Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ljudje umirajo

Ljudje umirajo

Ali se samo meni zdi, ali hočejo še na hitro pohitet, preden bo 2025? Za statistiko, da se uskladi z lansko oziroma, da jo preseže?

Spet prometne nesreče s smrtjo, delovne nesreče s smrtjo, samomori. Kam hitite?

Tiho, tiho čas beži..

Že ptiči se derejo z dreves, da presežna umrljivost narašča vse od množičnega cepljenja državljanov z gensko terapijo.

NIJZ in Ministrstvo za zdravje prikrivajo podatke kot kača noge. Ta golazen ni nič drugega kot distributer za cepiva – še na nosečnice se spravljajo, otroke pa že tako uničujejo.

Ubogi na duhu tisti, ki se hodite še cepit proti čemurkoli, sploh pa se mi smilijo ubogi otroci, ki jih GLUPI starši pustijo cepit.

Naj se dela NARAVNA SELEKCIJA GLUPOSTI – da se počedijo s planeta tisti, ki se hodijo cepit.

Odgovor na objavo uporabnika
pikimepiki, 12.11.2024 ob 10:14

Že ptiči se derejo z dreves, da presežna umrljivost narašča vse od množičnega cepljenja državljanov z gensko terapijo.

NIJZ in Ministrstvo za zdravje prikrivajo podatke kot kača noge. Ta golazen ni nič drugega kot distributer za cepiva – še na nosečnice se spravljajo, otroke pa že tako uničujejo.

Ubogi na duhu tisti, ki se hodite še cepit proti čemurkoli, sploh pa se mi smilijo ubogi otroci, ki jih GLUPI starši pustijo cepit.

Naj se dela NARAVNA SELEKCIJA GLUPOSTI – da se počedijo s planeta tisti, ki se hodijo cepit.

Saj nisi psiho, kajne, prokleta trol ameba ničvredna 😁

Samo ljudem želiš smrt, čisto normalno je to, retard prokleti 😂

New Report

Close