Najdi forum

Logarska dolina

Živijo!

Zanima me, če je v Logarski dolini kakšen kamp. Ali se tam kaj dogaja. S prijatelji še iščemo pravi kraj za enotedenski dopust. Nekdo nam je svetoval Zgornjo savinjsko dolino in me zanima, če ima kdo več informacij. Hvala in lep pozdrav!
Maja

Ja , v logarski dolini je kamp. Ni velik, a za par šotorov je prostora. Kakšne so pa cene, pa ne vem.Maja je pisal/pisala:

Maja!
Imaš še nekaj kampov pred Logarsko, je pa tisti v Logarski najboljše izhodišče za razne aktivnosti. Če se odpravite v Logarsko vam sigurno ne bo žal. Čar Logarske doline in reke Savinje naredi svoje. Pozdrav! B.

Kdaj se najbolj splača kampirati v Logarski d. Mislim zarada vremena. Ali je celo poletje OK vreme, ali je po možnosti tako, kot v Bohinju?

Kakor jaz vem, je bil kamp v Logarski že lansko leto v zapiranju. Lastnik, ki ga je dobil nazaj, naj bi imel z njim druge načrte. Ali morda obstaja še kakšen drug ali ta še vedno ‘obratuje’?

Živijo!
V Logarski dolini obstaja organizacija za razvoj turizma. Lahko se obrnete na informativni center v Logarski, tel. št; 03/838-9004. Na tej številki dobite vse informacije o kraju, kar Vam srce poželi. Prijetno počitnikovanje, morda se pa kaj srečamo. LP Karli!

Pokličite LP.

New Report

Close