Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ljudje se čudijo, ko povem, da se z družino na morju kopamo goli

Ljudje se čudijo, ko povem, da se z družino na morju kopamo goli

Odgovor na objavo uporabnika
Nudistka, 26.06.2023 ob 22:30

jaz bi te spoznal, 26.06.2023 ob 20:29

Nudistka, 25.06.2023 ob 21:21

No no. Res se mi smilite, ko imate toliko kompleksov. Vam starim itak ni pomoči. Samo škoda, da otroke vzgajate v Boge zakompeksance, ne vedoč, da jim povzročate škodo.

jaz bi te pa spoznal. piši mi na [email protected]

Sem poročena zato ne iščem golega sokopalca😏

golo telo, 25.06.2023 ob 20:32

Dejansko, ko imaš razčiščeno, da golo telo ni spolni objekt, vse štima. Večina ljudi pa na golo telo gleda kot na spolni objekt in imajo probleme.

To je to.

haaah, 27.06.2023 ob 08:54

To je to.

Res je tudi zame / oz za nas.

Ko samo golo telo ni samo spolni objekt ampak tudi enostavno živo bitje brez vrednostnih ocen se življenje sprosti in poenostavi.

Mi2 imava zelo rada fkk plaže. Greva sama. In ni nič nenormalnega v tem.

Ne greva zato, da zijava druge, ampak ker je enostavno fajn brez tistih mokrih cunj plavat, se sončit…

Kljunčica, 27.06.2023 ob 04:07

Kokoši anonimno, 26.06.2023 ob 19:41

23er, 26.06.2023 ob 07:10

Pred 100 leti ni nihče gorel na grmadi. Še enkrat: nehaj se smešiti in raje molči. Zgodovina je kompleksna in ni dovolj, da prebereš par linkov na wikipedii. Prebrano je potrebno tudi razumeti in smiselno povezovati. Nekje si očitno prebralo, da neka psihologinja podpira nudizem. Link please? Prepričana sem, da prav zagotovo niti z besedo ni omenila debilov in nazadnjaških ljudi, ali kako drugače omalovaževala tistih, ki se tega ne grejo. To počneš ti. Ker kot rečeno, prebrano je potrebno tudi razumeti, česar pa nisi sposoben.

“23er”,

pa kaj tebe res ni sram tu pred ljudmi, da takole debila iz sebe delaš?

Pa kaj si ti sploh sposobno logičnih procesov razmišljanja in razumnih zaključkov? PA KJE SEM TI JAZ NAPISAL, DA SO PRED 100 LETI SEŽIGALI LJUDI NA GRMADI?

V čisto zgornjem stavku pišem, kako bi bilo če bi ti živela pred 100 leti. V čisto spodnjem stavku v novem odstavku pa pišem, da so tisti, ki so se uprli sprevrženi družbi so tudi na grmadah goreli.

In to je že preveč za AVTISTKO kot si ti. Ti že tvoja fuknjena betica odpove.

Ker to je tako kot bi jaz zgoraj omenjal AVTOBUS, spodaj pa AVTO in bi potem ti trdila, da avtobus ni ista zadeva kot avto. A štekaš normalnim ljudem ne funkcionirajo možgani tako, da bi delali take zaostale zaključke kot ti.

Ampak tebi je treba vse kot pet letnemu otroku razlagati, da se ja ne zmedeš.

NIč čudnega da si ljudem odvratna in te ne morejo prenašati. Ker vsak faše živčen zlom, ko te more poslušati. Ker ti je vse treba kot debilu razlagati. Ma ker bi ti vsak najraje en šamar na ta debilni gobec prilepil. Zato pa si sama ti smrad, ki ga nihče ne prenaša.

Ja uredu pol bo pa že držalo, da če zatreš človeško spolnost in jo še med zakonci prepoveš kot je to cerkev počela stoletja potem boš moške polne tetosterona čudežno spremenil v vzdržne, verne in dobre družinske može. Una Miklavčičeva se je itak vse zlagala.

Pa ZMEDA SPOLA in ta TRANS aktivizem nimata veze s tradicionalno družbo. Ker transvestiti itak ne oponašajo podobe ženske, ki jo je ustvarila heteronormativna družba.

In ja otroci nudistov bojo postali posiljevalci, pa si ga drkali na cesti, se razkazovali ženskam in špeglali skozi okna da bi uzrli goloto.

Ja prav imaš.

Ni šans, da bi zatrli spolnost pri moških, poglej samo zapore, znano je kaj se tam dogaja. Mi je jasno, da se je svašta včasih dogajalo, če so jih pa tako zatirali. Posiljujejo kvečjemu prenapeteži. Ljudje ki živijo v sproščeni atmosferi in so zadovoljni s seboj, kot to velja za naturiste pa ne bojo takšni.

