Ljudje, očitno se bomo morali sprijazniti sctem, da bomo cepljeni, sicer bomo lahko samo doma!
Še nikoli do zdaj videno takšno vsesplošno medijsko bombardiranje po celem svetu in prav
histerično siljenje s testiranjem, če se samo spomnim septembra iz cca 2500 testiranj čez noč na 20 in več tisoč, potem nastavitev ministra za cepljenje… Vse to se mi gabi, me odbija, ni verodostojno, ker panika ni v sorazmerju z nevarnostjo. Predvsem zato tak odpor.
[/quote]
Hvala, to vidim kot smiseln odgovor.
To bi bila tudi moja razlaga, strah ima res velike oči. A v tem primeru sam mislim, da je to ena tistih zadev, kjer skupaj z umazano vodo stran zlijemo tudi otroka.
Zanimivo in že dokazano, najmanj izobraženi, najmanj inteligentni, vedo največ o sestavi cepiva. Celo več od vseh strokovnjakov, ki se ukvarjajo s cepivi! To leti nate Ena južna. Enako velja za vse teoretike zarot.
[/quote]
Sm pa raj med teoretiki zarot po tvoje, kot pa poskusni zajc. Hvala lepa, na men tega sranja ne bodo preizkušal.
Antiwaxerji odločamo s svojo glavo, ne pa kar nam po TVju nakladajo. Spoštujemo svoje človekove pravice, svoje zdravje in ponos. Ne pa vi prodane duše.
1. Ko se je v otroštvu cepila moja in najbrž tudi tvoja generacija, so bila omenjena cepiva že preizkušena.
2. Otroške paralize, ošpice in črnih koz nikakor ne moremo primerjati s Covidom! Je cepivo za klopni meningitis obvezno? Je cepivo proti gripi obvezno?? Je cepivo za HPV obvezno???
ZAKAJ NAJ BI BILO PA RAVNO ZA COVID OBVEZNO? Očitno zato, ker mora biti. Včasih imajo verjetno teoretiki zarot tudi prav. Oziroma, kot je bilo napisano, če se neka bizarna in absurdna napoved uresničuje, potem ni več teorija zarote.
[/quote]
1. Res je – a ne govorim za ta primer, pač pa za prva cepiva vsakega posameznega tipa. Vedno se začne z ne dobro preizkušenimi.
2. Obvezna niso pri nas oz. za nas. Če pa npr potuješ v nekatere države oz izpostavljena področja, so cepljenja obvezna. In na to ciljam s tem komentarjem.
Tudi cepljenje proti Covidu ni obvezno in verjetno nikdar ne bo. Obstajajo le zunanji elementi mehke prisile. Zaenkrat.
Načeloma so bila v preteklosti obvezna cepiva za tiste bolezni, ki imajo velik potencial zaradi možnega hitrega širjenja. Torej za zelo nalezljive. To je tudi edini razlog – poleg že omenjenih zarot, finančnih motivov, ipd – ki bi lahko privedel do obveznosti (po moje seveda).
no pa še poglej zgodovino karanten in trajanje ter sam pomen imena karantena, ti bo mogoče jasno zakaj te “zdravo” zapirajo in ne pošiljajo na pregled….
[/quote]
Me sploh ne zanima.
Zdravo me nimajo kaj zapirat. Ko bom pa kazala znake kakršnekol okužbe, takrat bom pa tud sama šla v izolacijo.
Matr, sej jih je treba kr pohvalt no.
Dobr so zdrav folk prepričal da je v resnici bolan. Svaka jim čast.
Me sploh ne zanima.
Zdravo me nimajo kaj zapirat. Ko bom pa kazala znake kakršnekol okužbe, takrat bom pa tud sama šla v izolacijo.
[/quote]
Daj no Južna! Prosim no, govoriš kot da bi bila brez grama mozga no. Pa pisda punca škoda te je. Ok, se ne strinjaš s cepivom ok. Samo ne pa s takimi.
Ok, bom na lep način.
Karantena je ukrep, ki si ga dobila zato, ker si prišla iz območja, kjer je bilo večje število okuženih. Kljub temu, da nisi kazala znakov okužbe si dobila karanteno, ker je stroka presodila, da se virus lahko pokaže kasneje in ne takoj ob okužbi.
Kužnost širiš tudi pred tem, da imaš znake.
