Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Ljudje, očitno se bomo morali sprijazniti sctem, da bomo cepljeni, sicer bomo lahko samo doma!

Ljudje, očitno se bomo morali sprijazniti sctem, da bomo cepljeni, sicer bomo lahko samo doma!

Se strinjam. Ogromno ljudi je, ki še niso zboleli za Covidom! Pazijo, se držijo vseh ukrepov… in zdaj bodo za to kaznovani??? Eni smo pazili na svoje zdravje in zdaj ne bomo smeli na dopust npr. v Grčijo, ker nimamo potrdila, da smo Covid že preboleli! Nekateri so hodili po ilegalnih žurkah, ukrepov se niso držali in so fasali Covid, zdaj bodo pa nagrajeni s potrdilom zdravnika, da so Covid že preboleli in bodo lahko potovali, kjerkoli bodo želeli.
Se popolnoma nič ne čudim mladim, da se okužijo namenoma, res ne!
[/quote]

Mogoce je grozno, ampak tudi jaz sem ze pomislila na to, da bi se namenoma okuzila in mi pol leta ne bi bilo vec treba razmisljati o tem covid cirkusu.

Glej… sprašujem za razlago;
Kako niso iste stvari, če gre za obvezno cepljenje? O principu obveznosti govorim.

Pa lepo sem potem izpostavil, da nepreizkušenost tu ni poanta, ker vsaka tehnologija in vsako cepivo je bilo na začetku uporabe nepreizkušeno na dolgi rok.
[/quote]

Obvezno cepljenje ni bilo problem zato, ker so ljudje zaupali v znanost. Kaj je danes še ostalo od znanosti, ti je pa že en zgoraj lepo in pravilno povedal. Sem te za bolj pametnega imela, ti butl.

Ja, predlog o tem, da bi kovidno cepljenje uvrstili med obvezna nacionalna cepljenja, je že padel v Bruslju.
Živi bili pa videli …

O frajla, zdajle jo bova pa midva zaorala. Tvoje bo s črno poudarjeno, moj odgovor ne bo okrepljen.

Kdo mi je reku da je smrtonosn?
Tebe je nekdo napopal da je virus smrtonosen in da se zato zapira država in da se zato nosijo maske in da se zato priporoča cepljenje? Predlagam, da javno poveš KDO KONKRETNO IN KJE JE NAPISAL DA GRE ZA SMRTONOSEN VIRUS!
Punca ne govorimo o ukrepih zato, ker bi bil virus smrtonosen. Mi je pa hudo da ti bom ponovno pisal, ker sem že enkrat pisal na dolgo in na široko.

Ljubica moja, virus je zelo podoben virusu navadnega prehlada. Imava fešto v vasi in eden pride prehlajen. 100 jih je na fešti, jutri bodo prehlajeni še trije, pa naslednji dan jih bo še 10 prehlajenih.
Pač dobili so koronco prehlada. 13 prehlajenih imava. Od tega bo šel mogoče eden v lekarno po lekadole, drugi pa k dohtarju ker ne bo siguren, če nima mogoče gripo.
Če pa se jih bo v isti vasi okužilo s korono 13 bosta dva šla k zdravniku, eden bo šel pa v bolnišnico na kisik.
Veš koliko vasi je v Sloveniji? Veš koliko postelj s kisikom imate v Sloveniji?
O tem govorimo, da če bodo postelje zasedene, je razpad sistema!Kapacitete za intenizivno nego niso brezmejne!

Mediji, vsa ta banda, vsak dan govorijo o tem kolk jih umre dnevno, lansk let pa sploh.
In kakšn je ta odstotek npr v Slo? 0.2{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. Haloooo. In zarad 0.2{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} smrti, naj jim bo pač vzrok korona, in to V 1 LETU, tak halooo. Pa u PM, vsak let, vsaj zadnjih 30 let, jih na let umre sam v Slo cca 20.000.

NE NA INTENZIVNI! PROBLEM SO POSTELJE NA INTENZIVNI.