Lepo napisano. PA TO SO TAKO ZELO LOGIČNE IN SAMOUMEVNE STVARI. Res se vprašaš kaj mora biti tako globoko narobe z ljudmi kot je “23er” in “Anonimno 8409”, da jim je to nerazumljivo. Nekaj je moralo iti hudo narobe v njihovemu razvoju, da imajo tako abnormalne poglede.

rok-1, 27.06.2023 ob 09:10

Res je tudi zame / oz za nas.

Ko samo golo telo ni samo spolni objekt ampak tudi enostavno živo bitje brez vrednostnih ocen se življenje sprosti in poenostavi.

Super komentar “rok-1”. Lepo napisano.

Kot pravim res se vprašaš kaj mora biti tako globoko narobe z ljudmi kot je “23er” in “Anonimno 8409”, da jim je to nerazumljivo. Nekaj je moralo iti hudo narobe v njihovemu razvoju, da imajo tako abnormalne poglede.

Težki bolnik si, zato tega ne moreš razumeti. V svoji zblojenosti se primerjaš s tistimi, ki so zaradi svojih nazorov, delovanja trpeli. Ti ploskoglavi bebo, noben ti ničesar noče, še najmanj pa država ali cerkev. Pojdi v FKK in prašičari nag okrog hrane. Kdo ti brani?

swish, 27.06.2023 ob 16:18

Težki bolnik si, zato tega ne moreš razumeti. V svoji zblojenosti se primerjaš s tistimi, ki so zaradi svojih nazorov, delovanja trpeli. Ti ploskoglavi bebo, noben ti ničesar noče, še najmanj pa država ali cerkev. Pojdi v FKK in prašičari nag okrog hrane. Kdo ti brani?

No vas je samo par bolnikov, VSI PA MISLIMO DRUGAČE KOT TI.

In ni res, cerkev je povzročila celo klavnico, posilstva, inceste pedofilijo(ki se je poslužujejo še danes pa čeprav v veliko manjši meri) in fukanje živali. TRAVME PA SE PRENAŠAJO SKOZI GENERACIJE!

Policija pa ti kazen napiše če se preoblačiš na javnem kraju ali če nag kolesariš itd.

Tako da ploskoglavi zaostali, sploh ne drži kar trdiš. 🙂

Ta babura od nudistke je isti šmorn, kot uni padalci od vegičev. Pa kaj nas brigajo tvoje povešene joške, samo nas ostale pustite pri miru, golazen zahojena.

Vsi? Živiš očitno v nekem paralelnem vesolju, kajti tu pri nas, je jasno, kaj večina misli o kolesarjenju nagcev in preoblačenju v javnosti. Bolni um imaš, to je tboj problem in nič drugega.

swish, 27.06.2023 ob 16:48

Vsi? Živiš očitno v nekem paralelnem vesolju, kajti tu pri nas, je jasno, kaj večina misli o kolesarjenju nagcev in preoblačenju v javnosti. Bolni um imaš, to je tboj problem in nič drugega.

Preglej obe temi in boš videlo, da nas večina komentatorjev meni enako!

Mi nikogar nočemo nadlegovati z goloto, če pa se vi obremenjujete z našo goloto je to vaš problem. Pač ne glejte!

Problem je pa ko govorite, da je golota stvar primernosti.

Problem pač ni ko se kdo hoče preobleči na ulici.

Problem pa je ko hoče kdo nag na avtobus in tam sedeti in pričakuje, da bomo drugi sedeli tam gor za njim. TO VAS LAHKO ZMOTI. Ker tu posegamo v vas.

Problem pač ni ko kdo hoče iti teči nag. TO VAS NIMA MOTITI. Tu ne posegamo v vas.

Problem nebi smel biti če hočeš nag iti plavati, pa naj bo tu nudistični ali nenudistični kemp. TO VAS NIMA KAJ MOTITI. Tu ne posegamo v vas.

Ampak če boš nag te policija napisala kazen.

Problem ni v tem, da vam mi govorimo kaj MORETE! Ampak problem je, da nam vi govorite kaj MORAMO!!!!!

Štekaš? Družba upoteva le vas, pa čeprav so spolni odkloni že stoletja večinoma vaš problem.

TOREJ VI STE TISTI, KI POSILJUJETE DRUGE S SVOJIMI PRAVILI TUDI KO NE POSEGAMO V VAS. Pa čeprav so ravno za vašimi pravili odkloni in sprevrženosti. Zdrav odnos do golote in spolnosti(dve različni zadevi) pa ne vodi v sprevrženosti.

Kam daš pa mesečno, ko greš na avtobus? Iz kje jo potegneš?

Anonimno 8409, 27.06.2023 ob 17:34

Čipirajo ga 🙂

Anonimno 8409,
27.06.2023. ob 17:34

………………………………..

