi da iz strani za odrasle je to videla.
Je mogoče le da si želi bolj aktivni grob seks ali je že prepozno? Drugače seksava redno tudi večkrat na dan… Potem pride pavza do max. Tedna včasih.
Kadar se pogovorjava pa vedno reče da sem le jaz….
Kako odreagirati? A panicarim? Naj bom miren? Ali naj začnem bit malo detektiva?
Ve pa da varanja ne odobravam.

Spomnil si me na nek neumen komentar mojega nekdanjega sodelavca, ki je že v penziji. Če nočeš met problemov, da ti ženska uide, morš met grdo. Pol ti jo vsi pri miru pustijo. Lepo bi pa vsi meli.
No pa sem se pol smejal,da sem skoraj počil. A pravi pregovor, da v vsakem hecu je tut pol resnice.
Pa kaj se vsi bojite tega skoka čez plot. Če pride vsa srečna nazaj, hvala bogu, pa da še vi dobite dovolj.
Se pa spomnim, ko mi je ena bivša razlagala, da je njo pri bivšem motilo najbolj, da je bil “človek, na bolitekurac” in da je bil nadpovprečno ljubosumen. Torej tudi zaradi ljubosumnosti ženska uide, ker jo to duši. V zvezi more bit zaupanje in mera svobode.

Preveri. Tako boš mirno spal in se ne boš več obremenjeval.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close