Ločitev po 5 letih.
A je kdo tukaj ali pozna nekoga, ki se je ločil v zelo kratkem času?
Zakaj ste se ločili?
Sam na veliko razmišljam o ločitvi, ženska ne dela nič, razvajena mezimica, in to tudi pričakuje od mene.
Vse ji finncira oče, želi na potovanja, ki jih plačuje oče, jaz ne zmorem slediti njenim apetitom, pa še nekaj, prevarala me je.
Otrok star 3, v vezi sva 5 let, poroka po dveh, zgradil hišo, vendar tukaj je problem.
V zakonu mi ne manjka druga kot ljubezni (imam vse, ampak) manjka spet ljubezen.
Prevarala me je,
vse je po njeno,
vse financira njen oče,
najin zakon je mrtev,
igrava za okolico kako smo super truper, drugi vidijo, d ami ne manjka nič na zunaj.
še zaposlil sem se pri njenem očetu-zdaj šele vidim napako.
Jaz pa nisem srečen.
Kako se ločiti, da dobim vsaj pol vloženega?
ločitev, 30.04.2025 ob 10:44
A je kdo tukaj ali pozna nekoga, ki se je ločil v zelo kratkem času?
Zakaj ste se ločili?
Sam na veliko razmišljam o ločitvi, ženska ne dela nič, razvajena mezimica, in to tudi pričakuje od mene.
Vse ji finncira oče, želi na potovanja, ki jih plačuje oče, jaz ne zmorem slediti njenim apetitom, pa še nekaj, prevarala me je.
Otrok star 3, v vezi sva 5 let, poroka po dveh, zgradil hišo, vendar tukaj je problem.
V zakonu mi ne manjka druga kot ljubezni (imam vse, ampak) manjka spet ljubezen.
Prevarala me je,
vse je po njeno,
vse financira njen oče,
najin zakon je mrtev,
igrava za okolico kako smo super truper, drugi vidijo, d ami ne manjka nič na zunaj.
še zaposlil sem se pri njenem očetu-zdaj šele vidim napako.
Jaz pa nisem srečen.
Kako se ločiti, da dobim vsaj pol vloženega?
Si pač prodana kurva. Tepec in luzer. Trpi
Denar ti je dišal pred njo, torej trpi! Luzerji
Anonimno 8622, 30.04.2025 ob 16:23
Zakaj imam občutek, da ste z njo samo iz razloga, da bi pridobili nekaj v kar niste ne denarno in ne z delom vlagali?
Bi rekla da je 80% moških, če ne še kaj več, zelo preračunljivih. Ni on nobena izjema. Samo ponavadi takle nekako mirno potrpijo.
Barbika946, 30.04.2025 ob 17:15
Bi rekla da je 80% moških, če ne še kaj več, zelo preračunljivih. Ni on nobena izjema. Samo ponavadi takle nekako mirno potrpijo.
Saj mirno trpi.
Ali pa je srce njegovo drugje. Zagotovo si šel v zakon iz računice, zdaj pa tih bod ali se kot moški loči! Če si moški se boš ločil, če ne pač ne.
Vsak ima možnost participirat v zakon na svoj način. Ti si sprejel, da so del vajinega zakona ocetova darila. To bo tako, da bo oče dokazoval, da je njegov vložek darilo hčeri, ne tebi. Ti si pa podpisal v dobrem in slabem, tako da tvoj vložek se po pa delil na dva. Nekaj te bodo izplačali, ampak drobiž od tega, kar ostane njej. V bistvu, če nisi vlagal več kot pet let, boš v tem trenutku manj izgubil kot čez deset. Pa nisem pristaš ločitev, vendar ti si podpisal pogodbo, ne poročni list.
Anonimno 6064, 30.04.2025 ob 18:00
Pa naj bo po tvoje, ce ti bo lazje! O. K.
Mladi naivni, neizkuseni fantje, ki dobijo sex in malo ljubezni ne vidijo dle od svojega nosu. Da se jih zmanipulirati v 0.
80% preracunljivcev? Ja pa jade!
En uporabnik te ima za žensko. Od tebe pa res nisem pričakovala fluidni spol.