Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Ljudje, očitno se bomo morali sprijazniti sctem, da bomo cepljeni, sicer bomo lahko samo doma!

Ljudje, očitno se bomo morali sprijazniti sctem, da bomo cepljeni, sicer bomo lahko samo doma!

Hahaha sej niste resni

Pozabila sem se dodati da se srecala pred posto v mestu prejsni teden primarijko medicine dela in je bila brez maske. Zakaj ne mores k zdravniku brez maske ce oni hodino v fraj cajtu brez mask? Tam ko dela pa tupi da naj majo v slizbah vsi maske? Cemu ce sama ne nosi?

nisem nikomur zavisten, samo navajam dejstva… pač treba je pozabit na staro normalo, masovke itn. pač sledi nova normala, red in disciplina ne pa kot razpuščena teleta z milijavžent zahtevami kakor se komu sprdne…
[/quote]

V tem svetu velja samo denar. Če ga imaš je možno vse, malega človeka, ki pridno uboga je pa treba hebat v glavo. Za take kot si ti in še ene par podobnih tu gor (npr. Vaga) pa naj kar velja red in disciplina. To rabite.

Prav na take kot si ti, so računali. Na take, ki se hitro vdate.

V tem svetu velja samo denar. Če ga imaš je možno vse, malega človeka, ki pridno uboga je pa treba hebat v glavo. Za take kot si ti in še ene par podobnih tu gor (npr. Vaga) pa naj kar velja red in disciplina. To rabite.
[/quote]

in kdo te hebe v glavo? je hudo ker ne moreš počet kar se ti sprdne in kadar se ti sprdne, ker si totalno pomembna persona na ravni celotnega kozmosa?

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

S stališča smrtnosti imaš čisto prav, ne pa tudi s stališča tehtanja dolgoročnih ali celo stalnih posledic, ki se pojavljajo pri nekje 15 do 25{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ljudi, ki so zadevo preboleli.
Druga pomembna točka za pa je, da misliš na druge oz skupnost. Ker če ni bolnih (in cepljenje vseeno deluje vsaj 70-80{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}) ni možnosti za mutacije virusa in je vse skupaj bistveno laže obvladljivo.
Glede odmerkov in ponavljanja pa sploh še ni vse jasno. Trenutno kaže, da ne bo treba tako kot pišeš.
In ponavlja se tudi druga cepljenja – od klopnega meningitisa dalje – le obdobje je daljše. Zna pa biti da bo tudi tole mogoče treba ponoviti še 1x ali 2 in konec.

A pojdiva nazaj k osnovnemu vprašanju; torej je večina tega pritoževanja samo posledica nizke smrtnosti okužbe s tem virusom?
Saj tudi pri tistih zgoraj omenjenih boleznih za katere je potrebno cepljenje pred potovanji smrtnost ni prav visoka – npr rumena mrzlica, pa še kakšna druga bolezen.
[/quote]

Še nikoli do zdaj videno takšno vsesplošno medijsko bombardiranje po celem svetu in prav
histerično siljenje s testiranjem, če se samo spomnim septembra iz cca 2500 testiranj čez noč na 20 in več tisoč, potem nastavitev ministra za cepljenje… Vse to se mi gabi, me odbija, ni verodostojno, ker panika ni v sorazmerju z nevarnostjo. Predvsem zato tak odpor.

Pri zdravi pameti je treba vztrajati za vsako ceno.
Če se bomo odpovedovali zdravi pameti, bo prevladala norost.

Finta s temi opcijami pa je podobna opcijami na volitvah.
Na volitve gredo tisti, ki so se odpovedali zdravi pameti ali pa je nikoli niso imeli.
Ker ne glede na to katero opcijo izbereš, ni nobene razlike in zato volitve ničesar ne spremenijo.
Ker so opcije le navidezne in jih ljudje izberejo zato, ker jim to daje nek občutek svobode.
Te koronske opcije so iste.
Vsaka opcija le poglobi korona fašizem in nas še bolj distancira od zdrave pameti.
[/quote]

Ajojjj no, sej tud men se testa ne dela z veseljem, je pa muka bit 10 dni zaprt nekam, da ne smeš razn do svoje kapije nikamor. Niti drugi ne smejo do tebe. Ampak ok, to bi že zrihtala, v bajto mi noben ne more vstopt če ga sama ne spustim notr. Je pa full težko ob lepem vremenu bit notr.

Ko sva bla lan ob povratku oba v karanteni, ni blo nobenga problema, ker sva vedla da noben ne kontrolira. Sva šla vn takrat ko se nama je sprdnl. Če pa ti pride kontrola, pa jbg, se nimaš kej zajebavat. Še da jim kazni plačujem. Ok, za določene stvari vem da tud če mi napišejo kazn, se lahk z njo pobrišejo pod nosom. Kako je s kršenjem karantene pa ne vem.
Konc avgusta al kdaj, ko so naši uvedl karanteno iz Hr, so jo eni frendi dobil, v 14 dneh so jim 3x pršli na vrata.

