Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek logarjeva izjava

logarjeva izjava

Logar je izjavil ( bilo na TVD), da je že pred tednom vedel, da bo predsednik Slovenije.  Zelo korajžno.  Upam, da bodo ljudje šli masovno volit v 2. krog. Ne bomo spet imeli SDS. Nikakor !

Bo pozabil, da je sds in bodo skupaj slavili? :). No, v 2. krogu to ne bo šlo skozi.

alo repla…

as dala glas logarju? treba podpret lepšo in boljšo prihodnost slovenije.

Ne ravno prepotentnost, niti slučajno ne ošabnost, vendar pa :  ne-samokritičnost! To precenjevanje sebe in uspehov te SDS stranke, evo to pa je res tipični znak SDS 😉 . In vedno je isto, vedno oni sami sebi napovedujejo zmage in uspehe… A  jih levičarji s vseh strani po celi Sloveniji šišajo in prehitijo 😀

Odgovor na objavo uporabnika
da bi le, 23.10.2022 ob 21:10

Ne ravno prepotentnost, niti slučajno ne ošabnost, vendar pa :  ne-samokritičnost! To precenjevanje sebe in uspehov te SDS stranke, evo to pa je res tipični znak SDS 😉 . In vedno je isto, vedno oni sami sebi napovedujejo zmage in uspehe… A  jih levičarji s vseh strani po celi Sloveniji šišajo in prehitijo 😀

Na naso zalost.

Napovedal je tudi ničelno toleranco. Tako je, imeli bomo deklarirano nestrpnega predsednika.

Upam, da bo zmagal on, ne pa tista arogantna stevardesa za v bombnik.

Neodvisni Logar se je zahvalil vsem v štabu, še posebej pa vsem v sds in JJ za podporo. Žal ne bo dovolj za zmago v drugem krogu.

Edini neodvisni, 23.10.2022 ob 22:12

Neodvisni Logar se je zahvalil vsem v štabu, še posebej pa vsem v sds in JJ za podporo. Žal ne bo dovolj za zmago v drugem krogu.

Ne, končal je.  Jasno, da ne bo dobil več. Še tako je čudno, od kje mu tisti nad 24%.

jasno da ne, 23.10.2022 ob 22:15

Ne, končal je.  Jasno, da ne bo dobil več. Še tako je čudno, od kje mu tisti nad 24%.

To je rezultat nižje udeležbe na volitvah.

Pa saj bo zamrznil svoje članstvo, kot so ga do zdaj vsi levi.

Jaz in vsi moji prijatelji volimo Logarja. Bodite še vi pametni in zmagal bo!

My moon, 23.10.2022 ob 22:18

To je rezultat nižje udeležbe na volitvah.

34% ni slabo za strankarsko močno vpetega kandidata, sploh ni slabo. Čudi me pa, kako je maziljenec ‘svobode’ spušnil proti maziljenki Murgel. Se ptičja vlada že počasi sesuva?

PIKULET CENZURIRANI, 23.10.2022 ob 22:47

34% ni slabo za strankarsko močno vpetega kandidata, sploh ni slabo. Čudi me pa, kako je maziljenec ‘svobode’ spušnil proti maziljenki Murgel. Se ptičja vlada že počasi sesuva?

Samo pomeni, da je direktiva Murgel veliko močnejša.
Dokler je bil tič njihov izbranec, ni imel konkurence. Zdaj ko se je to ločilo, pa se je izkazalo koliko moči imajo Murgle in koliko res sam tič. Tič sam brez Murgel ne bi nikoli prilezel na vrh.

New Report

Close