Ločevalna dieta ali jajčna
Seveda tudi gibanje, ampak me zanimajo izkušnje tistih, ki ste hujšali po teh dietah. Kako je bilo? Koliko ste uspeli izgubiti?
Poleg gibanja moram vključiti še dieto, sicer mi bo padlo dol. Vem, ker gre meni samo z gibanjem počasiiiii, če bi bila zraven še dieta, da zbije kakšno kilo dol bi bilo krasno, tudi extra motivacija .
Aja, ne znam kuhat. Ne mi predlagat kakšne kjer je treba extra kuhati. Naj bo enostavna glede hrane.nimam ne volje ne znanja za to. Zunaj je od danes naprej prepovedano jesti, ker so tako prišli tudi kilogrami.
magic Mike, 03.01.2024 ob 21:55
Manj žri. To je edini in preverjen recept za hujšanje
Se Strinjam. Ampak zdaj odpravljam posledice tega ,da se nisem držal manjžrija. To je vrjetno jasno vsem. Bom v bodoče, edino rabim malo vzpodbude s kaksno kilo extra dol s pomočjo diete.
20kg, 03.01.2024 ob 21:58
Se Strinjam. Ampak zdaj odpravljam posledice tega ,da se nisem držal manjžrija. To je vrjetno jasno vsem. Bom v bodoče, edino rabim malo vzpodbude s kaksno kilo extra dol s pomočjo diete.
Spodbuda naj ti bo to, da je v Sloveniji hrana večinoma zanič, in boš zbolel, če ješ stvari iz Tuša, domačih mesnic, šiptarskih pekarn, itd. Slo je smetišče cele EU za prehranske ostanke. Jaz kuham sam, jem vse iz tujine, dosti gibanja, že sprehod pomaga in sem zato suh in zdrav.
če si iz mb mi povej. pa boš prišel prišla z mano na sprehod. pa ti bom povedal vse kar moraš vedet. zastojn. zakaj zastojn. ker imam dost teh fitness mutibarič nafukatorjev. ne vem kolko let imaš, ne spol, ne nič. jaz to bom probal na hitro razložit. za več pridi v mb mestni park, bova šla hodit malo pa ti po poti povem. špeha ne moreš pokurit. lahk oedino zmanjšaš maščobne celice da ti niso moteče. imel jih boš do smrti. edino operativno. ok. ti moraš jest vse. 1kg špeha kao pokurit na mesec je ok. to je 10kg na leto. to je 30 v 3 letih. to je ful. prvo moraš nehat jest, zunaj, nehat jest sladko, vse stran, nehat pit sldke pijače, ledene čaje itd. ne jej fitnes hrane in proteinov. jej raznoliko hrano. če ne znaš skuhat si omisli, punco. žensko, ženo. in skupi trenirajta. če ne gre to, se začni učit kuhat. ja resno mislim. id iv kuharski tečaj, najami eno ki te bo naučila. to moraš znat. ne vme kako imaš sluzbo, al kaj imas. v osnovi je tko. zjitraj moraš vstat, se stusirat, opit kozarec vode, da se ti celice napolnijo, kri razreči in telo lazje očisti. greš na wc in poješ vmeašno jajce in nek če se da domač črn kruh. malgari si neki namaz zeliščni namaži gor. primer dajem , če si doma. pol greš hodit 2h. hitro hojo, ma ogor malo dol, po ravnem. 10km. v rukzak daš 5 kg al i10 kg. kolko zmoreš vmes delaš sklece, počepe, dviguje nad glavo. nosiš v roki. ko prideš domov je faj nče imaš kosilo nareto. verjetn ose boš naucil skuhat riz, testenine, in piščansca na košle in popečt. mislim ej. in po kosilu popoldan spet isto. bez rukzaka. al ibrez utezi. to delaš 4 leta. nobenh prteinov. nobenih fat burnerjev. lahko pred hojo popiješ črno kavo. če si star do 30 idi trenirat nek šport. judo, bjj. kar pač znaš . plavanje bil okaj nek resen šport. če si starejši id i na fitnes in delaj samo kompaund vaje. z štango. 5 vaj to je to. ni drugega načina. vse drugoje laž in prodajanje megle. če si kje blizu mb povej. pa grema skupaj enkrat hodit pa boš probal pa se boš naučil/la.
