Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek lončki za shranjevanje mleka – dojenje

lončki za shranjevanje mleka – dojenje

Zanima me, ali imajo v Mullerju lončke za shranjevanje materinega mleka? Kako ste ve shranjevale mleko, v posodicah ali vrečkah?

V nasem Mullerju jih nisem vidla. Zdej nevem al so zmanjkale al jih sploh nimajo. Jaz sem kupla v baby centru od tommee tippee.

A za to morajo biti posebni lončki?? Kaj pa manjka navadnim jogurtovim/tupperware/no name plastične posodice za shranjevanje?

nova
Uredništvo priporoča

Jaz sem uporabljala dobro tesne posode, katere sem redno čistila. Prvič slišim, da za to obstajajo posebni lončki ali vrečke. Sem morala prav pogooglat, kaj je tommee tippee 😀 svašta, kaj vse obstaja

Hehe :))) jaz sem uporabljala crpalko tako da sem te posodice dobila zraven v paketu, mi je pa blo vsec da imajo oznaceno kolicino na posodici tako da nisem rabla pretakat za merjenje 🙂

Imela sem Aventove, ki so sli direkt na crpalko. Kupila v dveh velikostih. Oprala in sterilizirala. enako kot črpalko, čeprav v navodilih piše, da pokrovčke lahko samo nekajkrat. Kasneje sem pa nalivala mleko v vrecke za led, ki sem jih potem trgala.

Pa še odgovor na

ZA nedonošenčka je kakovost plastike še kako pomembna. In niso vse dovolj dobre. Medela recimo ima vrecko, ki jo das direkt v stekleničko za mleko. So pa drage kot žefran.

Ljubljanski Muller v Supernovi (Rudnik) jih ima, ravno ta vikend sem jih videla.

New Report

Close