1 let pa itak vsi umirajo sam od te famozne korone, od drugih bolezni ne.
Pred novim letom mi je umrl stric. Pljučnica.

Vse sam korona korona, drugih vzrokov smrti nema više.
O zdravstvu nimaš pojma. Ta teden sem delal tri nočne. Ena gospa je umrla zaradi kapi, druga je umrla zaradi raka in tretji je umrl zato, ker je padel na sprehodu in utrpel hude poškodbe glave.
Ne vem od kje ti podatki in od kje jajca, da take stvari še pišeš na javni portal.

Kako je pa v bolncah, lej, boljš da sm tih, sam to ti bom rekla.
Nič ne boš rekla, ker nimaš pojma kako je v bolnicah.

Sm imela in to lan, ko je bla največja panika, frendico glih na Infekcijski v Lj, povem ti sam to, da kar so takrat mediji poročal, je bla sam ena navadna LAŽ, nič druzga.
Si revše mislilo, da boš uletelo tja in bodo po hodniku mrtvi ležali? So te spustili na covid oddelek? Močno dvomim. Bolnice so spraznili! Ker so delali samo covid oddelki, ostalega samo najnujnejše! Ne, niso bile polne postelje na navadnih oddelkih, ker bi bilo tveganje za prenos virusa preveliko. Gre za skupne prostore oskrbe, kuhinje, vodovod… Si normalna?

Parkrat sm se v to lahk mjčkn tud sama prepričala. Sm parkrat šla po frendico ki pa dela nasprot in takrat sm tud mrskej vidla.
Mrskej ja… Mrskej si vidla. Ti jaz povem kaj sem jaz vidu? 29 letna na kisik priklopjena doma že tako odpeljana zaradi covida, pa zadušitev otroka v sosednji vasi. Kdo misliš, da je dobil edino bombo kisikovo?
Moral smo se odločt a ne… V to nas pa vi silite, ki pravite da virusa ni. Jaz se javno zavzemam zato, da necepljen ne bo imel nobene pravice stopit v bolnišnico ali katerokoli zdravstveno ustanovo. Četudi crkava doma!
[/quote]

stric umrl zarad kovid pljučnice, vemo, ja.

Obvezno cepljenje ni bilo problem zato, ker so ljudje zaupali v znanost. Kaj je danes še ostalo od znanosti, ti je pa že en zgoraj lepo in pravilno povedal. Sem te za bolj pametnega imela, ti butl.
[/quote]

Znanost in korporacije so danes pod boljšim nadzorom kot pred 40-50 leti. Razlika je v tem, da se zaradi interneta vsak amater počuti kot vseved.

Če tega nikoli ne bo konec bo to trajalo v nedogled, pomeni, da nikdar več ne boš šel iz države!! A ti je to jasno? Pa ti je čisto res vseeno, Robi? Če NIKOLI VEČ ne boš smel iz svoje države nikamor? A že pred korono nisi nikoli zapuščal meja svoje države in si bil tudi na dopustu vedno le v Sloveniji? Odgovori ZASE, če ni skrivnost

Sicer pa me ne zanima mnenje tistih, ki so bili že pred vsem tem korona sranjem najraje doma, na dopustu v domačem lavorju, v bližnji gmajni na raziskovanju in na kopanju v vaškem bajerju!! Mene zanimajo tisti, ki so radi potovali po Evropi in po svetu, pa se niso nameravali cepiti. In jih sprašujem, če se bodo vseeno cepili, da bodo dobili svobodo gibanja nazaj. Nič ne rečem, da Slovenija ni lepa, seveda je. Ampak da nikoli več ne bomo mogli nikamor drugam, če ne bomo cepljeni proti Covidu???
[/quote]
Jao…. Česa ne razumeš ?
Ravno meni ni vseeno in sem proti fašizmu.

Še enkrat povem, če se bodo ljudje obnašali kot debilna čreda, bodo tretirani kot debilna čreda.
Če bi še danes razmišljali, da je treba nujno delati po 12 ur, bi še danes delali 12 ur.

