Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Logarjeva: Od 1. do 11. aprila se v državi uvede “lockdown”

Logarjeva: Od 1. do 11. aprila se v državi uvede “lockdown”

V tem uživajo samo psihopati.
Samo za psihopate ima to smisel.
[/quote]
Smisel ima za vse ki s tem služijo in za vse zakompleksane, ki si s tem zdravijo ego.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

V tem uživajo samo psihopati.
Samo za psihopate ima to smisel.
[/quote]

???

Žal je to res in temu se je treba upreti.
Nehajte nositi nagobčnike, nehajte se testirati in cepiti s tem strupom.
Preden bo prepozno.
[/quote]

glej jaz sicer verjamem da nek virus je -ampak ni pa ta virus razlog za te escapade, ki se jih gredo politiki… Sama sem ta virus 99,999{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} prebolela lani januarja, ko se mu je reklo še gripi podoben virus, ali prehladna ali viroza, ležala sem doma, brez obiska zdravnika, brez tiščanja palce v nos (hvala bogu), dokler se nisem počitila bolje, cela Slovenija je živela normalno, vsi so lahko delali, tudi zdravstvo, nihče ni klecnil…torej poanta – virus smo imeli že takrat in SMO LAHKO NORMALNO ŽIVELI, brez mask, brez zapiranj
od kar so začeli nerazumno in brezpotrebno gonjo in paniko in samo spremenili ime virusu iz “gripi podoben virus” v “korono” je za isti virus nepotrebna panika in zapiranje…

Torej mi smo imeli to že lani januarja in februarja, ko je bilo pol slovenije bolne, šole prazne, ljudje so kašljali in na balkonih lovili luft, tudi umirali so za atipičnimi pljučnicami žal, a smo lahko normalno živeli, brez mask – ker se temu pač samo ni reklo korona, čeprav je že bila v resnici… pa se ni sesula nobena družba, nobeno zdravstvo, ki je polno delalo, ne nič…

to je vse napihnjeno – s tem virusom moramo živeti normalno kot z ostalimi in kot smo to počeli lani januarja in februarja… thats that

cepiti se pa niti pod razno ne mislim

glej jaz sicer verjamem da nek virus je -ampak ni pa ta virus razlog za te escapade, ki se jih gredo politiki… Sama sem ta virus 99,999{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} prebolela lani januarja, ko se mu je reklo še gripi podoben virus, ali prehladna ali viroza, ležala sem doma, brez obiska zdravnika, brez tiščanja palce v nos (hvala bogu), dokler se nisem počitila bolje, cela Slovenija je živela normalno, vsi so lahko delali, tudi zdravstvo, nihče ni klecnil…torej poanta – virus smo imeli že takrat in SMO LAHKO NORMALNO ŽIVELI, brez mask, brez zapiranj
od kar so začeli nerazumno in brezpotrebno gonjo in paniko in samo spremenili ime virusu iz “gripi podoben virus” v “korono” je za isti virus nepotrebna panika in zapiranje…

Torej mi smo imeli to že lani januarja in februarja, ko je bilo pol slovenije bolne, šole prazne, ljudje so kašljali in na balkonih lovili luft, tudi umirali so za atipičnimi pljučnicami žal, a smo lahko normalno živeli, brez mask – ker se temu pač samo ni reklo korona, čeprav je že bila v resnici… pa se ni sesula nobena družba, nobeno zdravstvo, ki je polno delalo, ne nič…

to je vse napihnjeno – s tem virusom moramo živeti normalno kot z ostalimi in kot smo to počeli lani januarja in februarja… thats that

[/quote]

Virusi so vedno bili in verjetno vedno bodo.
Tudi vojne so vedno bile in verjetno vedno bodo.
Preprečiti vojne verjetno ne bomo mogli, ker preveč ljudi spi.

Tocno tako, ker folk ne bo imel kaj pocet, druzenja bo na veliko, lepo vreme, sola na daljavo, kot pocitnice za vecino otrok..
100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ne bo samo do 11.4..
To je samo zacetek.
[/quote]

Počasi bi bil tudi že čas, da se krivdo neha zvračati na ljudi.

Počasi bi bil tudi že čas, da se krivdo neha zvračati na ljudi.
[/quote]
Tudi tega zlepa ne bomo doživeli.
Še posebej ne, če se bomo obnašali kot ničvredna neumna čreda, ki stoji v vrsti za zakol.

