London za 1.maj
Lep pozdrav vsem skupaj
Sem se odločil da grem v london, pa me zanima nekaj stvari. Kako je z Ryanair? Cena iz trsta do londona je 30 funtov, pa me zanima ali je to to, ali je še treba kakšne jajce doplačat? Kje bi se dalo v Londonu najceneje prespat, nekje v centru mesta, ali pa vsaj hudo blizu? kako je z cenami? Baje je drago da glava peče 🙂 Preko dneva mi je kolko tolko jasno kaj bom delal (ogledi ipd.), kaj pa zvečer? Kam je za it?
Hvala vsem za pomoč
Hi,
Ja z cenami pri Ryanu je tako, da se vedno spreminjajo, priračunajo pa ti neko provizijo.
Ker sem že sam bil kr nekajkrat v LONDONU pa sem vedno letel z Ryanom, sem karto samo 1 krat bookiral direktno, pa so mi znesek trgali dva krat.
Kreditne kartice pač niso še za internet (vsaj moje mišljenje je tako).
Drugače pa sem vedno rezerviral preko Travel Shopa 24, kjer je res malenkost dražja, sam nisem imel nobenih frk in dvojnih računov, pa še vse ti uredijo – od naslovov hostlov do hotelov, priložili so mi tudi mapo Londona – se izplača pa zelo hitro pošljejo karto (cca. 2 dni).
Pokliči jih na : 04 146 45 44
ali pa poglej : http://www.travelshop24.net
Če pa rabiš kakšno informacijo pa me lahko kontaktiraš na mail.
Pozdravljeni,
Smo turistična agencija in posredujemo pri prodaji ryanair vozovnic.
Če ne zaupate v poslovanje preko interneta Vam lahko za minimalno provizijo priskrbimo vozovnico.