Ljudje bi vložili v kripto pa ne znajo
Ljudje bi vložili v kripto pa ne znajo. Za denar so pridno in pošteno delali in bi radi tudi pošteno kupili kripto.
Če bi želel takim ljudem pomagati je težko priti z njimi v stik brez, da odpiraš firmo.
Če človek odpre firmo s tem finančno zalaga državne goljufe.
Če pa človek ne odpre firme pa se ne more javno oglašati, da lahko pomaga ljudem, da svoj denar, ki ga sami ne znajo na primeren način naložiti v kripto tudi naložijo.
Lahko bi pomagal ljudem, ki so računalniško nepismeni ali pa jim je res preveč težko, da bi se sami lotili inesticije v kripto, da bi vseeno imeli investirano v to in tudi jim približal zadevo tako blizu njihovemu znanju, da, če bi želeli kripto prodati, da bi to tudi lahko storili.
Vendar, kot je že omenjeno je opaziti, da to ni mogoče, ker brez firme, kjer napajaš državo to ni mogoče.
Ni mi pa prijetno znova in znova poslušati in brati kako ljudi, ki so hoteli investirati v kripto nekdo goljufa ali prekomerno izkorišča.
Anonimno 6157, 20.11.2024 ob 10:23
Ljudje bi vložili v kripto pa ne znajo. Za denar so pridno in pošteno delali in bi radi tudi pošteno kupili kripto.
Če bi želel takim ljudem pomagati je težko priti z njimi v stik brez, da odpiraš firmo.
Če človek odpre firmo s tem finančno zalaga državne goljufe.
Če pa človek ne odpre firme pa se ne more javno oglašati, da lahko pomaga ljudem, da svoj denar, ki ga sami ne znajo na primeren način naložiti v kripto tudi naložijo.
Lahko bi pomagal ljudem, ki so računalniško nepismeni ali pa jim je res preveč težko, da bi se sami lotili inesticije v kripto, da bi vseeno imeli investirano v to in tudi jim približal zadevo tako blizu njihovemu znanju, da, če bi želeli kripto prodati, da bi to tudi lahko storili.
Vendar, kot je že omenjeno je opaziti, da to ni mogoče, ker brez firme, kjer napajaš državo to ni mogoče.
Ni mi pa prijetno znova in znova poslušati in brati kako ljudi, ki so hoteli investirati v kripto nekdo goljufa ali prekomerno izkorišča.
jebe se mi za kripto, jebe se mi za delnice, zlato itd….jebe se mi za denar in vas pohlep
Darko(ki se je poslovil od foruma imenovan Starševski čvek) bi se rad šel podjetništvo v finančni industriji, vendar to ne more početi, ker ne dosega minimalnih standardov za odprtje podjetja(npr. izobrazba. Verjetno tudi ne-bi rad izgubil socialnih bonbončkov).. Pa naj še kdo kdo reče, da življenje ni ironično.
Julij Cezar, 20.11.2024 ob 20:02
iz cesa pa so kripto ce ne iz nica ki ga poganja vasa neumnost in pohlep?vam odklopimo elekttiko imate en velik nic bedaki zarakumi
Kva boš pa ti v hlače dal če ni elektrike in bankomat ne dela banke pa imajo digitalno sledljivost ki se nanaša na kompe? Bodo zaradi tebe debilčine delali kot v starih cajtih? Se ti je kdo posral v usta že?
ewwewe, 20.11.2024 ob 20:07
Kva boš pa ti v hlače dal če ni elektrike in bankomat ne dela banke pa imajo digitalno sledljivost ki se nanaša na kompe? Bodo zaradi tebe debilčine delali kot v starih cajtih? Se ti je kdo posral v usta že?
sigurno ne bom lacen kot ti butec….hehe….jebali te kripto nicvredno sranje
Ponzijeva shema., 20.11.2024 ob 20:21
Naivna raja je pač vložila v Ponzijevo shemo in se trenutno nahaja na dnu piramide, kjer običajno tičijo poraženci.
Čaki čaki, enako smo tuki bral leta 2017 ste sral o nekih tulipanih in ponzi in kaj še? Če bi takrat dal not neki, bi dons imel precej več. Ker te je pa takrat foušija dajala in te še danes, pa nimaš nič. Nula nič.
eh, 20.11.2024 ob 19:24
Tist ki ne zna odpret računa in vlagat v kripto naj tega ne počne, pika.
Tist ki se mu mal sanja lahko trguje preko eToro ali Trade republic, ali Revoluta …
Ti darvin pa raje plačaj kakšen davek, da ne bo samo država tebi dajala, ampak boš tudi ti kdaj kaj dal njej.
Vsi svetovalci so eni nateguni in izgubaši. Nič nimajo, hočejo pa zaslužit s predavanji. Narcinateguni.
Proti Bitcoinu so samo tisti, ki ga niso kupili in ga ne znajo.
Večina v tej temi.
Tisti, ki so govorili ponzijeva shema pred leti,ko so vzeli kredit zanj in je padla cena in so hodlali so zdaj veseli, da so vzeli kredit. Luzerji v temi pa so pri 5000 eur cene bluzili da ni nič vredno, pri 10000 eur da ni nič vredno, pri 50 tisoč, da ni nič vredno in sedaj pri 90 tisoč, da ni vredno.
kot sem omenila prej:
BUDALE
ana723, 20.11.2024 ob 21:02
Proti Bitcoinu so samo tisti, ki ga niso kupili in ga ne znajo.
Večina v tej temi.
Tisti, ki so govorili ponzijeva shema pred leti,ko so vzeli kredit zanj in je padla cena in so hodlali so zdaj veseli, da so vzeli kredit. Luzerji v temi pa so pri 5000 eur cene bluzili da ni nič vredno, pri 10000 eur da ni nič vredno, pri 50 tisoč, da ni nič vredno in sedaj pri 90 tisoč, da ni vredno.
kot sem omenila prej:
BUDALE
Zavistni in večni jamrači…
Prihajajo:
XRP ETF
ADA ETF
HBAR ETF
…
Vse to in še več bodo skladi imeli… Regulativa bo omogočila eksplozijo investicij v ta naložbeni razred v prihodnjih 10 letih.