Vsi ti koronski fašistični ukrepi namreč nimajo nobene veze z epidemijo in bi družba lahko povsem normalno funkcionirala brez fašističnih ukrepov, ki služijo le mafiji in korporacijam.

Zato bo konec tega takrat, ko narod ne bo tega podpiral in verjel v fašizem, kot je bilo 12urnega dela konec takrat, ko so se ljudje uprli in nehali verjeti, da bo človeštvo propadlo, če bodo delali manj.

Stare so pocepili, otroci ga prebolevajo kar dobro, tapametni bodo pa na ventilatorjih oz. brez njih.
Če vprašam spoštovanega soproga, kako je kaj na ventilatorju, takoj pove, prej na štrik kot še enkrat v živ v “totnkamro”. No to je zadosten razlog, da so mi 2x vbrizgali zeneco in to je z moje strani vse o tem virusu.

Jaz bom še počakala s ceplenjem, se nikamor ne mudi. Če bo treba bomo šli na testiranje, ne bo prvič. :))
Karanteno če bo treba pa tud. Se ne sikiram preveč. Na dopust bomo šli ko hči konča s šolo in nič prej.

Glej… sprašujem za razlago;
Kako niso iste stvari, če gre za obvezno cepljenje? O principu obveznosti govorim.

Pa lepo sem potem izpostavil, da nepreizkušenost tu ni poanta, ker vsaka tehnologija in vsako cepivo je bilo na začetku uporabe nepreizkušeno na dolgi rok.
[/quote]

Pa ti primerjaš gripo pa črne koze ?
Pa kaj je s tabo ?
Ta korona je nateg, ne pa smrtonosna epidemija.
In zakaj za božjo voljo bi se šel cepit zaradi nekega natega ?
Zato, ker hoče nekdo služiti in me imeti za poskusnega zajca ?
Kdor je debil, se naj gre.
Nehajte pa debili izvajati nasilje in fašizem, ker nekdo noče sodelovati v tej bedariji.

stric umrl zarad kovid pljučnice, vemo, ja.
[/quote]

ne. primarna bolezen rak prostate, sekundarna pljučnica. Kje imaš covid?!

gospod Vagabund Vaga Stručnjaški, prof. dr. vesoljske in mravljične znanosti univerze Ghonisenekam in pogodbeni sodelavec na inštitutu Ropotalne medicine, kjer predava iz predmeta Ghlupi možgani gospodinj diplomiral iz novega človeškega organa Malina Felicus, doktoriral iz nožnih prstov medvedjih šap Specializant oddelka za človeško blato in njegovo možno pretvorbo v plastelin pri mednarodni organizaciji DREKOPEK University

Mogoce je grozno, ampak tudi jaz sem ze pomislila na to, da bi se namenoma okuzila in mi pol leta ne bi bilo vec treba razmisljati o tem covid cirkusu.
[/quote]

Namenoma okužila? In zasedla še eno posteljo več na intenzivni in potem govorila, koliko ljudi ne pride v bolnišnice… Zanimivo.
No, moja žena je rekla, da v kolikor ne bo cepiva za njo, da se nič ne sekira. Če bo na testu še kdaj pozitivna se takoj obesi! Pravi, da ne gre še enkrat čez to.
Tako da.. Poskusi še ti, mogoče se ti bolje obnese.

gospod Vagabund Vaga Stručnjaški, prof. dr. vesoljske in mravljične znanosti univerze Ghonisenekam in pogodbeni sodelavec na inštitutu Ropotalne medicine, kjer predava iz predmeta Ghlupi možgani gospodinj diplomiral iz novega človeškega organa Malina Felicus, doktoriral iz nožnih prstov medvedjih šap Specializant oddelka za človeško blato in njegovo možno pretvorbo v plastelin pri mednarodni organizaciji DREKOPEK University

Še niste ugotovili?

No Da Ponovim.
Dokler verjamete v to LAŽ poimenovano VIRUS. Epidemije bojo.

