Najdi forum

london avgusta

Živjo,
a bi sel kdo v london v avgustu, za kaksen mesec, mal zura pa mogoce tud kej delat….
pisite,
Lejla

Živjo!

Kolk bi pa to vse skupaj stalo, pa kakšen plan imaš? Da ni slučajno babysitting, ker jaz tega ne bi počel

L.p.

Boštjan

Ja jaz bom imela s sabo enih 100 tisoc, karto pa prek ryanair-a, pol pa bom vidla, al bom kaksen job najdla za na hitro kej zasluzit.

A mi lahko poveš malo več. Imaš že kakšen plan, kaj bi si ogledala, kje bi spala,… Lahko mi pišeš tudi na mail: [email protected].

itaq da bi šel!

jz bi tudi uzel kakih 100 jurjov pa malo rezerve! greva(gremo) gor kr tko in nekaj bo že za delat! za žur pa ne se bat – 100%! Spat no problem!

piši na mejl! čao!

MISLM DA KR TKOLE NEKI NA EASY TI NE BO ŠLO.KOT PRVO JE LONDON FUL DRAG.RES DA SO TAKRAT RAZPRODAJE AMPAK VSEENO.ČE ŠE SAMA NIMAŠ JASNIH ZAČRTANIH CILJEV POTEM NEVEM KAKO LAHKOMKR ENE VABŠ.KJE BOŠ PA SPALA?KR TKO ZA DELAT NE MORŠ TM DOBIT.TUT ZA ŠTUDENTE RABIŠ DELOVNO VIZO.SICER TI PA ŽELIM LEP DOPUST.JST BOM TM OD 21.7 PA DO 4.8.
JAVI SE KEJ ČE BOŠ KEJ RABILA.JST BOM PRI KOLEGU V CENTRU LONDONA.

Pozdrav vsem! Zanima me, kako je glede zaposlitve v UK. /gostinskih del, obiranje sadja,…/

a ma kdo kak predlog za kak hostl al kak url al kej ?

New Report

Close