LJUBOSUMNOST
Uh … jaz sem izredno ljubosumna … in pred časom sem bila prav bolestno ljubosumna … tako da … če je moj miško samo pogledal kako drugo je bil že ogenj v strehi … bognedaj da ga je ta ogovorila … ali pa še huje … on njo … Joj joj joj … to so bile iskre …
Sedaj se počasi poskušam kalmirat … in če me že prime napad ljubosumja mu tega ne pokažem … in počakam, da se ohladim … in mogoče potem čisto v miru (?) vprašam … kdo je pa bila tista????!!!??? :))))))))))
Jebat ga … ja … sem ljubosumna, ja … :)))))
Lp, Bgv
A veš, da sem čedalje bolj zato…pa ne vem kaj mi je…prej anti…samo to ne…sedaj pa me nekaj vleče v to…se smejim…res noro je vse tole…zato res nikoli ne reči nikoli, ker nikoli ne veš…kaj se lahko lepega zgodi nekega dne;))!? Pa čeprav zaenkrat samo sanjam…ker si več ne upam…
Saj jaz mu zaupam … verjetno zaupam njemu bolj kot sebi … ampak … saj še sama ne vem, zakaj sem ljubosumna … In največkrat nisem jezna nanj … ampak sem jezna na ženske ki skačejo okrog njega … ampak … ker si njim ne upam nič rečt … se spravim na njega … :(((( … in vem da to ni prav … :(((((((((((((((((( … samo tako je …
Lp, Bgv
o ja…sem sem…in to zelo…moj dragi pa ni nič(vsaj mislila sem da ni nič)…
zadnjič ko pa sva bila na morju, pa je bilo v Portorožu ogromno vojakov iz letalonosilke, onih pravih črnih ;)))
Pa so se meni kar sline cedile ko sem jih gledala, pa je takoj odreagiral…sem mislila da ne bo nič :)))) Pa se je kar hitro zbunil :)))