Ajojjj no, sej tud men se testa ne dela z veseljem, je pa muka bit 10 dni zaprt nekam, da ne smeš razn do svoje kapije nikamor. Niti drugi ne smejo do tebe. Ampak ok, to bi že zrihtala, v bajto mi noben ne more vstopt če ga sama ne spustim notr. Je pa full težko ob lepem vremenu bit notr.

Ko sva bla lan ob povratku oba v karanteni, ni blo nobenga problema, ker sva vedla da noben ne kontrolira. Sva šla vn takrat ko se nama je sprdnl. Če pa ti pride kontrola, pa jbg, se nimaš kej zajebavat. Še da jim kazni plačujem. Ok, za določene stvari vem da tud če mi napišejo kazn, se lahk z njo pobrišejo pod nosom. Kako je s kršenjem karantene pa ne vem.
Konc avgusta al kdaj, ko so naši uvedl karanteno iz Hr, so jo eni frendi dobil, v 14 dneh so jim 3x pršli na vrata.
[/quote]

Torej si zavestno kršila karanteno in ogrožala druge? Pametno. Ukrepi so zaradi ljudi ne zaradi policije. Škoda ker ne dojamete

gospod Vagabund Vaga Stručnjaški, prof. dr. vesoljske in mravljične znanosti univerze Ghonisenekam in pogodbeni sodelavec na inštitutu Ropotalne medicine, kjer predava iz predmeta Ghlupi možgani gospodinj diplomiral iz novega človeškega organa Malina Felicus, doktoriral iz nožnih prstov medvedjih šap Specializant oddelka za človeško blato in njegovo možno pretvorbo v plastelin pri mednarodni organizaciji DREKOPEK University

Namenoma okužila? In zasedla še eno posteljo več na intenzivni in potem govorila, koliko ljudi ne pride v bolnišnice… Zanimivo.
No, moja žena je rekla, da v kolikor ne bo cepiva za njo, da se nič ne sekira. Če bo na testu še kdaj pozitivna se takoj obesi! Pravi, da ne gre še enkrat čez to.
Tako da.. Poskusi še ti, mogoče se ti bolje obnese.
[/quote]

Jaz verjamem v moc misli, in verjamem v to, da tudi, ce dobim covid, da ga bom prebolela kot prehlad.

Jaz verjamem v moc misli, in verjamem v to, da tudi, ce dobim covid, da ga bom prebolela kot prehlad.
[/quote]

seveda.

gospod Vagabund Vaga Stručnjaški, prof. dr. vesoljske in mravljične znanosti univerze Ghonisenekam in pogodbeni sodelavec na inštitutu Ropotalne medicine, kjer predava iz predmeta Ghlupi možgani gospodinj diplomiral iz novega človeškega organa Malina Felicus, doktoriral iz nožnih prstov medvedjih šap Specializant oddelka za človeško blato in njegovo možno pretvorbo v plastelin pri mednarodni organizaciji DREKOPEK University

Pcr test ni namenjen z adijagnozo, le za forenziko, oz.za zbiranje podatkov. Pika.
Virus teorija je zlagana.
Pika.
Učerajte si to v Glavo.
Sej bo kmalu.
Verjemite da bo.
Ta prevara ne gre skozi.
Ni šans.

Ti ga potegnem, če se srečava. Baje sem raketa, zame si tud heroj.

da je vse nateg, policisti so te pustili pri miru, ko so videli, da imas diplomatsko zascito. Korona plandemija je LAZ!

[/quote]

Hahahahaha, dobra, res.

A to ti resno? Ali hočeš mal popestrit debato, upam.

[/quote]

Ljudje ki molijo ali verjamejo v moč misli, se ne zavedajo da rešitev ne pride vedno kar instant. Vseeno greš skozi serijo dogodkov, ki te pripeljejo do cilja v tem primeru do zdravja. To včasih vključuje tudi morebitno zravljenje v bolnišnici. In je lahko to tista rešitev, ki ti jo pošlje “bog”.

Kar nadaljujte temo.

da je vse nateg, policisti so te pustili pri miru, ko so videli, da imas diplomatsko zascito. Korona plandemija je LAZ!
[/quote]

Ludi pa diplomat…
Nova smešna.
Saj kar tekmujete, kdo bo bolj inovativen v neumnostih.

