Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Lomljivi nohti

Lomljivi nohti

Help me! Želim si dolge nohte, pa se mi ves čas lomijo in cepijo.
Poznate kakšno finto, da ješ in imaš trdne nohte? Mogoče kvas, lešnike ali kaj podobnega?
LP

Baje pomaga namakanje v mešanici limoninega soka in olivnega olja. Ampak ne vem, v kakšen razmerju je treba to tekočino pripraviti.
Pomaga tudi kvas, ki ga stopiš z vodo in popiješ, v lekarni pa se tudi dobijo tablete za nohte(Biotin al nekaj takega), ki jih moraš jesti vsaj en mesec, še bolje pa dva in ful pomaga (vsaj tako pravijo).

Upam, da sem ti kej pomagala !

Draga Polona…tudi jaz sem imela s tem probleme…v bistvu jih imam delno se sedaj, ampak vsaj dlje casa mi zdrzijo nohti kot prej…kaj sem storila?…no, sla sem v drogerijo in kupila: pilico ki ima 4 povrsine…s katerimi zgladis in nezno zbrusis povrsino nohta, potem pa se noht oblikujes (ko je malo daljsi)…..potem sem si kupila eno kremico za bolj trde nohte (ki ne pomaga bogve kaj) , belo barvico za pod nohte (za lepsi videz, ko ti zacno rat…) in pa kar je najpomembnejse…NIvea lak za nohte….prav za bolj trde nohte….mislim da jih imajo vec, jaz sem vzela patelno belega….in je super. Sedaj imam francoski stil noht, nimam prav dolge, ampak zelo lepo oblikovane!….mislim da prav dolgih nikoli ne bom mogla imet, zato imam pa malo krajse toliko lepse oblikovane. Poskusi,,,mogoce bo tudi tebi pomagalo…

Pa sporoci kako je:)

pa pa

Tudi “laki” za lomljive nohte od Manicure so zelo dobri. Kupiš pa jih v Sanolaborju.

ojal!

sem imela enake problebe kot ti in sem jih rešila z dobro pilico (4 ploskve), vsak dan spijem eno šumečo tableto kalcija…..in pomaga..priporočam pa še kakšen lak za trše nohte in to je to !! kar se tiče pa tablet Biotin – sem probala pa mi niso pomagale ( jedla sem jih skoraj 4 mesece) !!!!

LP

Tud jst sm mela težave z nohti, kar naprej so se mi cepili in lomili. Pol sm pa za brezveze kupila vitamine (Centrum od A do Ž), samo jih nisem kupila zarad nohtov ampak kar tako zarad vitaminov. Čez kakšna dva tedna sm opazla, da se mi nohti ne cepijo in ne lomijo več. Sploh nism mogla verjet, pa še cele škatlce nism pojedla. Od takrat naprej nima več težav z nohti.
Če slučajno tebi ne bi pomagale, boš imela pa vsaj več vitaminčkov v telesu, kar pa jih sedaj gotovo potrebuješ.

tekočina od Mavale za krhke nohte. Preverjeno pomaga

Meni pa je mami že v mladosti rekla: če želiš trde nohte več pomivaj posodo. Če to drži ne vem, vem pa, da imam zelo trde in lepe nohte (posodo pa pomivam tudi 3x na dan).

🙂 funny! tvoja mami je faca,… ampak na velikih punckah tak nacin vzgoje ne deluje vec

Punce, hvala za nasvete.
Res bom poskusila z vitaminskimi tabletami, ker sem opazila da so sploh krhki jeseni, ko vitaminov zmanjka v telesu. Poskušala bom še kvas piti, pilice pa že imam vse sorte pa mi niso še pomagale.
Zadnjič sem v Millerju zapravila kar precej denarja, da sem si kupila neko mazilo in lak za trde nohte -BIO iz Amerike. Upajmo na bolje.

Hvala še enkrat.

New Report

Close