Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice London ali Pariz?

London ali Pariz?

For me London. Pa obisk musicla je obvezen. Torej v Londonu sem bila trikrat, pa me vedno navduši. Zadnjič, ko sem bila smo vzeli rent a car in šli malo ven iz Londona . Ogled obeh univerzitetnih mest, Vindsor… superca.

Jaz bi šla z avtom iz Slovenije preko Nemčije, Francije…nato s podzemnim vlakom v London…a ima kdo kako idejo kaj vse po poti vidt pa kje je najboljša pot pa potem kaj v Londonu se zares splača pogledat? V Parizu sm že bila, mi je bil všeč…rada potujem.

zame primerjava med parizom in londonom absolutno sploh ne pride v poštev..definitivno london..

vaila, a si šla sam v london na počitnice z letalom? al si šla z avtom iz slo? kaj se splača vidt v londonu in kok časa je za london dost? kako je tm s parkirišči?

pariz: zelo čisto, uglajeno mesto, na vsakem koraku kakšna zanimiva stavba in čudovita arhitektura!

london: bolj živahno, polno mesto vseh možnih ljudi, dogajanje na vsakem koraku…

težko bi blo rečt katiro je boljše, ker je vsako zanimivo na svoj način.

pariz čisto mesto?????? ti se verjetno hecaš..pariz je najbolj umazano mesto v katerem sem bila..vse posrano, prav slalom moraš vozit na pločniku, da ne zagaziš..mislim, parizu pa lahko rečeš vse, samo ne, da je čist..res, da imajo vsake oči svojega malarja, ampak kar je preveč, je pa preveč 🙂

Hm, ja no… Težka odločitev, ampak jaz bi izbrala London, brez kakeršnegakoli posebnega poglabljanja. Vedno, ko grem tja imam večer (oz. cel teden prej) tak vznemirjajoč občutek, ali nekaj podobnega. 🙂
Glede predmest pa je logično, da nobeno od teh dveh mest ni preveč čisto in tisto pravo. Mislim, da si lahko kar razočaran, če vidiš predmestje teh mest. Najlepši je vedno center.

Všeč so mi čista mesta.Tak si tudi predstavljam.Rada bi šla v Paris in London.Mislim,da prej v London.

Čista mesta? Relativen pojem. Ker tud v Londonu in Parizu ni glih vse tko čisto …

Obe mesti sta mi všeč, a mi je London lepši in bolj svetovljanski kot Pariz. Tako da bi šla v London. V resnici pa grem čez en mesec v Pariz :)) Si mož želi tja, ker še ni bil.

London itak. Ceprav sem tam velikokrat, mi je se vedno zelo vsec.

London defenitivno….

New Report

Close