Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ločenci z otroci, navezani na bivše žene

Ločenci z otroci, navezani na bivše žene

Odgovor na objavo uporabnika
Fukam drugje, 20.04.2025 ob 22:15

Odgovor na objavo uporabnika
Ločenci, 12.04.2024 ob 06:46

Dobro jutro. Z nekom sem se parkrat na kavi dobila,  ima otroka, šel je narazen z partnerko. To kar ne razumem je, zakaj greš narazen, potem pa ne znaš presekati in urediti z bivšo partnerko? Ko je bivša “zavohala” da se z eno dobiva, ga je začela klicariti, non stop je bilo nekaj z otrokom, ali pa njej za pomagat ,  popravilo v stanovanju, niti avta ne zna peljat na servis ali v avtopralnici, je on peljal prat avto, na izlete je želela, da grejo skupaj. Seveda je to delala z namenom da bo nova ljubosumna. Jaz sem zadevo zaključila , še preden se je začelo sploh razvijati, ker se ne grem take limonade. Pa ne zaradi nje, ampak zato, ker je ta moški tak lolek, da ne zna urediti z bivšo. To me je najbolj motilo, da ne zna urediti odnosa, da je tak slabič . Seveda če imaš otroka/e, si povezan z bivšim partnerjem celo življenje, ampak je razlika, ali se  slišita le  glede otrok,  ali pa kliče večkrat  na dan, celo pride v stanovanje bivšega,  želi da gresta skupaj na izlet, ve za vse intimne in osebne zadeve bivšega, ali mora on k njej vsak dan.  V nekaj sem pa prepričana , nobena normalna ženska ne bo to prenašala. On je sedaj  ves razočaran nad ženskami, kakšne so, ker nisem prva, ki je prekinila zaradi bivše z njim. To se mu stalno dogaja. Ne razume pa, da je največja težava njegov nerazpucan odnos z bivšo. Katerokoli strokovno knjigo prebereš na temo odnosov, vsepovsod piše, bivši/a je bivši/a in konec. Ne sme biti drugače.  Zapomnite si to ločeni razvezani moški. Bivša je bivša . Enako velja za ženske, čeprav kar opažam, so ločene ženske glede tega dosti bolj suverene in je za njih bivši res bivši. Če pa mislite da ste lahko spet skupaj z bivšo, pa nehajte skakat okoli, ter začnite z bivšo novo vezo.  Vi kot starš poskrbite, da imate dobro vezo z otroci, da vam otroci zaupajo in vejo, da boste vedno njihov starš. Ne rabite pa skakat okoli bivše, ker s tem samo onemogočate sebe, da začnete živeti samsko življenje, zmedete otroke, ki ne razumejo , a sta mami in ati sedaj ločena ali ne,  ter vse nove ljubezni prepodite stran.

Očitno imaš kretena s katerim se dobivaš.

Jaz sem moji ženi povedal da si bom dobil drugo ker že nekaj let ne seksava.

Rekla mi je saj te itak ne bo nobena marala.

Se je zmotila imam deset let mlajšo postavimo samsko s katero se občasno dobivava.

Žena to ve in me nikoli takrat ne kliče ker ve da ga namakam v drugo.

Takole se žene zajebajo če moškim doma ne dajo fukat.

Verjemi, da ima oba tudi ljubimca, zato pa te ne kliče.

Lolek kot si ti si samo zakompleksan, samovšečen sluzavec.

Jaz z mojim tudi ne sexam, ker je pacek, se ne umiva redno ( iz gobca mu smrdi, pod pazduho smrdi), da bi s takim se stiskala. Ne hvala, se mi želodec obrne.

Dragi moški, a vas vaše mamice niso naučile osnov higiene?

Vidim, da so eni deci zahojeni, kot njihove mamice.

Tiiu meni, da bi bilo za moškega enostavno in preprosto imeti otroka z bivšo ženo, če z bivšo ženo nimata več stikov in tesnega odnosa drug z drugim. Tudi moj mož je že poročen in ima crazy cattle 3d  free.

New Report

Close