Če so tako presodili pa naj bo tako.
Meni je edino čudno, da izvzemajo iz karanten dvoranske in ostale športne ekipe. So vsi natlačeni po garderobah, ko igrajo na treningih dihajo en v drugega, pa lahko samo en malo kiha in smrka pa prenese ostalim, ti pa potem prenašajo domov na starše, žene in otroke… Je za državo več vredno če obstoji proizvodnja ali neki žogarji, ki jim sponzorstva dajejo podjetja…?

Nejevolna predvidevam da si končala osnovno šolo, torej si imela 8 ali 9 let slovenščine in bi lahko za zaprtje namesto tujke “lockdown” našla slovenski izraz.

In 25. aprila bodo podaljšani do sredine junija. Potem bo pa skrajni čas, da začnemo Hrvatom reševati turistično sezono.

prišli smo tako daleč – da nabijajo z neko epidemijo in virusom, ker se navadne smrtnike zapira, posvečeni pri koritu, na položajih z vezami in poznanstvi pri koritu, pa se lahko neovirano sprehajajo naokoli, družijo, prejemajo polne plače, kaj polne, še celo dodatke zraven, ker smejo živeti normalno…
na drugi strani so pa navadni smrtniki, ki se jim odvzame pravica do gibanja, dela, dohodek – oni pa so po mnenju strokovne skupine razširjevalci virusa in zato morajo biti doma zaprti, brez dela, denarja, ker če se oni želijo gibati in živeti tako kot posvečeni pri koritu – so pač neodgovorni, ker to oni ne smejo, saj bi ogrožali življenja ostalih… posvečeni jih z normalnim življenjem pač ne.
tako daleč smo prišli za navadne smrtnike je epidemija in grozljiv virus, za rajo pri koritu in na položajih je normalno življenje – zanje virus ne obstaja, četudi živijo normalno življenje, po njihovo oni nikogar ne ogrožajo /tega so obtoženi samo navadni smrtniki – beri sužnji oblasti), virus pa kakopak koritniki in posvečeni koristijo za to,da bogatijo svoje žepe.
[/quote]

Amen. Izredno stanje koristi samo eliti, da v miru krade.

Slabo vam kaže najbolj ubogim na umu, čedalje manj vas je. Nekam klavrn je ta upor, mar ne? Aja, nisi zmožno niti tega dojet.
[/quote]

Meni se pa ravno obratno zdi, da je. Kje so vsi tisti, ki so se posmehovali napovedovanju, ki ga sedaj živimo in ga še bomo. Bi rekel, da so vsi uvideli, da je virus, glede na ukrepe in negotovo priodnost, ki jih ti posledično puščajo, mačji kašelj. To, da si ti nor pa že itak vsi vemo. Da se sploh ne zavedaš posledic, ki jih trenutna situcija prinaša. Jap, si kar fejst ubrisan. Daj o presvetli, povej nam, kako se boš ti, izognil pomanjkanju v prihodne. Ti bodo moderatorji priskrbeli živež, ker si na njihovem forumu, zagovarjal glupodemijo. Ali pač, ti bodo sami državniki, ker si pihal v njihov rog. Pametna ženska, da te je zapustila. Sedaj, je jasno, zakaj.

Ta lockdown je bil v planu. Ni ga prinesel tok dogodkov epidemije. Bil je preprosto v planu plandemije. Ko najdem tisto sliko (objavo) s tem planom, ki se objavlja že slabo leto, boste videli, kaj vas vse še čaka. Nič lepega, jasno.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne bo samo toliko. Vsaj še dva tedna / kao se ni dovolj popravilo/. Če bo sreča, bo do 1. maja konec /ali takoj po praznikih /. Do sedaj so vedno podaljševali.

In 25. aprila bodo podaljšani do sredine junija. Potem bo pa skrajni čas, da začnemo Hrvatom reševati turistično sezono.
[/quote]

Ne, sosedom bomo začeli reševati sezono že sredi maja. V najslabšem, skrajnem primeru konec maja. Takrat okužbe ne bodo več važne in problematične.

