lolita
Razi jaz sem tukaj………samo tebe ni…
namenoma sem,tvoje sanje preskočila….zakaj…..ker vedno najboljše pustim za konec….pa tud mir rabim da se lahko s prsti dotaknem ustnic…….brez tega nikoli ne preberem…..da imajo moje roke prosto pot ,če si to želim…..
enostavno…se ti ne znam upreti…..no,zdaj pa nad jagode……..
kako prav si imela pred časom, ko si rekla, da ti je vseeno……da če si nekoga želiš…… potem to ni pomembno na čas v dnevu……
poglej……..Zbudim se…….. moje telo trepeta, bitje mojega srca je pospešeno, roke imam vlažne in občutek v mojem trebuščku je podoben kot bi ga preplavila jata prelepih, pisanih metuljev z velikimi krili, ki razigrano letajo po razprostrani pokrajini. Spomnim se sanj, tebe, občutki postanejo vse močnejši in vedno bolj hrepenim po tvoji bljižini. Želim si te blizu, pa tudi če te lahko samo opazujem, opazoval bi vsak tvoj gib, vsako najmanjšo premikanje tvojega telesa, stala bi tam in jaz………..jaz bi te nepremično gledal…., in ……..Kaj bi počela ti???
Ko bi vsaj vedel………..ko bi se jaz končno dotaknil s prsti tvojih ustnic in ti……..bi začutila?
dooooooolge minute ja…….tole bi morala poslat že v soboto…….nekako…….
ah nič pozabi……..
mogoče se ti dogaja…..to kar se dogaja meni……zadel si tja kjer me najbolj žgečka….
morje,morje……..morje…….peščena plaža in jaz,ki čakam da se vrneš…….ni te…..mogoče……ah kakorkoliže……….sprehajam se,na da bi vedela mi slediš……čutim te………zato se ozrem…..ni ga……s sklonjeno glavo premišljujem,le kako me lahko občutek tako vara…….
zavijem na stransko pot,ki vodi do skal……..visoko nad gladino morja…poslušam valove,ki udarajajo obnje…..občutek……..hmmm……ko veš,da en sam napačen korak lahko pomeni konec……..
lahko bi se izdal……..če nebi bil tako prepričan,da tega ne bom storila……izginjam izpred tvojih oči…..spuščam se po skalah do peščene plaže……sezujem se…….bosa grem naprej………nekam otožno zrem v valove……..globoko vdihnem…….obstanem……zaslišala sem omad Oliverja,cilega života ja sam tio samo nju………ker ni bilo žive duše na plaži,si lahko privoščim ples……..sama v mislih s teboj…….prekrižam roke,ki jih položim na ramena…….pa to ne bo striptiz ti,ti……pacek ti….bolj izzivalno erotičen ples…….ki je namenjen samo njemu…….tako naredim obrat,dva,da se sprostim……..še vedno poplesavam v ritmu in spuščam roke preko prsi navzdol…..zapeljem jih po oblinah mojega telesa čez boke….drsijo po stegnih naprej vse do peska in nazaj do muce,nekaj krožnih gibov namenim tudi njej……..nadaljujem nazaj proti prsim,katere le s konjicami prstov obkrožim……se dotaknem bradavičk…..eno roko približam ustnicam….obliznem in drsim po ustnicah…..vse bolj noro se pozibavam v bokih……postajam vse bolj nemirna…..čutim kako postajam mokra….še enkrat jih obliznem in drsim mimo prsi….čez trebušček…..z obema rokama v mokro mednožje…..nadaljujem po notranji strani stegen…..ki jih z rokami na široko odrivam……..in se spuščam v polpočep…..
pa nazaj do muce…..ponovim…..le da se sedaj spustim na kolena in kot mačka,ki se preteguje….stegujem roke po pesku………kaj bi dala,da bi bil tukaj,zdaj……..tako zgrabim pesek…..polne pesti dvignem nad glavo……..glavo nagnem nazaj in počasi spuščam…..
ja je težko to opisovat….ne izpade ravno tako kot bi hotela………