Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek LOČUJEM SE PO KOMAJ 6 MESECIH

LOČUJEM SE PO KOMAJ 6 MESECIH

Okey…berem,berem,berem in pridem do zapisa o tvoji bivši

Ne moreš vso krivdo dajat na ženo,če si sam kot poročen moški hodil k drugi jokat…Vsaka bi se tega tud naveličala

Rabila je opraševalca,…delo si opravil in to je to. Izgleda, da ti je ves čas samo denar dišal, da nisi tega opazil prej, da ti natika rogove.

Še kdo s prepričljivejšo izmišljeno zgodbico? 😉

lahko bi rekli temu, da je ohcet trajala dlje kot veza.

Odgovor na objavo uporabnika
igor926, 04.11.2023 ob 17:16

Medo708, 04.11.2023 ob 17:09

igor926, 04.11.2023 ob 16:23

Ločujem se po komaj 6 mesecih. Najprej sem jo dobil z enim, pa me je prepričala, da sta samo dobra prijatelja, to je trajalo vso leto. Vmes jo poročim, otrok končno shodi, že menim, da je prijatelj za nama, pa me udari še z drugim.

Vsakič me prepriča, da to tako pač je, da je druženje z drugimi moškimi normalno in, da sem itak pezdetek, ker ne bom nič naredil. Pravi, da zato, ker iz cone udobja se ne gre. Njeni imajo denar.

Ko je dobila poziv za ločitev sem dobil občutek, da komaj čaka, da se me reši. Zakaj se je potem hotela sploh poročit?

Še kdo s podobno zgodbo?

Prav si se odločil. Ne vem zakaj si šel ploh v zakon. Zaradi denarja? Ljubezni ne čutim iz tvojega pisanja.

Ne denarja, lepa je, drugačna, za vse se ji gladko fučka, nima sramu z bivšo nama ni več teklo (ker sem jo vmes prevaral) za kar se kesam še danes in nisva mogla pokrpati, pa tudi skupaj nama ni več uspevalo. Ko sva se razšla sem jo ljubil, še danes jo ljubim, ampak sem ostal zvest novi. Menim sem, da bom srečen. Nisem bil. Ni bila to za kar se je predstavila.

evo vidiš karma te je dobila.

Varal si bivšo, zdaj se pa čudiš, če tudi ženske varajo….

New Report

Close