Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Ljudje, očitno se bomo morali sprijazniti sctem, da bomo cepljeni, sicer bomo lahko samo doma!

Ljudje, očitno se bomo morali sprijazniti sctem, da bomo cepljeni, sicer bomo lahko samo doma!

daj. A, še res mislite s tem zgodbicam, posiljevat naš intelekt. Kake zgube lažnive, ste vi
[/quote]

In kakšen je “vaš” intelekt? IQ pod 60? Vam so bolj všeč zgodbice o čipiranju in eliti, ki bo vse zasužnjila ane. Najljubši časopis so ti Slovenske novice in Lady?

Njihov cilj je ubiti določeno število ljudi, ne pa zdraviti. Kaj vam še ni jasno?

Zato se čaka tolikšen procent precepljenosti. Ko bo ta procent dosežen, se ukrepi sprostijo in imaš naraven kalo prebivalstva.
Če bi ne želeli, da ljudje pomrejo, bi dali že zdaj obvezno cepljenje. Ne pa, da nalašč dovolijo proteste, podpihovanje… Pač oni bodo pocepili, ostalo je pač izmet in čez dve leti se bodo tolkli po prsih, kako so naredili dobro cepivo, anticepilci so pa pogavzali. To je namen.

gospod Vagabund Vaga Stručnjaški, prof. dr. vesoljske in mravljične znanosti univerze Ghonisenekam in pogodbeni sodelavec na inštitutu Ropotalne medicine, kjer predava iz predmeta Ghlupi možgani gospodinj diplomiral iz novega človeškega organa Malina Felicus, doktoriral iz nožnih prstov medvedjih šap Specializant oddelka za človeško blato in njegovo možno pretvorbo v plastelin pri mednarodni organizaciji DREKOPEK University

Ne obstaja smiselna razlaga, ki bi opravičila zagrizenost mnogih poteptati majhnega človeka, sotrpina. Če bi ti ljudje pripadali nekim elitam, bi bilo vsekakor logično. Ampak sami pripadajo masam in še kar vztrajajo pri tem nečednem dejanju. Saj kopljejo jamo tudi sebi.

Kdaj boste nehali posiljevat naš intelekt s takimi zgodbicami? :S

Ne ne. Nimaš prav. Če si cepljen pomeni zate in za družbo že ZELOOOO veliko. Seveda zaščita ni 100 odstotna, kot ni tudi pri kontracepcijskih tabletah a ne?
Torej trenutne tendence kažejo, da cepljenih zboli veliko manj, predvsem pa – da zbolijo v mnogo lažji obliki.
Resno ti povej – moja žena nobenih pridruženih bolezni, zdrava ženska, pozitivna, anticepilska zagovornica, smejala se je ko sem jaz iz službe cepljen prišel.
Evo, moli da dobi cepivo, ker čez to pravi, da več ne gre.
[/quote]
Verjamem in žal mi je za tvojo ženo, vendar vedi da eni to zlahka prebolijo, v bistvu jih je kar veliko (na srečo) zakaj je tako, da ene fejst prizadene, druge ne pa ne vem-pa ne mislim na stare ljudi z pridruzenimi boleznimi, mislim na mlajse in uradno zdrave ljudi .
To da si cepljen trenutno pomeni samo to, da si cepljen in nic drugega. Podatki o cepivu se spremljajo, tudi vsakemu ki se cepi razložijo zakaj je tako, ni nekih hribi in doline zavajanj, povedo da je nekje bilo treba zacet, cakati da se bo cudezno pojavilo magično zdravilo in resilo vse tezave v eni noči pac ne gre in ne bo.
Nisem proti cepljenju jaz sem cepljena proti marsičem , tudi za gripo sem se cepila razen zadnje leto ne, za kovid se mi pa še ne mudi. Bom počakala. Vso spoštovanje pa kot moj bratranec pravi nam poskusnim zajcem za ves svet :))
On se kar sam sebi prikloni. Hb je vse v redu tako z njim kot z drugimi torej brez posebnosti po ceplenju. Se vedno pa pazijo , vseeno se niso kot se reče še čist opustili in brez brige v novi dan. Ne gre to tako.