[/quote]

Povej mi, ali si tudi ti imela vec mesecev potem tezave z dihanjem pri kakem fizicnem delu? (Kot posledica nizje pljucne kapacitete – kljub lazji ibliki korone brez pljucnice)
Si tudi ti kasneje po vec mesecih cutila obcasno hudo telesno izcrpanost in obcutek pomanjkanja zraka? Kot da bi dihalne misice in prepona ne bi znali dvigovati prsnega kosa, ali so bile utrujene, prevec, pa si imela visok srcni pulz in pritisk in si obcutila tesnobo?
Vse to prestajam, zbolela sem 8.1. borim se še danes, tidi shujsala sem precej. Zame je zivljenje telesni in dusevni napor. Jem pa D vitamin.

[/quote]

Moja znanka je imela podobno lani enkrat januarja. Doma je bila 14 dni, 10 dni visoka vročina, glavobol,bolečine v kosteh, slabo počutje. Potem je v parih dneh izzvenelo. Slabo se je počutila (šibko) še kakih 14 dni. Doma se ni nihče nalezel. Spala je sicer sama v sobi, a čez dan so bili v isti kuhinji, dnevni sobi. Pravi, da je , kot ti,99,9{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ,da je bil to ta virus.

Povej mi, ali si tudi ti imela vec mesecev potem tezave z dihanjem pri kakem fizicnem delu? (Kot posledica nizje pljucne kapacitete – kljub lazji ibliki korone brez pljucnice)
Si tudi ti kasneje po vec mesecih cutila obcasno hudo telesno izcrpanost in obcutek pomanjkanja zraka? Kot da bi dihalne misice in prepona ne bi znali dvigovati prsnega kosa, ali so bile utrujene, prevec, pa si imela visok srcni pulz in pritisk in si obcutila tesnobo?
Vse to prestajam, zbolela sem 8.1. borim se še danes, tidi shujsala sem precej. Zame je zivljenje telesni in dusevni napor. Jem pa D vitamin.
[/quote]
in katere vladne ukrepe in navodila nijz si kršila, da si zbolela?
Kje si se obnašala neodgovorno do sebe in drugih?

[/quote]

Vseh vladnih ukrepov sem se strogo držala. Ni pa se jih držal 82 letni sicer zdrav sorodnik, ki je veselo vandral okrog, se vozil po trgovinah iz občine v občino, redno igral karte s sosedi, kavice pil kljub ptepovedi druženja, za novo leto je zunaj s sosedi rakete spuščal, v kleti pil s sokrajani vino, “ker te v stanovanju nihče ne vidi,” vendar pa so nekateri nj sokrajani zboleli, pa samo voščili so mu in očitno so ga okužili. Po lastnih besedah pa je bil vedno zaščiten v vsaki trgovini in vedno v javnosti. Dne 31.12. in 1.1. nas je ta sorodnik obiskal in prišel k nam domov na kosilo. Dne 2.1. je pa dobil vročino, nahod in zgubil voh in na testiranju 3.1. bil pozitiven. Mami je dobila simptome šele 5.1. in bila pozitivna, jaz sem jih pa dobila šele 8.1., ves ta čas nisem bila nikjer, ampak doma, tudi fabrika nas je poslala za praznike domov na dopuste. Inkubacijska doba pri covidu je vedno med 5 do 6 dni in mi nismo šli nikamor, tudi hrano smo naročali prek spleta. Sklepamo, da se je mami okužila od sorodnika, ker je pri kosilu sedela tesno ob njem, ki je virus raznašal še preden mu je ven udarila vročina, saj je kužnost najvišja 2 dni pred izbruhom bolezni. Jaz pa sem virus dobila od mami kasneje čez par dni, ko je potekla pri njej njena inkubacijska doba, ni pa še imela simptomov. Zdaj me jezi izredna podlost sorodnika, ker je je po telefonu uslužbenkam NIJZ lagal, da se je okužil okrog 31.12. , torej, da smo ga mogoče okužili mi, čeprav je sam letal naokoli , mi pa smo se vestno držali ukrepov – do stopnje popolne izolacije! On kljub visoki starosti nima posledic, jaz pa moram v fabriki trdo delati in imam težave z mišicami, ki dvigujejo prsni koš, ker so upadle, sem že v poznih srednjih letih in prav lovim sapo, ravnotežje, večkrat se tudi hudo sprestrašim, direktno premagujem tesnobo v pljučih, čeprav imam normalni nivo kisika v krvi. Tudi osebna zdravnica mi je povedala, da imamo fizični delavci in športniki veliko težav tudi kasneje, pa tudi, če nismo imeli plučnice, ampak smo zmatrani in nam tolče srce.. Torej ti lahko povem, da sem se sama res držala vseh vladnih prepovedi.

