Najdi forum

Splash Forum Koronavirus LJUDJE BODITE DOMA RESNO!

LJUDJE BODITE DOMA RESNO!

Da je potrebna trda roka bi jaz lahko povedal že pred 14 dnevi, brez eksperimentov. Razvajene zahodnjaške riti pač. Poglejte Italijo, 7000 kršitev je bilo danes. In sem ziher da Slovenci nismo nič boljši.
[/quote]

Slovenci smo itak Slovansko pleme, ki se je zmešalo z italijo, balkanom in germani.

Če ne bi tekom zgovodine padli pod avstroogrsko bi bili Albanija sredi evrope.

Si vis pacem, para bellum.

Da je potrebna trda roka bi jaz lahko povedal že pred 14 dnevi, brez eksperimentov. Razvajene zahodnjaške riti pač. Poglejte Italijo, 7000 kršitev je bilo danes. In sem ziher da Slovenci nismo nič boljši.
[/quote]
poglej si posnetek šmarja – kraj je prazen, vse zaprto. Ampak očitno se eni drugod po slo zajebavajo in se jim zdi,da se to njih ne tiče, samo samozolacija je ključ do uspeha za vse nas in najbolj obvaruje zdravje najbolj ranljivih.
Zdaj se vidi kaj naredi nepremišljeno zavajajoče gibanje – če bi bila navodila o samoizolaciji že od začetka – dohtar na dolenjskem se ne bi sprehajal naokoli in ne bi bilo smrtne žrtve. Pomembno je da se vsi samoizoliramo, četudi smo ta trenutek zdravi, ne ni pomembno. za vse je nujna samoizolacija!

Danes ljudje še bolj možično glave tiščijo skupaj kot po navadi. Mularija na igrišču, penzionisti v svojih skupinah, prav nobenega znaka resnosti situacije ni. Kdo bo tem butcem povedal da ne opzarjajo za brez veze?

[/quote]

Če že moramo dati skoz to korono, bi jo raje preživljala v Italiji kot v Sloveniji.
Italijani so taki sončki, poglej si malo videje, kako prepevajo na balkonih 🙂 Ko nas že zdavnaj ne bo več nikjer, bodo Italijani še vedno prepevali 🙂

Če že moramo dati skoz to korono, bi jo raje preživljala v Italiji kot v Sloveniji.
Italijani so taki sončki, poglej si malo videje, kako prepevajo na balkonih 🙂 Ko nas že zdavnaj ne bo več nikjer, bodo Italijani še vedno prepevali 🙂
[/quote]

Kdo ali kaj ti preprečuje, da si sonček? Poj in pleši! Začni!

[/quote]
Titanik scena?

Enako v Celju. Od dopopoldnega pa do večera, vsaj 20 ljudi po ulici, v mestu, vsako uro.

Eni šetajo pse, drugi brezglavo hodijo sem ter tja do trgovine in lokalov, tretji so mamice, ki se v skupinicah z enim otrokom v vozičku in dvema ob njima sprehajajo po pločniku, četrti se vozijo z bicikli in temi novimi skiroji po pločniku, peti se vozijo z avti mimo, šesti vrtajo in zabijajo po stanovanju…

Sigurno sem danes skozi okno videla več ljudi kot pa v celem tednu. Tako da v Celju na žalost ljudje še zmeraj zadeve ne jemljejo resno!

Posluš,sej gremo lahko ven,ni problema,samo ne v skupini več ljudi,ampak SAM.Ne v gostilno temveč v naravo ter se izogibat ljudi .
Lahko sprehajamo psa”SAMI”lahko tečemo “SAMI” lahko kolesarimo”SAMI”
Z vrtanjem in zabijanjem po stanovanju ni problema je pa nadležno za ostale.

dons je v n ašem kraju odprt do 22h.imamo kao poslovilca.potem se bomo s prjatli dobivali pri men v veliki garaži.pijača bo cenejša.tudi žar bo.pa muska,tv

No evo, take je res treba zavarit v stanovanja!

V vseh teh dejavnostih ni nobenih težav. Tudi jaz bom šla ven, v službo preverit situacijo. Delamo od doma, a jaz moram preverit dokumente in pošto. Do pisarne bom šla sama, s kolesom, razkužila si bom roke po prijemanju kljuk in to je to. Tako da bi tudi mene lahko videla na cesti. In dokler se ne rokujem in objemam z nikomer, v tem ni nobenih težav.

Zadeva je resna, a eni pa prav uživate v pretiravanju. Virus je mnogo hujši kot gripa, a ukrepi proti njemu so kot pri gripi – brez dotikov. Zrak pa pač ni kužen. Zato se umirite malo.

In kje je problem? Še navodila po tv so bila, da je celo priporočljivo it ven na zrak, pa stanovanje in hišo zračiti. Važno samo, da zunaj nismo v skupinicah. In mamica s tremi otroki bo pač morala ven z vsemi tremi. Če se doma v dnevni ne okužijo drug od drugega, se tudi zunaj na zraku ne bodo, mar ne? Dogaja se virus, ki se širi z druženjem, ne Černobil, ko se ni smelo pomolit nosu ven na strupen zrak. Zato se pomiri in pojdi na zrak. Ti bo koristilo tako za psiho, kot za imunski sistem.

New Report

Close