……………………………….

A ti veš, da ti je bilo ŽE TRIKRAT na to odgovorjeno? Ali pa se tega ne zavedaš, ne spomniš in zaradi tega nisi sposoben razumeti stvari, ki ti jih razlagam?

En ti je natančno razložil kako je s tem.

Lej že dve sporočili gor ti piše:

Problem pa je ko hoče kdo nag na avtobus in tam sedeti in pričakuje, da bomo drugi sedeli tam gor za njim. TO VAS LAHKO ZMOTI. Ker tu posegamo v vas.

Kdo piše, da to podpiramo. NIsi sposoben resne razprave, ker si le provokator.

Ne vem zakaj…, 27.06.2023 ob 17:54

Čipirajo ga 🙂

Lej lepo sem ti v drugi temi odgovboil, zakaj provociraš zdaj?

IN ZAKAJ SPRAŠUJEŠ, če če pa nočeš razumeti in nočeš odgovora?

Imaš mejno osebnostno motnjo, da provociraš?

> Preglej obe temi in boš videlo, da nas večina komentatorjev meni enako!

Ne, tisti, ki menite enako, ste ti in 10+ tvojih alter egotov. Če ponavljaš isto stvar in sam sebi odgovarjaš, potem to ni večina, to eden glasen trol.

Zatucan folk, 25.06.2023 ob 21:14

Samo tekstilci drkate na ljudi na plaži. Če se že zgražate, zakaj pa potem firbcate in hodite mimo nudistov? Valda, da drkate kurac. In kdo je zdaj bolj sprijen?

SE strinjam z tabo sicer jaz nisem nudist ampak nimam nic proti temu in kar se tice pa firpcanja ja res je enkrat sem biv na morju in smo sli z ladjo na celodnevni izlet in so nas peljali prav mimo nudisticne plaze in ko je kapitan povedu da zdaj bomo sli mimo nudisticne plaze z useh lukenj so pritekli zenske in moski in se gnetli eden cez drugega da so gledali goloto tako da je res eni hodijo firbcat na nudisticno plazo da si potem drkajo in mencajo in drsajo

Za moje pojme kopalke telo bolj seksualizirajo. Pol mladih (al mal manj mladih) punc se tlači v push-up modrce, izbirajo hlačke, v katerih bo rit zagledala čimbolj “jebozovno”… In pol naj bi bi se nudisti razkazovali :). No, ampak vsaj fejkajo ne, haha.

Kar je že nekdo napisal drži kot pribito. Ravno taki, ki nikoli nebi slekli kopalk, največ firbcajo in pasejo zijala na nudistih. Če bi bili tako pošteni, ko kritizirate nudiste, nebi nikoli zijali in hodili mimo njih. Skratka, naslajate se, buljite, da imate potem v glavi drk material za naslednjo noč. Torej, razlika med nudisti in firbci je takšna kot biti pošten in biti cerkveni fanatik. Ravno taki ste najhujši.

Še nikoli nisem pasla zijal na nudistih, tako da je to zraslo na tvojem zeljniku. Niti najmanj me ne mika, da bi se približevala FKK kampu, nudo plažam, ipd. Na živce mi gre to podtikanje, ki se ga gre predvsem Kokoši in še nekaj podobno mislečih (ali njegovih izmišljenih osebkov).

otherside, 27.06.2023 ob 22:50

Še nikoli nisem pasla zijal na nudistih, tako da je to zraslo na tvojem zeljniku. Niti najmanj me ne mika, da bi se približevala FKK kampu, nudo plažam, ipd. Na živce mi gre to podtikanje, ki se ga gre predvsem Kokoši in še nekaj podobno mislečih (ali njegovih izmišljenih osebkov).

Tudi meni se ob branju tem o nudi zdi, da je to vse skupaj njihova domišljija. Ali gre za željo, da bi si jih nekdo ogledoval, ali za sram ali ne vem kaj. Vsekakor pa gre za en čuden odnos do svojega telesa in do svoje intime. Nekoga, ki sprejema svojo goloto tako, kot je in kot to, kar je, ga ne zanima, kaj si drugi o tem mislijo, ali ga gledajo in kaj ob tem doživljajo. Ne obtožuje ljudi na podlagi lastne domišljije.

Delovna teorija g. Kokoši je, da je treba že otroke izpostaviti nagim ženskam, da razvijejo zdrav odnos do spolnosti. OK, ampak zakaj morajo iti v posebne kampe, zakaj jim raje ne bi kazali nagih žensk na tablici, nek app naredimo pa je, gleda 15 minut na dan in mu potem ni treba v kamp. Če teorija predvideva, da je še sam nag, ko gleda, pa tudi ni nek problem.

swish, 27.06.2023 ob 21:12

> Preglej obe temi in boš videlo, da nas večina komentatorjev meni enako!

