Ločen 40+ -izkušne in teorija
Gledam okoli in vidim da so aktualne ločitve, kje tašni iščete partnerja ali ste samski?
Ker sam se ne vidim da bi se spetljal z eno takšno ki je varala , razdrla zakon in s tem tanovim šla narazen v roku parih mesecev.
Recimo po drugi strani pa poslušam te poročene žene kako so nezadovoljne z svojimi možmi.
Vaše izkušnje in rešitve.
Bila v 13 letni vezi,dva otroka.Naj ti povem težko je…..najti res primerno osebo…za pogovor ni skoraj nobeden…najraje imajo avanture..oz.veze brez obveznosti.Enkrat bo že boljše.
Bil v dolgoletni vezi, dva otroka, ločitev, še vedno se štekam z bivšo zaradi otrok, nimava pa nič drugega več.
Počasi sem potem srečal ženske, od katerih so nekatere postale FwB, druge so kofetarice, tretje so za športanje…. Se pa iz principa ne dotikam vezanih. ZDi se mi pametno, da je človek pošten – jaz direkt vsaki povem, kaj me zanima in da se sestajam z drugimi, ne blefiram o nekem oboževanju in ne lažem o občutkih. Ena je recimo čvekla na kvadrat in sem ji direkt rekel, da me privlači in si želim seksa; je zamerila najprej, pa sem rekel no big deal, čez dva meseca sva se pa spentljala in je blo super; samo na kofe je ne smem peljat, ker mi živce požre s čvekanjem. Druga je recimo usekana na športanje in grem z njo z užitkom na kak hrib, nima pa interesa za kaj več, ampak no problem. In tako gre lajf naprej…
Ne iščem pa aktivno partnerke – pustim si možnost, da bom srečal žensko, ki se bo po karakterju in interesih poklopila z mano. Šele takrat bom morda zavestno stopil spet v nekaj resnega.
to iščeta v ločenih ali 30 + samskih ?
Drugač se mi pa zdi zanimiv sistem več pa vsaka za nekaj. Samo to ni za starost, to je bolj za sproti.
Pol pa reč, da iščeš dobro partijo za življenje…., ehhh, tiste ženske, ki se ločijo v teh letih rabijo še par let, da seb pridejo in, da začenjo razmišljat o novi vezi, če niso materialistke, tiste, ki pa nikoli niso bile v vezi so pa itak težke za skupno življenje.
Tako, da tukej boš pa še dost znoja spustil, če bo pa ta znoj v f u k u, seveda, če sploh uživaš v tem športu, pa to ni tako slabo in se zna ujet dobra partija glih preko te variante zaradi razigranosti in strasti.
V bistvu je tako, prvo more kresanje klapat, pol se gre pa dalje, sm večina dela glih obratno.
Ne varam niti nisem. Pač sprašujem kao pa ja, čist teoretično. Ker si ne predstavljam da bi hodil na neke zmenke z ločenimi mamicami .
Forum je zaprt za komentiranje.