A lahko prosim zdaj nehaš s tem. Prosim. Res, ker eno je zagovarjat nekaj, drugo je pa norca se delat iz ljudi ki smo kakšno šolo naredil. Dobesedno rjoveš kot da si pritegnjena. Nehaj, ker v osnovi nisi slabo bitje. Res nehaj, ker si se mi že dodobra zagabila. Ampak ne s svojim mnenjem, ampak s svojim popolnim neznanjem. Eno je imeti mnenje, drugo pa je ljudem trditi, da je jagoda črne barve. Prosim res nehaj.
Če imaš kakšno resno vprašanje izvoli na moj privat, sva si večkrat normalno kaj napisala in povedala, ampak tole danes pa… Samo upam da si do daske pijana, ker tole trezen ne more ven metat, kar ti danes mečeš.
bistvo, je potrebno lagat naprej.
[/quote]
Žal poznam tudi jaz nekaj primerov, ko so osebe morale v bolnico, na srečo ne na respirator. Ljudje pod petdesetimi letom. Za enega vem, da ima težave še po parih mesecih.
Poznam tudi primer smrti mlajšega človeka, ki pa je imel resno bolezen že prej, vendar mu je covid skrajšal življenje.
ZAKAJ? ZAKAJ? ZAKAJ??? Zakaj vendar hočejo pobiti določeno število ljudi in so začeli v EU? Pa v Angliji? Pa v ZDA??
ZAKAJ NISO ZAČELI V AFRIKI??? A ni ravno v Afriki (pa potem v Indiji) največji problem glede prevelikega števila ljudi??? Zakaj se je “elita” odločila najprej iztrebiti belega evropskega človeka?!
Sorry, to kar pišete teoretiki zarote, NI LOGIČNO!!!
Še vam ni jasno?
Big Reset=NWO
Puste tote “Bogove v BELEM”
Gasi TV manipulirajo z vami.
Igrajo se z vaši možgančki.
Koncentrirajte se, poslušajte srce.
E moja naravna bitja, zbudite se.
Me sploh ne zanima.
[/quote]
itak, svak jim čast… saj vem da ti ne bo potegnilo ampak te bom vseeno vprašal zakaj zaklepaš stanovanje?
Adio Mare,,,,adio Pasteur…
Hm, mi gremo v petk na Hr in še zmer sva v dilemi al izbrat 10 dnevno karanteno al se 1.v lajfu testirat s hitrim testom. Nisva še odločena.
[/quote]
Lej mi tudi razmišljamo.Nekaj mi pa ni jasno za hrvaško mejo je potreben tudi hiter test?Tako,da bomo že tam prvič testirani ne samo ko se vračamo.Imaš kake informacije?
Zaradi takih kot si ti, nam delajo to kar nam delajo! Iščejo pokorne ljudi. NIHČE te ne more prisilit da se cepiš s strupom! Če bi se vsak temu nesmislu uprl, tega ne bi zganjali nad nami. Če si ti misliš podpisati smrtno obsodbo, ti kar, boš imel potem potovanje, samo ne takega kot si ti želiš.. Jaz vem , da z iglo zraven mene ne pridejo
Zaradi takih kot si ti, nam delajo to kar nam delajo! Iščejo pokorne ljudi. NIHČE te ne more prisilit da se cepiš s strupom! Če bi se vsak temu nesmislu uprl, tega ne bi zganjali nad nami. Če si ti misliš podpisati smrtno obsodbo, ti kar, boš imel potem potovanje, samo ne takega kot si ti želiš.. Jaz vem , da z iglo zraven mene ne pridejo
[/quote]
res je
VELIKI RESET JIM NE BO USPEL
Duhovni izprijenci z milijardami v žepih bi radi resetirali in po svoje uredili svet, ampak, kot pravi svobodni raziskovalec in pisatelj Anton Komat, jim to ne bo uspelo! Vzrok za propad nasilnežev so vedno ljudje, ki jih ne morejo prestrašiti in psihično zlomiti*. Nečesa namreč denar ne more kupiti, med prvimi svobode duha. Tistega, ki ve, ni nikoli strah, tisti, ki ve, ve, da ga bo resnica osvobodila. Gre za zmago dobrega nad zlim in v borbi oblasti proti ljudstvu je na koncu skozi zgodovino vedno zmagalo ljudstvo. Ob koncu partije se karte na novo premešajo … Anton Komat nam je dal misliti tudi z naslednjo modrostjo: “Ovce se najbolj boje volka, na koncu pa jih požre pastir!”
https://youtu.be/yPC5JAuzE7w?t=181
*to so ljudje, ki se ne bodo pustili cepiti.