Poglej, ce si izoliran,se ne druzis, je nimas kje staknit – ja, javno govorit enkaj, delat pa drugo, to ej pa izi ja…
[/quote]

Še enkrat – vemo kje ga je dobila in ni ga dobila po svoji krivdi. Ja?

gospod Vagabund Vaga Stručnjaški, prof. dr. vesoljske in mravljične znanosti univerze Ghonisenekam in pogodbeni sodelavec na inštitutu Ropotalne medicine, kjer predava iz predmeta Ghlupi možgani gospodinj diplomiral iz novega človeškega organa Malina Felicus, doktoriral iz nožnih prstov medvedjih šap Specializant oddelka za človeško blato in njegovo možno pretvorbo v plastelin pri mednarodni organizaciji DREKOPEK University

a misliš da ni splošnega nadzora za vse? tak strah pred nadzorom je čisti paradoks po eni strani s cepljenjem me bodo nadzorovali? po drugi strani pa objavljanje kdaj in kako ste šli srat, lokacijske oznake na vsaki fotki, kartica za vsak popust, internet naročnina, tv naročnina, telefon in naročnina, bančni računi, štempljanje na delovnem mestu ali vpis prihoda/odhoda, nadzorne kamere za zaščito doma ali objektov, zasebni detektivi ki jih za vami pošiljajo delodajalci če jih imate, inšpekcije, sosedje itn. ampak problem je nek strah je namišljen nadzor zaradi cepiva…

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

daj. A, še res mislite s tem zgodbicam, posiljevat naš intelekt. Kake zgube lažnive, ste vi
[/quote]
Pa se je oglasil nekdo, ki se je našel v zadnjih vrsticah. Drugače pa , še kako je res, s številnimi dodatnimi covid zgodbami, ampak naj ostane samo pri tej eni.
Očitno je za velecenjene ume že ta čisto preveč.

Še enkrat – vemo kje ga je dobila in ni ga dobila po svoji krivdi. Ja?
[/quote]

Jao, tipo, ne nakladaj, obtozujes eno zensko, da jo je okuzila; ja, kako pa, saj se vendar ne druzite, aja, se? No, potem pa ne ostalim pridigat, da se ne drze ukrepov. Samo dvolicen ne bit, ne.

P.s.: ce bi se zunaj druzila, ne bi bilo panike – je moral biti kar dolg stik v notranjem proatoru …tako da – nimas kaj pridigat, bi bilo na mestu, da se kvecjjemu ‘not potegneš’…

Verjamem in žal mi je za tvojo ženo, vendar vedi da eni to zlahka prebolijo, v bistvu jih je kar veliko (na srečo) zakaj je tako, da ene fejst prizadene, druge ne pa ne vem-pa ne mislim na stare ljudi z pridruzenimi boleznimi, mislim na mlajse in uradno zdrave ljudi .
To da si cepljen trenutno pomeni samo to, da si cepljen in nic drugega. Podatki o cepivu se spremljajo, tudi vsakemu ki se cepi razložijo zakaj je tako, ni nekih hribi in doline zavajanj, povedo da je nekje bilo treba zacet, cakati da se bo cudezno pojavilo magično zdravilo in resilo vse tezave v eni noči pac ne gre in ne bo.
Nisem proti cepljenju jaz sem cepljena proti marsičem , tudi za gripo sem se cepila razen zadnje leto ne, za kovid se mi pa še ne mudi. Bom počakala. Vso spoštovanje pa kot moj bratranec pravi nam poskusnim zajcem za ves svet :))
On se kar sam sebi prikloni. Hb je vse v redu tako z njim kot z drugimi torej brez posebnosti po ceplenju. Se vedno pa pazijo , vseeno se niso kot se reče še čist opustili in brez brige v novi dan. Ne gre to tako.
[/quote]

Prevelik odstotek jih gre na priklop. To je trenutna skrb. Triaža nas skrbi… Triaža. Jaz jo bom težko delal, ker nisem zato študiral, da bom ob desetih zvečer odklopil 41 let staro, zato da bom priklopil 34 let staro. A to bomo morali delati. Nas že šolajo.. Imamo že priprave… Prostora zmanjkuje

Jao, tipo, ne nakladaj, obtozujes eno zensko, da jo je okuzila; ja, kako pa, saj se vendar ne druzite, aja, se? No, potem pa ne ostalim pridigat, da se ne drze ukrepov. Samo dvolicen ne bit, ne.