Ne, tisti, ki menite enako, ste ti in 10+ tvojih alter egotov. Če ponavljaš isto stvar in sam sebi odgovarjaš, potem to ni večina, to eden glasen trol.

Ja BUDALO DEBILNO ZAOSTALO jaz sem “rok-1” si me dobila.

Lej kar ŠTIRJE (razen “otherside”) so se za tabo oglasili, ki imajo isti pogled kot jaz. Očitno sem jaz to pisal pod štirimi različnimi vzdevki.

Ne KUZLA SMOTANA ZABITA kvečjemu ti ali neka druga budala pišeta pod različnimi vzdevki. Ne proiciraj na druge. Seveda svoj lonček še kak provokator kot Anonimno pristavi zraven. Vas je le par izjem. Medtem ko si pa v obeh tih temah ogromno komentatorjev deli moje poglede ti šhizofrenično budalo.

Nudistka, 25.06.2023 ob 20:20

Ne morem verjet, da večina, sploh pa ženske skoraj ne morejo verjet, da smo z družino goli na divjih plažah. Sin ima 15 let in je čist normalno razvit fant in golota mu ni tuja, saj je tako navajen od malega. Ne skrivamo se pred njim in tudi on pred nama, sploh nima nikogar, ki je nag za mar, da bi buljil. Zanj je to čist normalno. Pravi, da se večina njegovih vrstnikov sramuje, nekateri se skrivajo celo v slacilnicah v spodnjem perilu. Svoje golote na plaži ne razkazujemo, a firbci v kopalkah non stop nekaj hodijo na divje plaže, kjer smo vsi nagi in pasejo zijala celo večkrat na dan. Torej takšni zakompleksanci, ki se bojijo kopalke odvrec, ste največji sprijenci, saj mi vas sploh nimamo za mar nage niti v kopalkah.

Da vidim kaj si mislite svetnice.

Vsem,ki vam je normalno biti nag pred lastnim otrokom in obratno , svetujem   OBVEZNO   zdravljenje in sicer na psihiatriji Polje. Luštno vam bo tam. Katastrofa ste.

Z velikim spoštovanjem

ZARES UPAM, DA SEM VAM POMAGALA S SVOJIM STROKOVNIM NASVETOM.

Doktorica Kovačić

psihologinja z diplomco

Anonimno 8409, 28.06.2023 ob 00:04

Delovna teorija g. Kokoši je, da je treba že otroke izpostaviti nagim ženskam, da razvijejo zdrav odnos do spolnosti. OK, ampak zakaj morajo iti v posebne kampe, zakaj jim raje ne bi kazali nagih žensk na tablici, nek app naredimo pa je, gleda 15 minut na dan in mu potem ni treba v kamp. Če teorija predvideva, da je še sam nag, ko gleda, pa tudi ni nek problem.

Ženske na tablici? 🙂 Še vedno ne ločiš med seksualno in neseksualno goloto. 🙂 Zate je vsa golota seksualna. NIti med seksualizacijo, fetiši in naravnim živlenjem ne poznaš razlike.

No uredu bom pa tako rekel. Prav imaš. Če te od otroštva vodijo v nudistične kempe, tudi doma se ne skrivajo, in je golota zate vsakdanja, potem postaneš popolnoma obseden z goloto. In potem ko se podnevi kopaš med nagci jih pol še celo noč na internetu gledaš. Tako obseden postaneš z njo, da potem špeglaš ljudem skozi okna, in se razkazuješ po mračnih ulicah.

LOGIČNO JA!

(čudno edino da na Portugalskem nimajo velikih problemov z drogami odkar so jih legalizirali vključno z HEROINOM in KOKAINOM in da imajo zdaj manj problemov. Tako kot strokovnjaski pravijo da bi bilo manj problemi s spolnim nasiljem in odkloni, če bi se goloto legaliziralo. No boš pa ti genij razložil zakaj je z goloto drugače? Če imaš sploh kaj kredibilnosti. Ker očitno razumeš svet.)

Psihloginja, 28.06.2023 ob 01:01

Vsem,ki vam je normalno biti nag pred lastnim otrokom in obratno , svetujem   OBVEZNO   zdravljenje in sicer na psihiatriji Polje. Luštno vam bo tam. Katastrofa ste.

Z velikim spoštovanjem

ZARES UPAM, DA SEM VAM POMAGALA S SVOJIM STROKOVNIM NASVETOM.

Doktorica Kovačić

psihologinja z diplomco

Ti niti tega ne veš kaj je psihologija. Ti bi se prej k župniku ali pa eksorcistu obrnila kot pa k psihologu.

New Report

Close