Ločitev z dvema ZELO majhnima otrokoma
Nečakinja se je zelo mlada poročila in rodila. Prvega pri 23, drugega pri 26. Z možem sta bila 6 let noro zaljubljena, on je 20/25 (ne vem točno) let starejši od nje, ločenec. Ko ga je spoznala, je bil še poročen, ženo je zapustil po letu dni. Se mi zdi, da tega nikakor ne mogla požreti, non stop ga je peglala s tem, kakšen je bil do nje na začetku. Spomnim se kakšnih večerij, ko je spila kozarec preveč. Do njega je bila prav nasilna, ga zbadala in sramotila pred drugimi, mu najedala s tem, da ji je pred vsemi polagal račune, tudi klofuto na parkingu restavracije sem videla. Od je bil do nje vedno ljubeč, miren, ko se je pomirila, jo je vedno privil k sebi. Tudi to ji je verjetno odpuščal. Ko si ju videl med kakšnim razneženim trenutkom, sta bila par iz pravljice. Manjši otrok ima zdaj osem mesecev. Od sestre sem izvedela, da se punca ločuje. Prav zaradi tega, ker ne more preboleti tega, da mu je bila prvo leto (oz. osem mesecev) druga in ne prva v planu. Punca ima odlično službo, lastniško hišo, finance niso problem. Pa vseeno, sama bo z dvema tako malima. Mami je rekla, da očetu ne bo dovolila videti otrok. To je potem itak sodnik, ki odloča. Ne morem si predstavljati, biti ločenka pri 26 z dvema otrokoma.
Meni ta tvoja necakinja deluje mocno travmatizirana/toksicna oseba. Delo na sebi in psihoterapija bi bila obvezna pri njej. Njen moz deluje ljubec in razumevajoc do nje (ne podpiram sicer tega, da moski zapusti zeno zaradi ljubice). Da povzamem: on naj bo vesel, da se je je resil. Ona (ce je pametna) bo delala na sebi. Smilita pa se mi njuna otroka, ker bosta travmatizirana.
Če je tema resnična in ne provokacija – vedno me zaboli, ko slišim, da ima otroke ženska, za katero bi bilo bolje, da jih ne bi nikoli imela. Sebična, razvajena smrklja – drugega za tvojo nečakinjo žal ne morem reči. Že na začetku je razbila drugo družino, pa niti s tem ni bila zadovoljna. Za moža je bolje, da se je bo rešil, sigurno mu pa ne bo lahko zaradi otrok. Žalostna situacija.
Včasih ljudje na situacijo gledamo preveč subjektivno. Ne veš, kaj je bilo za zaprtimi vrati. Ne vtikaj svojega nosu v tuja življenja.
Kako bo ona z dvema majhnima otrokoma? Težko, ampak bo šlo … Ah, najslabše je, če očetu preprečuješ stike. Večini moških se sploh ne da ukvarjati z otroci in so v bistvu veseli, da so čim več pri ženski. Tako ženska postane še bolj tečna in postarana.
- Vse pametni kot hudič…Dejstvo je, da je očitno punci to zelo velik problem, kako sta začela zvezo, kar pokaže, ko kaj popije in ji ljubosumnost na preteklost buta ven… Retrogradna ljubosumnost se temu reče, malo si poglejte po netu. Očitno jo je zelo ranilo to, da se ji takoj odločil zanjo, verjetno se počuti kot da ni bila dovolj dobra za njega, da nikoli ne bo itd… Težki občutki so to in iz prve roke vam povem, da ne minejo niti po 20 letih, ampak postanejo le še močnejši.
anonimni877, 08.05.2025 ob 21:52
Bo pač samohranilka. Zjutraj bo kelanrla v vaškem lokalu, zvečer pa še u Mekdonalc, ker drgač ne bo prehranla otrok.
Piše, da ima odlično službo, hišo, finance niso problem.
Sicer pa menim, da je ženska problematična in bo mož vesel, da se jo je losal.
žalostno…, 08.05.2025 ob 20:45
Nečakinja se je zelo mlada poročila in rodila. Prvega pri 23, drugega pri 26. Z možem sta bila 6 let noro zaljubljena, on je 20/25 (ne vem točno) let starejši od nje, ločenec. Ko ga je spoznala, je bil še poročen, ženo je zapustil po letu dni. Se mi zdi, da tega nikakor ne mogla požreti, non stop ga je peglala s tem, kakšen je bil do nje na začetku. Spomnim se kakšnih večerij, ko je spila kozarec preveč. Do njega je bila prav nasilna, ga zbadala in sramotila pred drugimi, mu najedala s tem, da ji je pred vsemi polagal račune, tudi klofuto na parkingu restavracije sem videla. Od je bil do nje vedno ljubeč, miren, ko se je pomirila, jo je vedno privil k sebi. Tudi to ji je verjetno odpuščal. Ko si ju videl med kakšnim razneženim trenutkom, sta bila par iz pravljice. Manjši otrok ima zdaj osem mesecev. Od sestre sem izvedela, da se punca ločuje. Prav zaradi tega, ker ne more preboleti tega, da mu je bila prvo leto (oz. osem mesecev) druga in ne prva v planu. Punca ima odlično službo, lastniško hišo, finance niso problem. Pa vseeno, sama bo z dvema tako malima. Mami je rekla, da očetu ne bo dovolila videti otrok. To je potem itak sodnik, ki odloča. Ne morem si predstavljati, biti ločenka pri 26 z dvema otrokoma.
Izi come, izi goo!
Nič hudega, veliko je takšnih.
Jaz sem odšla pri 26 z majhno punčko, brez vsega, ravno sva gradila prizidek pri njegovih starših, kjer se je mama preveč vtikovala v nas. Sem prekipela, popakala in sva odšli domov.
Še sreča, da imam kam in tudi službo. Ni mi žal. Je super ati, žal ne tudi partner.
Malo slabo dodelana provokacija. Punca ima odlično službo, finance niso problem, to si seveda morala napisati, ker se drugače itak ne bi odločila tipa zapustit, ker ne bi imela kam, anede? Ampak odlična služba in ekstra finance ne gredo s tem, da je punca prvič rodila že pri 23, z njim pa očitno šmirala že kar nekaj časa prej. Potem pa še enega otroka hitro za prvim. Kaj je po poklicu in kako je rihtala kariero, da ima super finance in odlično službo, čeprav ni ne študirala ne delala na karieri.
Bedasta štorija kot mnoge druge izmišljene.