P.s.: ce bi se zunaj druzila, ne bi bilo panike – je moral biti kar dolg stik v notranjem proatoru …tako da – nimas kaj pridigat, bi bilo na mestu, da se kvecjjemu ‘not potegneš’…
[/quote]

Še enkrat, ker ne dojameš. Moja družina je izolirana že od lanskega marca. Še mulca v šolo nismo dali.
Kar se tiče kje je dobila virus – nikakor ne med druženjem in kofetkanjem s sosedami

Še enkrat, ker ne dojameš. Moja družina je izolirana že od lanskega marca. Še mulca v šolo nismo dali.
Kar se tiče kje je dobila virus – nikakor ne med druženjem in kofetkanjem s sosedami
[/quote]

Cesa ti ne dojames? Torej ga je po tvojem ‘fasala’ po zraku …daj en zapletaj se..

Prevelik odstotek jih gre na priklop. To je trenutna skrb. Triaža nas skrbi… Triaža. Jaz jo bom težko delal, ker nisem zato študiral, da bom ob desetih zvečer odklopil 41 let staro, zato da bom priklopil 34 let staro. A to bomo morali delati. Nas že šolajo.. Imamo že priprave… Prostora zmanjkuje
[/quote]
Povej, Vagabund. So razmere primerljive med A in SLO?

Da ti na meji policaj želi, da ostaneš še naprej zdrav, ti pa začneš nazaj noret in obtoževat… oprostite, kdaj so pa bile dobre želje slabo sprejete?

sem trikrat prebral in še vedno ne verjamem, da je to ona napisala. Neotesano in zabito očitno do nafte.
[/quote]

Wau, kako se človek lahk hitr spremeni, čim imata nasprotna mnenja 😉 ampak ok, nima veze, pustmo zdej to.
Ti bo pa neotesano in zabito do nafte vseen povedalo zakaj je bil odgovor tak.
Ker je zame KARANTENA ko omejiš gibanje BOLANIH ljudi. On je vidu da smo vsi zdravi, smo se kr neki cajta neki pričkal na meji. In da mi na konc da ZDRAVI odločbo o karanteni? To je zame DIKTATURA, AREST, ker si omejil gibanje ZDRAVIH oseb.

Cesa ti ne dojames? Torej ga je po tvojem ‘fasala’ po zraku …daj en zapletaj se..
[/quote]
Kaj želiš? Dobila je virus in to kljub vsem ukrepom, ki se jih je dosledno držala. Torej kaj bova rekla? Da je cepljenje pač nujno a ne?
Zdaj pa nehaj.

Wau, kako se človek lahk hitr spremeni, čim imata nasprotna mnenja 😉 ampak ok, nima veze, pustmo zdej to.
Ker je zame KARANTENA ko omejiš gibanje BOLANIH ljudi. On je vidu da smo vsi zdravi, smo se kr neki cajta neki pričkal na meji. In da mi na konc da ZDRAVI odločbo o karanteni? To je zame DIKTATURA, AREST, ker si omejil gibanje ZDRAVIH oseb.
[/quote]

Ne. Preberi učbenik kaj pomeni karantena. Absolutno ne to, kar ti pišeš. V karanteno se lahko napoti tudi zdravega, domnevno zdravega, ali bolnega. Karantena ima namen.

[/quote]
Lahko so ljudje, ki mislijo, da so zdravi.
Si pa potrdila, da nimaš osnovnega bontona.

