Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style lomlenje nohtov

lomlenje nohtov

Nohti se mi neprestano lomijo….kaj narediti za močne,zdrave,dolge nohte?
Pozdrav,
pia

kupi lak za utrjevanje nohtov s kalcijem (ali pa kak gel za nohte..obvezno s kalcijem)

jaz sem probala vse možne kreme, lake, pila sem šumeče tablete s kalcijem itd…, pa ni nič kaj dosti pomagalo. v lekarni sem kupila tablete biotin za nohte (ena škatlica je nekaj manj kot 1000 sit) in zaužila 2 škatlici- ješ jih 2x na dan, jemala sem pa jih 2 meseca). rezultat je za enkrat več kot očiten oz. odličen!končala pa sem jih jemat ravno včeraj, tako da bomo videli kako bo zdaj, ko bo pavza..
aja, še to- so brez recepta 🙂
pa veliko uspeha, papa!
Phoeebs

Moje izkušnje so take. Dokler sem bila še najstnica sem imela z tem velike probleme, sedaj ko sem mamica in skrbim za gospodinjska opravila (pomivanje posode) se mi nohti ne lomijo več, zakaj ne vem.

Vsem, ki imate slabe nohte ( so mehki in se vam lomijo ) priporočam suhi pivski kvas. Res je, da je nagnusnega okusa, ampak se splača potrpet. Vsak dan ena čajna žlička pomešana z malo vode, pa boste imele lepe in zdrave nohte. Vsaj meni je pomagalo. Upam, da bo vam tudi.

pozabila sem povedat – kvas in vodo je potrebno popiti

lp petra

jaz uporabljam od nailene titanium strenght,dobiš ga v bolje založenih drogerijah

New Report

Close