Totim opranim zdravnikom, ki so napumpani z Rockefellerjevom medicino Big Pharme…..lahko zaupate… ne bodite naivni.

Čist simpl je.
https://www.youtube.com/watch?v=3ROqDzdFfr0

Kak me bojo cepil?
Kak mi bojo nataknil masko?
Kak me bojo testiral?
Ni varijante.
Le upret se je treba.
Zaenkrat nam gre lepo. Celo janša deli okroh cepiva (češki) pa se mi zdi da celo včasih dela za mene.. moram g amal pohvalit, phahahaha..

Utaknite si cepiva v RIT.

Jaz sem tudi ze razmisljala o tem. Izbrala bom manjse zlo in takrat pac naredila ta hitri test.

Cepila se tudi kaz sigurno ne bom.

Ceprav mislim, da dokler ne bo na voljo kao dovolj cepiva za vse, da bodo dobavljene omejene kolicine, ne bodo mogli zahtevati cepilnih listov.
[/quote]

Imamo 2 frenda v Hr policiji, oba pravta da kontrolirajo karantene. Zato mislm da se bova tud midva kr odločla za hitri test. Ma sej je brezplačn 😉 jbg, ne da se mi 10 dni šetkat sam do kapije, sploh če je lepo vreme. Pa ne morš niti v tegovino…ok, sej bi šli sosedje, sam spet ne morš vsak dan koga fehtat da ti kej prnese, sploh če nisi navajen si narest večdnevno zalogo. Ampak spet bi kej manjkal 😉

Wtf?? Tebi je zato opravicljivo, da ves svet stoji zaradi dolocenega promila ljidi, ki pac podlezejo. Ne. Ni normalno.
Raje se zamislite, kakšen delez ljudi ima zaradi tega zaprtja tezave – in jih bo še imel.
Bistveno vec ljudi bo zaradi tega imelo poseldice – in to otroci, mladi ljudje, ki so ‘motor’ sveta, ne pa govoriti o žrtvah, ki so na koncu zivljenja.
Žrtve, prave žrtve so mladi, otroci, ljudje srednjh let; vse ostale generacije, ki cakajo, da svet postavi v noramlo. Kdaj bo to, je vprasanje, vec kot elto represije zaardi manjsine – prevec se zahteva..zasciitite ranljive, ne ap ostale, zdrave zapirat.
[/quote]

ful bo imelo to jebenih posledic ja… normale ne bo več, to je že teletom na pašnikih jasno, mladina pa že tako ali tako ne ve kaj je življenje ker jim je vse prinešeno k ritim, selfi generacije pa res iz srca verjamem da so gonilo sveta…

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Damo na vago stopnjo smrtnosti, posledice bolezni same in moznost zascite s cepljenjem.

Otroska paraliza je bila huda bolezen z resnimi posledicami, samo cepivo je bilo dobrodoslo.
Crne koze, smrtnost 30{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}!

Diabetes recimo, ko so odkrili zdravilo, so ga direkt iz laboratorija, brez kaksnega pametnega testiranja, uporabili na otrocih, ki so bili komaj se zivi – vprasanje je bo, poskusiti zdravilo ali umreti, jasno, da poskusis.

Ampak kovid je smrten v dobrih 2{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}!
Cepivo ni sigurna zascita, lahko zbolis, lahko ne, pa prenasas tudi lahko ali pa ne. Poleg tega en idmerek ni dovolj, morata biti dva, pa se vsake pol leta se moras ponovno cepiti.
Zakaj bi se potem clovek sel cepiti za kovid?

kdo ti je rekel da je virus smrtonosen in kakšno vezo ima to s cepljenjem? Nihče ne govori o smrtonostnosti virusa. Govorimo o tem, da določen odstotek ljudi rabi intenzivno nego. Določen odstotek. Kar pomeni, da če bodo postelje zasedene, je tvoj mož ne bo dobil, če bo padel z lojtre in bo potrebna intenizivna nega za umetno komo. Torej?
In to kar govoriš, da to ni cepivo si se tudi zmotila. Očitno preveč bereš teoretike zarot.
Moja žena je stara 35 let, pred nekaj tedni sem jo imel v bolnišnici (covid) – ob pol desetih zvečer me je klical dohtar in reku – Aleš ne vem… Če se bo do jutra zmazala se bo, je pa 20 posto šans.
Evo.
[/quote]

Moj sosed je bil cepljen, pristal na respiratorju, ze nekja dni se ne ve, ce se bo izmazal ali ne.