Kaj želiš? Dobila je virus in to kljub vsem ukrepom, ki se jih je dosledno držala. Torej kaj bova rekla? Da je cepljenje pač nujno a ne?
Zdaj pa nehaj.
[/quote]

Tak odgovor terja rZlago, menda ne bos trdil, da ga je dobila kljub maski in nobenim stikom – neverjeten priemr.
Ja, je nesprejemljivo – ljudem ‘tupit’ ukrepe, potem pa sami okuzbo dobe. Ni ravno na mestu, ni res?

Ne. Preberi učbenik kaj pomeni karantena. Absolutno ne to, kar ti pišeš. V karanteno se lahko napoti tudi zdravega, domnevno zdravega, ali bolnega. Karantena ima namen.
[/quote]

Je.beš učbenike :))
Evo, to sm na hitr našla iz wikipedije:
Karantena je začasna prisilna osamitev živega bitja ali predmeta, zaradi SUMA okuženosti, z namenom preprečitve širjenja nekega nevarnega pojava. Najpogosteje se ukrep nanaša na osamitev ljudi zaradi preprečitev širjenja nalezljive bolezni, uporablja pa se tudi v drugih tovrstnih situacijah.

Če bi kej sumu, bi me lahk poslal na pregled, ne pa zdravo za 10 dni zapret.

Lahko so ljudje, ki mislijo, da so zdravi.
Si pa potrdila, da nimaš osnovnega bontona.
[/quote]

Kaj se pa ti petljaš zdej tuki??
A jst nimam osnovnega bontona??? Hahaha
No pa me razsvetli mal zakaj to pravš?

Kaj se pa ti petljaš zdej tuki??
A jst nimam osnovnega bontona??? Hahaha
No pa me razsvetli mal zakaj to pravš?
[/quote]

Aja, pa ne da mislm, VEM da sm zdrava 😛

Lej Vagabund. Nimam nobenih težav s cepljenjem. V otroštvu sm bla cepljena z vsemi cepivi kar obstajajo.
S tem cepivom se pa ne mislm, ker to sploh ni cepivo. Cepivo ti da imunost, ta zvark ti pa tega ne da. Se boš moral z njim cept nonstop. In kaj mi ta zvark sploh nud? Nič. No ja, razn prostega prehajanja mej. Kot sami priznajo, še zmer lahk zboliš, ok no, pač mjčkn blažja oblika 😉

In še to ti povem, frend, 1 tedn bil nonstop z okuženo osebo, prejšn tedn zvedla da sta še 2 frenda ZANALAŠČ, sta se hotla okužt glih zarad tega, da bosta imela mir pri prehajanju mej. Dej mi povej, zakaj pri tko smrtnonosnem in sploh nalezljivem virusu oni ne morjo nikakor zbolet?
[/quote]

Zanimivo in že dokazano, najmanj izobraženi, najmanj inteligentni, vedo največ o sestavi cepiva. Celo več od vseh strokovnjakov, ki se ukvarjajo s cepivi! To leti nate Ena južna. Enako velja za vse teoretike zarot.

Karantena je začasna prisilna osamitev živega bitja ali predmeta, zaradi SUMA okuženosti, z namenom preprečitve širjenja nekega nevarnega pojava. Najpogosteje se ukrep nanaša na osamitev ljudi zaradi preprečitev širjenja nalezljive bolezni, uporablja pa se tudi v drugih tovrstnih situacijah.

[/quote]

no pa še poglej zgodovino karanten in trajanje ter sam pomen imena karantena, ti bo mogoče jasno zakaj te “zdravo” zapirajo in ne pošiljajo na pregled….

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Tak odgovor terja rZlago, menda ne bos trdil, da ga je dobila kljub maski in nobenim stikom – neverjeten priemr.
Ja, je nesprejemljivo – ljudem ‘tupit’ ukrepe, potem pa sami okuzbo dobe. Ni ravno na mestu, ni res?
[/quote]

Kot sem rekel. Nikakor ni bila njena krivda.

[/quote]

Osnove ne poznaš draga moja… Osnove. Prenizko bi se spustil, če bi ti tole razlagal. Res. Sorry.

New Report

Close