Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek logotip podjetja

logotip podjetja

Imam svoje podjetje in do sedaj (5 let) nikoli nisem razmišljala o logotipu svojega podjetja. Sedaj pa bom donirala v en klub (100 €) in bi rabila logotip svojega podjetja. Ne rabim nevem kaj, nekaj preprostega in me zanima koliko tak logotip stane, da ga dam naredit. Ali je mogoče tu kdo, ki se ukvarja s tem in bi mi bil pripravljen pomagat. Razmišljala sem že da bi ga naredila sama ampak nevem kako se naj stvari lotim. Se da to delat v wordu?

Dobro je v logotip vključit skrite energijske simbole (od geometrijskih telesov,flower of life,vesica pices,…),tako kot so narejeni W,Toyota,cocacola,audi (znak mi je ful zanimiv,saj ima 4 kroge in vesico piceis,flower of life,…),…. Jaz delam take simbole.

Za kako podjetje se to gre(računalniško,z papirjem,trgovina,…)?

ah, noče dati linka skozi

vtipkaj v google
create your own logo

imaš dovolj spletnih aplikacij, s katerimi si lahko narediš kaj všečnega.

sicer pa, lahko ga narediš sama, w wordu, slikarju… katerem koli grafičnem programu.

Naredim z veseljem za primerno ceno..pišete mi lahko na mail: sasa.cimerman@gmail.com

Jaz se za logo sploh ne pogajam pod 150€.

Zakaj? Če ima oblikovalec vsaj malo spoštovanja do sebe ne bo nikoli izdal logotipa narejenega v eni urici. Lahko si pa sama izdelaš v Wordu ja, najbolje s Comic Sans pisavo, v mavričnih barvah, vsi bodo pa na tvoje podjetje gledali kot na šalo.

Drugače je pa vsak logotip preprost in enostaven, samo treba se ga je kreativno domisliti, skicirati, izdelati v programu… je kar precej dela.

lp

Zakaj*

Sem si pogledal strani in je zelo sramotno!Ljudje smo zelo kreativni in domiselni in vse nosimo v sebi.Tak da svoboden umetnik naredi tisto kar misli,da je prav,ni odvisen od drugih!!!

A vi ste tud ko ste satnovanje kuppovali,ste nekoga najeli,da si ogleda stanovanje namesto Vas,kupi stanovanje namesto Vas,…NE!A ko ste kupovali avto ste tudi iskali nekoga da gre na vožnjo namesto Vas,da si avto v živo ogleda namesto Vas,..NE!A ko greste v trgovino ker želite narest neko specialiteto,a ste najeli nekoga da Vam naredi specialiteto?NE!!

Najbolje se je norčevat iz nekoga in MU POKAZAT: čuj ti podjetnik,ti si nesposoben,mi odlični in ti naredimo logotip.No mene je ta spletna stran totalno odbila.Ker Vem da lahko sam naredim.

ah ja… mi smo tudi plačali za logotip… težki denar neki agenciji… pa bi težko rekli, da so dobro delo opravili…

Vsak pa seveda ovblada znanje programov na profesionalnem levelu, ljudje s takim poklicom moramo tudi zaslužit 😉 če bom delala pa delala dan, dva, logotip po 5 ali več urc na dan, nevem zakaj bi računala 10 € ali naredila zastonj. lahko narediš zastonj samo, kot sem rekla bo izdelek veliko slabši in zanimanje za podjetje manjše. Kvaliteta ima svojo ceno.

marsikateri ‘dizajner’ nima treh čistih o psihologiji prodaje in pomenu izdelka, ki ga da od sebe.

Njemu je všeč, in to je vse. Zaračuna, odda in zanj je zadeva rešena.

Poleg marketinškega znanja, psihologije prodaje in grafološkega znanja, je treba podjetje tudi poznat. Poznat način dela, proizvode, ciljno skupino… Samo tako bo logo tisti, ki bo pritegnil prave stranke, ne pa jih odganjal.

Zadeva ni postranskega pomena. Daleč od tega.

Se strinjam z zgornjim postom, o tem sem govorila… treba je gledat na prav vse, temu tudi primerna cena.

splača se ti pri kakem ugodnem to naredit pa da vidiš da ma dobre reference. za eno našo stransko smo tle http://anejferko.si/ dal delat in smo bili zadovoljni in pocen je bilo.

dobri so tudi tile http://artiqual.com/

SvaštoSvaštič, hvala ti! Odprl si mi oči. Malo kdo ima v življenju to srečo, da v nekem trenutku na prelomnici doživi razsvetljenje, kot sem ga jaz od tebe. Še enkrat hvala! Mislim, da si eden največjih živečih modrecev.

Ne gre samo za logotip, ki si ga lahko naredim sam. Jutri sem mislil iti zjutraj v trgovino, pa ne bom. Raje bom doma posejal žito in ga mlel ter pekel kruh (še prej si bom sam sezidal peč – bo moja prva stvar, ki jo bom zgradil, ampak nekje je treba začeti), kupil (ehm, no, vzgojil) bom kravo za mleko, pa nekaj kokoši za jajca. Potem bom posejal kavčuk, da bom v delavnici potem naredil gume za moj avto. Seveda bom zraven (sam, se razume) postavil manjši plavž in rudnik železove rude (ker če znam sam, pa ja ne bom kupoval tega, ne), potem bom iz železa naredil svoj avto (ne tako serijsko sranje, kot ga vidiš na cesti, ampak takšen, kot bo meni všeč). In seveda začnem takoj jutri kopati tudi naftno vrtino (kaj mi bodo bencinske črpalke, če pa znam sam). Hvala, še enkrat, ne bom se več pustil raznim Mercatorjem, Tušem, Šparom, Bauhausom, Petrolom, kaj šele kakšnim proizvajalcem avtomobilov ali celo zidarjem (bognedaj arhitektom ali, ne upam si izreči, dizajnerjem) meni prodajati svojih izdelkov ali storitev. Če pa vem, da lahko SAM.

Škoda časa in denarja za te instant spletne strani kjer ti samo izdela. Jaz sem dal delat preko portala Fiverr enmu mojstru za cca 30 Eur. Sicer gre za oblikovalce s tujine ampak se vse zmeniš na daljavo, tudi skice ti pošlje, posluša zahteve in želje pa še dobr je ker se plača na koncu. Imajo pa skos še kakšne dodatne popuste na strani.

Men je tale mojstr naredu top izdelek za malo denarja, link: bit.ly/3JRMqKY

New Report

Close