O frajla, zdajle jo bova pa midva zaorala. Tvoje bo s črno poudarjeno, moj odgovor ne bo okrepljen.

Kdo mi je reku da je smrtonosn?
Tebe je nekdo napopal da je virus smrtonosen in da se zato zapira država in da se zato nosijo maske in da se zato priporoča cepljenje? Predlagam, da javno poveš KDO KONKRETNO IN KJE JE NAPISAL DA GRE ZA SMRTONOSEN VIRUS!
Punca ne govorimo o ukrepih zato, ker bi bil virus smrtonosen. Mi je pa hudo da ti bom ponovno pisal, ker sem že enkrat pisal na dolgo in na široko.

Ljubica moja, virus je zelo podoben virusu navadnega prehlada. Imava fešto v vasi in eden pride prehlajen. 100 jih je na fešti, jutri bodo prehlajeni še trije, pa naslednji dan jih bo še 10 prehlajenih.
Pač dobili so koronco prehlada. 13 prehlajenih imava. Od tega bo šel mogoče eden v lekarno po lekadole, drugi pa k dohtarju ker ne bo siguren, če nima mogoče gripo.
Če pa se jih bo v isti vasi okužilo s korono 13 bosta dva šla k zdravniku, eden bo šel pa v bolnišnico na kisik.
Veš koliko vasi je v Sloveniji? Veš koliko postelj s kisikom imate v Sloveniji?
O tem govorimo, da če bodo postelje zasedene, je razpad sistema!Kapacitete za intenizivno nego niso brezmejne!

Mediji, vsa ta banda, vsak dan govorijo o tem kolk jih umre dnevno, lansk let pa sploh.
In kakšn je ta odstotek npr v Slo? 0.2{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. Haloooo. In zarad 0.2{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} smrti, naj jim bo pač vzrok korona, in to V 1 LETU, tak halooo. Pa u PM, vsak let, vsaj zadnjih 30 let, jih na let umre sam v Slo cca 20.000.

NE NA INTENZIVNI! PROBLEM SO POSTELJE NA INTENZIVNI.

1 let pa itak vsi umirajo sam od te famozne korone, od drugih bolezni ne.
Pred novim letom mi je umrl stric. Pljučnica.

Vse sam korona korona, drugih vzrokov smrti nema više.
O zdravstvu nimaš pojma. Ta teden sem delal tri nočne. Ena gospa je umrla zaradi kapi, druga je umrla zaradi raka in tretji je umrl zato, ker je padel na sprehodu in utrpel hude poškodbe glave.
Ne vem od kje ti podatki in od kje jajca, da take stvari še pišeš na javni portal.

Kako je pa v bolncah, lej, boljš da sm tih, sam to ti bom rekla.
Nič ne boš rekla, ker nimaš pojma kako je v bolnicah.

Sm imela in to lan, ko je bla največja panika, frendico glih na Infekcijski v Lj, povem ti sam to, da kar so takrat mediji poročal, je bla sam ena navadna LAŽ, nič druzga.
Si revše mislilo, da boš uletelo tja in bodo po hodniku mrtvi ležali? So te spustili na covid oddelek? Močno dvomim. Bolnice so spraznili! Ker so delali samo covid oddelki, ostalega samo najnujnejše! Ne, niso bile polne postelje na navadnih oddelkih, ker bi bilo tveganje za prenos virusa preveliko. Gre za skupne prostore oskrbe, kuhinje, vodovod… Si normalna?

