Ločenci so vsi isti
Če boste kdaj spoznale kakšnega ločenca, vedite, da ni šans, da bi bila vsega kriva njegova bivša. Sčasoma boste ugotovile, da je ta moški še kako doprinesel s svojimi dejanji, največkrat z varanjem. Zato je najbolje, da se parijo z ločenkami, ker imajo veliko skupnega. Druge ženske se jim ognite. Žal sem sama to prepozno spoznala.
Black cat, 04.12.2024 ob 18:40
Če boste kdaj spoznale kakšnega ločenca, vedite, da ni šans, da bi bila vsega kriva njegova bivša. Sčasoma boste ugotovile, da je ta moški še kako doprinesel s svojimi dejanji, največkrat z varanjem. Zato je najbolje, da se parijo z ločenkami, ker imajo veliko skupnega. Druge ženske se jim ognite. Žal sem sama to prepozno spoznala.
Za prepir sta vedno potrebna dva. Vsaka medalja ima dve plati. Palica dva konca itd.itn. dovolj zgovorno. Najbolj nevarni so ljudje, ki niso sposobni uvidet lastnih zmot. Ki se smatrajo za roko pravice in gral resnice.
Anonimno 10292, 04.12.2024 ob 20:47
Ali poznate vse ločence sveta? Ne posplošujte, ker ne veste razlogov zaradi katerih se nekateri partnerji odločijo za razvezo.
Re anonimo
Sem starejša generacija žensk, ki se je poročala še ne povsem odrasla, in to največkrat s prvim moškim. Žal iz lastne izkušnje in izkušenj starejših znank vem, da smo se vse ženske, razen ene, ločile zaradi dolgoletnega psihicnega in fizičnega nasilja, alkoholizma in varanja ter drugega neodgovornega vedenja. Danes pa kljub poznejšim porokam nobene odgovornosti, kar nekaj, najlažje se najde izgovor neujemanje značajev. Ubogi otroci.
crazyfrog, 04.12.2024 ob 19:05
Za prepir sta vedno potrebna dva. Vsaka medalja ima dve plati. Palica dva konca itd.itn. dovolj zgovorno. Najbolj nevarni so ljudje, ki niso sposobni uvidet lastnih zmot. Ki se smatrajo za roko pravice in gral resnice.
Veš, žabica, to sicer zveni cool, a pomeni tudi: če nočeš, da te posilijo, si nadeni burko, kaj pa izzivaš v obleki.
Načelo konsistentnosti. Sem dal skozi boga in pol zadnji dve desetletji. In ja, nisem “si nadel burke”, sem pač pričakoval, da sem obdan z ljudmi, ki spištujejo pravila igre… pa jih ne vsi, veš.