Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek londonska šola za odnose z javnostmi

londonska šola za odnose z javnostmi

A pozna katera od vas to šolo ? Seminar bo v Mariboru pa me zanima, če ima katera od vas izkušnje?
Pozdravček
Luci

Moji sodelavki je ena taka šola iz Londona (SPAM) zakon. Je obiskovala predavanja kar nekaj časa. Vse, kar se je pa naučila je, po mojem mnenju, pravilno jesti škampe:) Ok, malo sem hudobna, ker je porabila zanjo ogromno denarja firme, učinka pa nobenega. Raje bi s tistim denarjem plačali kvalitetne seminarje kakšnim 10 zaposlenim.

Kdaj pa je ta seminar v Mariboru in koliko pride?

lp
Erina

pojdi na SPEM -ovo spletno stran, vse je gor

Tina23 žal se ne morem strinjati s tabo. Sama sem namreč diplomantka LSPR (Londonske šole za odnose z javnostmi) in lahko podam informacije iz prve roke. Priporočam jo vsem, ki so željni znanja (teorija in praksa) iz PR stroke, seveda pa je ta šola ozir. predavanja namenjena tistim, ki delajo na področju odnosov z javnostmi. In tudi tistim, ki se za to stroko šele odločajo, pa so sedaj v marketingu, tržnem komuniciranju ali kaj drugega.
Torej, Tina23 – znanje ki ga je tvoja sodelvka pridobila mogoče ni uporabno tebi, je pa njej. Če pa od predavanj ni nič odnesla, pa mogoče ni problem v šoli…

Lp,
lona

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close