Parkrat sm se v to lahk mjčkn tud sama prepričala. Sm parkrat šla po frendico ki pa dela nasprot in takrat sm tud mrskej vidla.
Mrskej ja… Mrskej si vidla. Ti jaz povem kaj sem jaz vidu? 29 letna na kisik priklopjena doma že tako odpeljana zaradi covida, pa zadušitev otroka v sosednji vasi. Kdo misliš, da je dobil edino bombo kisikovo?
Moral smo se odločt a ne… V to nas pa vi silite, ki pravite da virusa ni. Jaz se javno zavzemam zato, da necepljen ne bo imel nobene pravice stopit v bolnišnico ali katerokoli zdravstveno ustanovo. Četudi crkava doma!
[/quote]

Nč jo ne bova zaorala 😉 jst še zmer trdim in bom trdila da je vse to en velik nateg oz PLANdemija, ti pa pač zagovarjaš zdravstvo, ok, te štekam.

Je.bale te pojstle na intenzivni. Valjda so ble, NEKI CAJTA, polne. Sej koga vse so pa peljal tja. Dej no dej, ja, glih v tem je problem, ker na javnem forumu ne smem preveč pisat o tem. Znajo marskej odkrit in kdo bo najebu? Jst ne, ve se pa kdo. Ampak ok, opažam da tud določn folk ve sam. Vem pa marskej kaj se je dogajal, pa ti vrjem al ne. In ne, sama zihr nism uletela notr, je pa frendica lep cajt tam delala zato je sama lahk marskej VIDLA in zvedla. Dej no dej, pa takoj ob pojavu tega kao virusa, prpeljejo koga, pa so se moral vsi skrit v posebn prostor, so bli že par min prej obveščeni da bodo enga prpeljal. Aja, sej res, da se ne okužjo 😉 Pa kaj mislš zakaj je šla SAMA stran od tam? Pametna punca.

O teh bombah oz respiratorjih al ventilatorjih pa tud boljš da sm tih.
Vrjamem ti pa ja, da kakšnga morte tud prikazat da ni umru od korone, ampak tud od npr prometne nesreče 😛

In ne, s tem zvarkom se cept ne mislm.

Nč jo ne bova zaorala 😉 jst še zmer trdim in bom trdila da je vse to en velik nateg oz PLANdemija, ti pa pač zagovarjaš zdravstvo, ok, te štekam.

Je.bale te pojstle na intenzivni. Valjda so ble, NEKI CAJTA, polne. Sej koga vse so pa peljal tja. Dej no dej, ja, glih v tem je problem, ker na javnem forumu ne smem preveč pisat o tem. Znajo marskej odkrit in kdo bo najebu? Jst ne, ve se pa kdo. Ampak ok, opažam da tud določn folk ve sam. Vem pa marskej kaj se je dogajal, pa ti vrjem al ne. In ne, sama zihr nism uletela notr, je pa frendica lep cajt tam delala zato je sama lahk marskej VIDLA in zvedla. Dej no dej, pa takoj ob pojavu tega kao virusa, prpeljejo koga, pa so se moral vsi skrit v posebn prostor, so bli že par min prej obveščeni da bodo enga prpeljal. Aja, sej res, da se ne okužjo 😉 Pa kaj mislš zakaj je šla SAMA stran od tam? Pametna punca.

O teh bombah oz respiratorjih al ventilatorjih pa tud boljš da sm tih.
Vrjamem ti pa ja, da kakšnga morte tud prikazat da ni umru od korone, ampak tud od npr prometne nesreče 😛

In ne, s tem zvarkom se cept ne mislm.
[/quote]

nasedla si farma-mafiji ;)) Samo še ne veš kako vas scat vozijo. žal pa ne smem javno pisat

Damo na vago stopnjo smrtnosti, posledice bolezni same in moznost zascite s cepljenjem.

Otroska paraliza je bila huda bolezen z resnimi posledicami, samo cepivo je bilo dobrodoslo.
Crne koze, smrtnost 30{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}!

Diabetes recimo, ko so odkrili zdravilo, so ga direkt iz laboratorija, brez kaksnega pametnega testiranja, uporabili na otrocih, ki so bili komaj se zivi – vprasanje je bo, poskusiti zdravilo ali umreti, jasno, da poskusis.

