Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Ljudje kaj počnete doma?

Ljudje kaj počnete doma?

Kako si krajšate te čas?

Midva z ženo sva res zelo spolno aktivna, skupaj kuhava, pospravljava, se igrava šah, skupaj gledava TV, greva skupaj na sprehod v gozd, skupaj sejeva in se veliko smejeva.

Mene prav nič ne moti izolacija, bi bil lahko za vedno tako, mi je res super.

Pop… ZDila kmalu, do konca kar antene, ne bomo imeli več stropa, ker bodo zgornji sosedi razsuli poden. To kar delajo ni normalno. Prenesem veliko, samo konstanta skakanja cel dan, metanja nečesa v tla da se razsuje po podnu, laufanje, skakanje, zoganje.

Nič posebnega. Hči se uci (ona ima pouk in ne jebe sistema, cel urnik za danes bo naredila) prek neta delata s sošolcem matematiko.
Sin se še ni dol privlekel, nimam pojma kaj zgoraj čisto na vrhu dela. Preselil se je v mansardo. Mož je v pisarni (domači)
Tašča puca zgoraj
Jaz v dnevni visim na netu in čakam če bo dol prišla da nam pripravim kofe, ker se stari že pritožuje kje je njegova kava :))
Sploh ne vem kaj bi on rad, naročil si je tisto brez kofeina… Cudak

Jaz lahko samo pohvalim našo šolo in učitelje. Včeraj so spletne učilnice še malo štekale, danes pa vse deluje bp. Šolarji sedijo za kuhinjsko mizo in vsak dela svoje. Jaz pa v dnevni sobi svojo šolo furam. Imamo čisto tišino in mir in mislim, da smo vsi zadovoljni, ker smo skupaj.

Z možem sva profesorja na faksu in delava s študenti prek neta, dva otroka delata za faks, dva pa se pripravljata na maturo. Cel dopoldne popoln mir, popoldne gremo na sprehod, bolj vsak po svoje, zvečer pa beremo ali serije. Mularija je vmes tudi na omrežjih in pravijo, da se večini kolegov meša, ker ne morejo “u lajf”. Kot vidim, je za nekatere tale situacija kar stresna, pravzaprav kot nekakšen začetni šok pri odvajanju od zasvojenosti.

Sadimo rože.

Meni pa situacija ustreza. Malo sem uredila doma stvari, ki sem jih odlašala, kaj naredim za službo, berem, rešujem sudokuje, visim na spletu in tu gor. Ven grem na kakšen sprehod. Več čistim, malo pa tudi paničarim, stresam tečnobo na moža, on name. Posvečam se sebi. Malo komuniciram prek interneta, stikov v živo prav nič ne pogrešam.

Zaenkrat niti ni tolk hudo. Mal na netu, fbju, moj par urc dela od doma, pospravm doma, v bistvu razkužujem, greva na sprehode, nardiva kaj za jest če nama kdo ne prnese kaj, pogledava kaj na TV, se prek videa pogovarjava s frendi, žlahto, si nardiva “mini žurko” doma, se zabavava… skratka čist luštn, tik tak mine dan 😉
V bistvu dokler lahk vn hodm, je čist ok.

midva oba delava od doma, otroka delata za šolo, po kosilu gremo pa ven, pospravljamo, beremo, gledamo TV, en kup stvari za počet. Meni ni nikoli dolgčas.

Delam od doma, a je težko. Produktivnost je bistveno nižja kot v službi, težko se je skoncentrirati. Tako da bo kar dolgo trajalo, da naredim vse, kar je treba.

Z ženo uživava v zakonu. Jaz z njo f.ukam ona pa se z menoj ljubi.

Se pravi sta srečno poročeno. Ona je srečna, ti pa si poročen.

Grem malo na zrak, kuham in pečem, delam od doma, čistim.

Grem malo na zrak, kuham in pečem, delam od doma, čistim.
[/quote]

Jp, tud jz, a kaj ko posledicno (pre)vec jem; mnja, zna bit psiholoska reakcija na to, kar imamo … Bo ze, enkrat 😏

Zdaj imate idealno priložnost da delate vse, za kar nikoli kao nimate časa.

Čistilna akcija: okna in zavese,čistka po omarah, generalna klet, spečem kruh,preštihala sem gredo, nabiram rožice za čaj….. skratka zmatrana bolj kot če bi bila v službi.

Urejam vrt in slikam.

Gremo si že vsi na živce….

Perem zimske stvari, pucam vse kote po stanovanju, delam cistko po omarah, lepo na izi…
Vreme je lepo, grem vcasih ven, gledam tako, da imam recimo kaj z v klet, pa grem potem se na sprehod ali da odnesem smeti, pa potem se spancir…
Imam doma kronicnega bolnika in se dejansko zaradi njega tudi izhodov izogibam.
Imamo pa soncni balkon in balkonckamo.
Takole vsi trije ze dolgo nismo bili skupaj, je kar zanimivo, pa zaenkrat smo s tem zadovoljni.
Moz nekaj dela od doma, sin ima pa predavanja za faks preko neta, tako da tudi onadva nista cisto brezdelna.

Skuham, operem, pospraviva oba malo, malo kaj narediva na vrtu. Na sprehod greva dopodan, ali pa po kosilu. Sem in tja je treba tudi v trgovino. Sicer pa tv, knjige. Gre. Če ne bo več kot 14 dni, bo čisto o.k

net, tv, kuhanje, pospravljanje, sprehod, telovadba, klepet na daljavo (fon, net)..
stara 30, brez otrok..

SPletne učilnice imajo še vedno samo del vsebin… torej mulc se zabava na svojem računalniku, šraufa in predeluje stari računalnik, nekaj nadgrajuje, spreminja operacijske sisteme, inštalira vse živo, itd. Skratka… ni ga.
Drugi pa… kuhanje, nekaj službenih mailov, telovadba, obdelava in priprava videov, pospravljanje, poskusi naročanja hrane, TV, itd.

Vrt imam že pripravljen, danes očistim Kamado Joe, jajček. Potem pa ob lepem vremenu ven, pekli bomo meso, pice, zelenjavo, o bo čas za kosilo. Prav fletno bo.

_______________________________________________ SAMOZDRAVLJENJE S KANABINOIDI V SLOVENIJI https://m.facebook.com/groups/438014413832415/?multi_permalinks=548310252802830&notif_t=group_highlights&notif_id=1613462320193479&ref=m_notif Zdravilec s konopljo in zdravilnimi rastlinami. _______________________________________________

Drkam ku-rac

Evo, pošteno povem, nč ne lažem.

Si vis pacem, para bellum.

New Report

Close