[/quote]

Tu imajo Moj Poklon.
čeprav jih ne maram…ampak…

Prvo Človek pol pa policaj.
Pa vemo da se ne testirajo.
Pa niso iz istega gospodinjstva.
In tko naprej…
Kapa dol, maske dol…

Ne pustim se. Ni šans.

https://www.youtube.com/watch?v=Zs08-SOWyuM

Tu imajo Moj Poklon.
čeprav jih ne maram…ampak…

Prvo Človek pol pa policaj.
Pa vemo da se ne testirajo.
Pa niso iz istega gospodinjstva.
In tko naprej…
Kapa dol, maske dol…

Ne pustim se. Ni šans.

https://www.youtube.com/watch?v=Zs08-SOWyuM
[/quote]

Zdaj pa še malo youtube strokovnjakov, pa smo ga znagal:))))

Glej… sprašujem za razlago;
Kako niso iste stvari, če gre za obvezno cepljenje? O principu obveznosti govorim.

Pa lepo sem potem izpostavil, da nepreizkušenost tu ni poanta, ker vsaka tehnologija in vsako cepivo je bilo na začetku uporabe nepreizkušeno na dolgi rok.
[/quote]

1. Ko se je v otroštvu cepila moja in najbrž tudi tvoja generacija, so bila omenjena cepiva že preizkušena.
2. Otroške paralize, ošpice in črnih koz nikakor ne moremo primerjati s Covidom! Je cepivo za klopni meningitis obvezno? Je cepivo proti gripi obvezno?? Je cepivo za HPV obvezno???
ZAKAJ NAJ BI BILO PA RAVNO ZA COVID OBVEZNO? Očitno zato, ker mora biti. Včasih imajo verjetno teoretiki zarot tudi prav. Oziroma, kot je bilo napisano, če se neka bizarna in absurdna napoved uresničuje, potem ni več teorija zarote.

Glede na prebrano v tej in v drugih anticepilskih temah ugotavljam, da je zadnji cas, da bi nekdo zakonsko prepovedal vsem tem tupim vsevednezem pravico do razmnozevanja (do potomcev)!

Dajte ze rajsi poslusat stroko. Vi se pa ukvarjajte s tem za kar ste izsolani (ce ste sploh).

Torej si zavestno kršila karanteno in ogrožala druge? Pametno. Ukrepi so zaradi ljudi ne zaradi policije. Škoda ker ne dojamete
[/quote]

Vagabund, na meji ob vročitvi odločbe, nam je policaj reku: OSTANTE ŠE NAPREJ ZDRAVI, ta njegov stavek me je najbolj razpizdu, in srečno. Sm mu nazaj sam odgovorila jasno in glasno: zdravo mene noben ne bo zapiru. Ko bom imela kakršnekol zdravstvene težave, simptome, se bom sama izolirala od drugih. TKO DELAM ŽE CEL LAJF.

Ti matr, sam še to se mi manjka ja, da me zdravo zapirajo. Tud ne vem zakaj se “morm” jst zmer drugim odmikat. Naj se drugi men, sploh tisti, ki se čutjo ogroženi.
Ta PLANdemija mi je všeč edin iz tega razloga, da mi noben več ne diha za ovratnik.

Vagabund, na meji ob vročitvi odločbe, nam je policaj reku: OSTANTE ŠE NAPREJ ZDRAVI, ta njegov stavek me je najbolj razpizdu, in srečno. Sm mu nazaj sam odgovorila jasno in glasno: zdravo mene noben ne bo zapiru. Ko bom imela kakršnekol zdravstvene težave, simptome, se bom sama izolirala od drugih. TKO DELAM ŽE CEL LAJF.

Ti matr, sam še to se mi manjka ja, da me zdravo zapirajo. Tud ne vem zakaj se “morm” jst zmer drugim odmikat. Naj se drugi men, sploh tisti, ki se čutjo ogroženi.
Ta PLANdemija mi je všeč edin iz tega razloga, da mi noben več ne diha za ovratnik.
[/quote]

A veš da si ti meni bila ena normalna tu na forumu… Seveda na poudarek BILA.

Upreš se. Počasi gre.
Pusti ove izbezumljene oprane plačenike.
Tudi vi ki ste mal v ozadju in še verjamete uradni teoriji se boste zbudili.
To je proces. Ki se nebo ustavil.
Ne bojte se.
Vse bo v redu.

A veš da si ti meni bila ena normalna tu na forumu… Seveda na poudarek BILA.
[/quote]

Jbg, ti si pa men še zmer faca, mi gre pa res na živce, da ne sprejmeš kar ti en reče nasprot tvojmu mnenju.
Če pa zarad tega smatraš da spadam med nenormalne, pa lej, ok, tvoja stvar. Sprejmem tud to.

Jbg, ti si pa men še zmer faca, mi gre pa res na živce, da ne sprejmeš kar ti en reče nasprot tvojmu mnenju.
Če pa zarad tega smatraš da spadam med nenormalne, pa lej, ok, tvoja stvar. Sprejmem tud to.
[/quote]

Obstajajo tud primeri že, ko so se glih zarad tega korona sranja spričkal med sabo frendi in frendice in vrjem da tega ni mal. Kaj pa vem, lahk da je tej gamadi glih to cilj.

New Report

Close