Ampak kovid je smrten v dobrih 2{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}!
Cepivo ni sigurna zascita, lahko zbolis, lahko ne, pa prenasas tudi lahko ali pa ne. Poleg tega en idmerek ni dovolj, morata biti dva, pa se vsake pol leta se moras ponovno cepiti.
Zakaj bi se potem clovek sel cepiti za kovid?
[/quote]

Tole je čisto logično razmišljanje. Tudi jaz tako razmišljam.
Bi pa dodala da bi se določen {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ljudi šel cepit tudi zaradi strahu pred samo boleznijo ali pogojevanja cepljenja za normalno življenje. Moraš vedet da nas psihirajo že več kot leto. 1 leto teroriziraš ljudi, potem jim pa ponudiš bonbonček – za cepljene nobene omejitve ne veljajo. Tako dosežeš da se grejo 1.cepit. Do koraka za vsakoletnega cepljenja je samo še majhen korak.

nasedla si farma-mafiji ;)) Samo še ne veš kako vas scat vozijo. žal pa ne smem javno pisat
[/quote]

Če sm komu nasedla, sm nasedla vsem tem ki jih poznam in delajo v zdravstvu in zato lahk tako vidjo kot slišjo marskej. Jih pa ni mal.

Imamo 2 frenda v Hr policiji, oba pravta da kontrolirajo karantene. Zato mislm da se bova tud midva kr odločla za hitri test. Ma sej je brezplačn 😉 jbg, ne da se mi 10 dni šetkat sam do kapije, sploh če je lepo vreme. Pa ne morš niti v tegovino…ok, sej bi šli sosedje, sam spet ne morš vsak dan koga fehtat da ti kej prnese, sploh če nisi navajen si narest večdnevno zalogo. Ampak spet bi kej manjkal 😉
[/quote]

Testi so samo na videz brezplačni.
Saj denar gre iz proračuna v žepe mafijašev.
Legalno pranje denarja.

Poleg tega se s testiranji pomaga ohranjati in podpirati korona fašizem.

Če sm komu nasedla, sm nasedla vsem tem ki jih poznam in delajo v zdravstvu in zato lahk tako vidjo kot slišjo marskej. Jih pa ni mal.
[/quote]

nehaj no… v zdravstvu so zaposlene tut čistilke.
Nehaj prosim te, ker se smešiš in delaš brihtno tam, kjer si najbolj šibka. Vsak ki je dokončal eno srednjo šolo vidi da buče strelaš!

Hec je da bo treba keš vrnit. Samo jim se ni prebilo. Haha

nehaj no… v zdravstvu so zaposlene tut čistilke.
Nehaj prosim te, ker se smešiš in delaš brihtno tam, kjer si najbolj šibka. Vsak ki je dokončal eno srednjo šolo vidi da buče strelaš!
[/quote]
Da je tvoj argument pravi? Sori stari, men se zdi pa, da ti nimaš hrbtenice. Cucek zagovedan. Tako si dosadn stari, da joj. Aleš ni vse res, kar ti verjameš. Govoriš komu bi prepovedal. Common dude. Kekec. Južna ti zelo dobro argumentira, edina napaka, ki jo dela je ta, da ohranja upanje, da lahko takemu spranoglavcu nadutemu karkoli dopove. Zato je južna: ne obupa kar tako. Pičkin dimček

Testi so samo na videz brezplačni.
Saj denar gre iz proračuna v žepe mafijašev.
Legalno pranje denarja.

Poleg tega se s testiranji pomaga ohranjati in podpirati korona fašizem.
[/quote]

A jbg, sej bi ga 1.delala 😉 ob povratku v Slo, pa odvisn kakšni bodo takrat pogoji, drugač karantena. Na morju se mi pa žal res ni 10 dni v karanteni. Najraj bi pa valjda vidla opcijo ki jo še imamo, ampak žal ne vem če bo uspela.

New Report

Close