[/quote]

Če se ne motim, bo vlada med prihajajočim lock downom dovolila druženje dveh gospodinjstev kar za 2 dni za praznk velike noči. Grem stavit, da bodo v roku 6 dni po teh dovoljenih obiskih okužbe spet skokovito narastle. Ko bo veliko kužnih in se bo to širilo dalje in dalje, bomo pa nato odprti, bodo ljudje vse bolj jezni na Janševo vlado in na te NIJZ plačance in bo več protestov, ker bodo vsi napačno verjeli, da lock down ne pomaga. V resnici lock pa down pomaga, samo, Cerkev ima premočno vlogo, ker bo zaradi Velike noči kar 2 dni dovoljeno druženje. Kdor je pameten in star, nima obiskov – ne glede na dovoljenje države! Naši drugi sorodniki celo leto ne dovolijo nikomur priti domov! Ta tretji pa, odkar imajo vnuke v šolah, jim v isti hiši ne dovolijo vstopiti v njihovo stanovanje več, niti odpreti vrata in pozdravit, ampak gresta otroka lepo gor k staršem v gornje stanovanje, ne da bi se ustavila pri dedku in babici. Nekateri se znajo paziti.

Imam jaz shranjeno samo ne znam pripopat. Ta “plan” je kar nekaj. Kmalu bomo aprila pa še zdaj niso objavili, da imamo covid21, ki naj bi ga sporočili do konca februarja.

Novembra naj bi bil drugi lockdown, ga tudi ni bilo. Okužb naj bi bilo toliko, da naj ne bi mogli vseh testirat, to tudi ni bilo tako drastično.
Za december je bil napovedan splošen in popoln lockdown. V prvi četrtini leta (ki je praktično mimo), naj bi se uvedel temeljni dohodek, ki ga seveda ni. Pa zdravstvo ne bi moglo več sprejemat vseh covidnih bolnikov. Vse to je bilo po plandemiji za prvo četrtletje. Nič tako drastičnega ni bilo. Tko da ta plandemija je čista fikcija.
Za drugo četrtletje je napovedan popoln lockdown s prepovedjo gibanja vključno znotraj mest in občin. No pri nas tega ne bo. Napovedan je še popoln prehod na temeljni dohodek za vse prebivalce in razpad oskrbovalnih verig. Hrane v trgovinah je še vedno dovolj in nič ne kaže, da bi bilo kaj drugače. Plan pa tak, hahaha. No me zanima če se bo res kaj uresničilo. Pa pazi to. V tretji četrtini leta bo že vojska na ulicah in vsi se bomo morali odpovedati lastništvu, naše dolgove, pa bo prevzela država. To je pisal en na hudih drogah.

Vseh vladnih ukrepov sem se strogo držala. Ni pa se jih držal 82 letni sicer zdrav sorodnik, ki je veselo vandral okrog, se vozil po trgovinah iz občine v občino, redno igral karte s sosedi, kavice pil kljub ptepovedi druženja, za novo leto je zunaj s sosedi rakete spuščal, v kleti pil s sokrajani vino, “ker te v stanovanju nihče ne vidi,” vendar pa so nekateri nj sokrajani zboleli, pa samo voščili so mu in očitno so ga okužili. Po lastnih besedah pa je bil vedno zaščiten v vsaki trgovini in vedno v javnosti. Dne 31.12. in 1.1. nas je ta sorodnik obiskal in prišel k nam domov na kosilo. Dne 2.1. je pa dobil vročino, nahod in zgubil voh in na testiranju 3.1. bil pozitiven. Mami je dobila simptome šele 5.1. in bila pozitivna, jaz sem jih pa dobila šele 8.1., ves ta čas nisem bila nikjer, ampak doma, tudi fabrika nas je poslala za praznike domov na dopuste. Inkubacijska doba pri covidu je vedno med 5 do 6 dni in mi nismo šli nikamor, tudi hrano smo naročali prek spleta. Sklepamo, da se je mami okužila od sorodnika, ker je pri kosilu sedela tesno ob njem, ki je virus raznašal še preden mu je ven udarila vročina, saj je kužnost najvišja 2 dni pred izbruhom bolezni. Jaz pa sem virus dobila od mami kasneje čez par dni, ko je potekla pri njej njena inkubacijska doba, ni pa še imela simptomov. Zdaj me jezi izredna podlost sorodnika, ker je je po telefonu uslužbenkam NIJZ lagal, da se je okužil okrog 31.12. , torej, da smo ga mogoče okužili mi, čeprav je sam letal naokoli , mi pa smo se vestno držali ukrepov – do stopnje popolne izolacije! On kljub visoki starosti nima posledic, jaz pa moram v fabriki trdo delati in imam težave z mišicami, ki dvigujejo prsni koš, ker so upadle, sem že v poznih srednjih letih in prav lovim sapo, ravnotežje, večkrat se tudi hudo sprestrašim, direktno premagujem tesnobo v pljučih, čeprav imam normalni nivo kisika v krvi. Tudi osebna zdravnica mi je povedala, da imamo fizični delavci in športniki veliko težav tudi kasneje, pa tudi, če nismo imeli plučnice, ampak smo zmatrani in nam tolče srce.. Torej ti lahko povem, da sem se sama res držala vseh vladnih prepovedi.
[/quote]