1/4 krožnika beljakovin, 1/4 zdravih OH, 1/2 ZELENJAVE. Zajtrk beljakovine, malica 1 kos sadja ali pest jagodičevja, kakšen mandelj, lešnik. Zelenjavne juhe za kosilo in večerjo. Pa hoja 10.000 korakov na dan ali 12/30/4.5 hoja na tekaški stezi. Ko si lačna vmes in zvečer po 19h pij vodo, metin čaj. 3x na teden lahke vaje pilates, joga cca 45 min do 1h z ogrevanjem in strechingom.
Meni je pomagalo. -15kg v 2,5mesecih.
Enkrat sem poskusila ločevalno dieto (mnogo let nazaj) in mi je bila všeč. Nisem imela občutka lakote ali da bi kaj pogrešala glede hrane. Na začetku je potrebno nekaj truda, da se discipliniraš in “padeš not”. Na začetku so mi bili najtežji sadni dnevi, sčasoma pa so (zanimivo) postali moji najljubši. Sledila sem knjižici in receptom, ki so tam vključeni.
Morda poskusiš ločevalno, tudi če se ne držiš striktno, kar je tam zapisano. Dobiš ideje za obroke in kako razporediti hrano, potem pa delaš malo po občutku. Še vedno bodo rezultati, bo pa mogoče malo dlje trajalo.
Ej, cucek, avtor je tip
Za avtorja pa-moja sestricna, stara 50+, je na locevalni in vztraja vec kot leto in kile grejo dol. Kot ves, dieta pomeni nacin prehranjevanja, ne hujsanje. Torej, najdi si dieto, ki bi ustrezala tvojemu lajfu. Jaz sem na postu, 8:16, naj je moderna ali ne, me ne zanima. Predlagam pa lchf, ta je zelo efektivna, vendar zadostuje par mesecev. Toliko, da gres na detox od sladkorjev. Plus fitnes oz vaje za moc. Srecno in veliko uspeha
dieta, 04.01.2024 ob 07:31
Enkrat sem poskusila ločevalno dieto (mnogo let nazaj) in mi je bila všeč. Nisem imela občutka lakote ali da bi kaj pogrešala glede hrane. Na začetku je potrebno nekaj truda, da se discipliniraš in “padeš not”. Na začetku so mi bili najtežji sadni dnevi, sčasoma pa so (zanimivo) postali moji najljubši. Sledila sem knjižici in receptom, ki so tam vključeni.
Morda poskusiš ločevalno, tudi če se ne držiš striktno, kar je tam zapisano. Dobiš ideje za obroke in kako razporediti hrano, potem pa delaš malo po občutku. Še vedno bodo rezultati, bo pa mogoče malo dlje trajalo.
Bistvo ločevalne diete je, da se ne je mesa skupaj s škrobnimi živili. Po domače: riž, makaroni, krompir….gredo skupaj z zelenjavo. Meso gre skupaj z zelenjavo. Nikoli pa ne meso+ riž, makaroni, krompir. Sadje se je posebej, navadno zjutraj.
bistvo ločevalne, 04.01.2024 ob 08:47
Bistvo ločevalne diete je, da se ne je mesa skupaj s škrobnimi živili. Po domače: riž, makaroni, krompir….gredo skupaj z zelenjavo. Meso gre skupaj z zelenjavo. Nikoli pa ne meso+ riž, makaroni, krompir. Sadje se je posebej, navadno zjutraj.
Na ta način se že nekaj časa prehranjujem. V bistvu jem vse, le kombiniram drugače. Počutim se bolje ( ni napihnjenosti, odlična prebava), izgubila sem par kg.