Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Logarska dolina -OKREŠELJ

Logarska dolina -OKREŠELJ

Odpravljamo se na Okrešelj. Prebrala sem si kolikor sem našla na interenetu. Ima kdo kakšen nasvet kako in kaj?
Ko se vračamo proti MB kje se splača še ustavit ter kaj pogledat?? Kje kaj pojest?

Hvala

Ti pa pišeš, kot da greste z avtom na Okrešelj.

Meni je najbolj fletno iti iz Kamniške Bistrice na Kamniško sedlo in potem dol (Okrešelj) do slapa Rinke. Nato si ogledam še Logarsko dolino. Prespim pa ali na Kamniškem sedlu ali na Okrešlju ali pa v Domu sester Logar.

Vrnem se po obratnem vrstnem redu nazaj.

Luštno je, se mi kdaj katera skravžljana črnolaska pridruži?

Za pojest je v sami logarski, nekje med slapom in vstopom v dolino; mislim, da je kar nekaj ponudbe. Sva zanč bla na luštnem kosilu v prelepi naravi.

A greste z malimi otroci? Mi 2 pozimi turno smučama dol z Žleba 🙂

Sem imela idejo da bi šli cela family od Slapa Rinke na Okrešelj, pa me je moj čudno gledal, češ da sta otroka premala in da se upa spustiti 5 in 2 letnika brez štrika gor! Paničar!

Aja drugače imaš pa vstopnino do Logarske.

Točno na to sem mislil. Če grem v Logarsko iz Kamniške, prišparam na vstopnini, to se pa že splača, da o tistih 100 km v eno smer, kolikor jih imam iz Črnuč do začetka Logarske sploh ne govorim. Ej, mi Gorenjci!

Če boste dovolj zgodaj dol, se nazaj grede vsekakor splača ustaviti v Snežni jami pod Raduho.

Kaj pa skravžljana blondinka? Savinjsko sedlo sem do sedaj osvojila..hehe

A ste potem šli s tako malimi otroki na Okrešelj iz Logarske. Imam 3,5 in 6,5 let stare otroke in bi rada šla v logarsko dolino pa do slapa rinka kako pa je potem z okrešljem? Koliko je odrasle hoje? Je lepa pot ali res kakšne vrvi in varovala? 3,5 letnik prehodi z lahkoto 1h hoje v hrib v eno smer. 1,5 je že tako ampak gre. Tako da me zato zanima.

Lani smo šli na Okrešelj iz Logarske doline s 4 letnico. Zmogla je brez težav. Do slapa je itak zelo lahka pot, do Okrešlja je malo zahtevnejša ampak ni sile. Je pa stalno gužva. Greš kot v procesiji do Okrešlja. Pri koči smo se okrepčali z žganci, se naužili čudovitega razgleda in šli nazaj.

New Report

Close