Torej, če si se držala vseh vladnih prepovedi, pa si se ravnotako okužila, pomeni da so vladne prepovedi zanič, torej nekoristne, da nas spoštovanje ukrepov ne zaščiti pred virusom.

Čist vseeno na kateri strani si, samo brat pa ne znaš. Ona se je držala, mogoče tudi njena familija, ta sorodnik pa ne. Vsekakor pa je njena familija neumna, če je k sebi spustila sorodnika, za katerega so vedeli, da se ne drži ukrepov. Večina teh je itak zbolela. Vladne prepovedi niso zanič in nekoristne, samo bebci se jih ne držite, zato pa bo virus še dolgo takole udrihal naokoli. Če bi se vsi obnašali kot da ni nič, bi vsi to fasali, potem bi pa vsi lahko po forumu pametovali kako ste prebolevali korono. V bistvu se šlepate na tistih, ki se ukrepov vsaj delno držimo.

Meni se pa ravno obratno zdi, da je. Kje so vsi tisti, ki so se posmehovali napovedovanju, ki ga sedaj živimo in ga še bomo. Bi rekel, da so vsi uvideli, da je virus, glede na ukrepe in negotovo priodnost, ki jih ti posledično puščajo, mačji kašelj. To, da si ti nor pa že itak vsi vemo. Da se sploh ne zavedaš posledic, ki jih trenutna situcija prinaša. Jap, si kar fejst ubrisan. Daj o presvetli, povej nam, kako se boš ti, izognil pomanjkanju v prihodne. Ti bodo moderatorji priskrbeli živež, ker si na njihovem forumu, zagovarjal glupodemijo. Ali pač, ti bodo sami državniki, ker si pihal v njihov rog. Pametna ženska, da te je zapustila. Sedaj, je jasno, zakaj.
[/quote]

Hahahahahaaaaa……

Čist vseeno na kateri strani si, samo brat pa ne znaš. Ona se je držala, mogoče tudi njena familija, ta sorodnik pa ne. Vsekakor pa je njena familija neumna, če je k sebi spustila sorodnika, za katerega so vedeli, da se ne drži ukrepov. Večina teh je itak zbolela. Vladne prepovedi niso zanič in nekoristne, samo bebci se jih ne držite, zato pa bo virus še dolgo takole udrihal naokoli. Če bi se vsi obnašali kot da ni nič, bi vsi to fasali, potem bi pa vsi lahko po forumu pametovali kako ste prebolevali korono. V bistvu se šlepate na tistih, ki se ukrepov vsaj delno držimo.
[/quote]

Točno to sem izčrpno opisala, da se sorodnik ni držal ukrepov. Z moje strani je zamera. Mami je bila kriva, ker ga je povabila domov. Celo leto zaprti, nato pa pride ta kerpc in nam uniči življenje za več mesecev, da moram hodit okrog kardiologov in pulmologov! Zdaj pa naj raje ona gre k njemu na obisk, če mu še zaupa, vendar, midva z bratom z njo v tem primeru doma najmanj 1 teden ne bova več za skupno mizo.

New Report

Close