Locoshark mini klima-izkušnje
Pozdravljeni!
Zanimajo me vaše izkušnje z Locoshark mini klimo. Stane prbl. 40€. V teh poletnih mesecih je v moji sobi precej vroče. Sploh ponoči se težko zaspi od vročine. Iščem rešitev, na netu sem naletel na Locoshark mini klimo, ki v bistvu deluje s pomočjo ledene vode, kar je bolje kot prava klima, ki ni tako zdrava. Tudi cena je dostopnejša.
Skratka, zanimajo me vaše izkušnje ter mnenja o tem izdelku.
Hvala za odgovore.
Lep pozdrav!
Mini klima, 21.06.2022 ob 10:12
Pozdravljeni!
Zanimajo me vaše izkušnje z Locoshark mini klimo. Stane prbl. 40€. V teh poletnih mesecih je v moji sobi precej vroče. Sploh ponoči se težko zaspi od vročine. Iščem rešitev, na netu sem naletel na Locoshark mini klimo, ki v bistvu deluje s pomočjo ledene vode, kar je bolje kot prava klima, ki ni tako zdrava. Tudi cena je dostopnejša.
Skratka, zanimajo me vaše izkušnje ter mnenja o tem izdelku.
Hvala za odgovore.
Lep pozdrav!
To je vse klump sem imel prenosno klimo večjega klumpa še nisem videla tisto ogromno cev moreš rinit skozi okno kaj ti pomaga potem odprto okno spet vročina gre notri sem jo prodala po eni sezoni.
In dala naredit pravo klimo eno imam spodaj in eno v zgornjem nadstropju hiše in je super vrata v spalnici pa odprta ker je na hodniku in čisto dovolj ohladi.
To,ni nič, oz preveč dela. Skoz en led dodajat…
Sonja, ti si mela pa narobe zvezan. Prenosna klima za 200 e odlično opravlja funkcijo, namenjena sicer za 20m2, hladi pa solidno 58m2 kuhinje in dnevne. Ja imamo luknjo skozi steno, ki je za izpuh vročega zraka.
Ga ni dnarja, da bi montiral uno svinarijo na fasado, k se povn pajkov in plesni okol nabere, za 2 mesca uporabe na leto.
Ko prenosna crkne, jo vržem stran in nova…tam pa servisi itd…
Smo imeli neko mini klimo s hlajenjem vode, nato zmogljivejšo. Prva je hladila, če si sedel ali stal poleg nje, druga pa celi, če si bil kakšen meter stran. Nato smo kupili prenosno, pa je bilo skoraj še slabše. Tudi nihče od sosedov, ki so jo kupili takrat, je ni uporabljal več kot en mesec. K sreči takrat še ni bilo tako vroče. Šele prava klima je rešila problem, ostalo je metanje denarja stran in nabiranje navlake.