lonec za mlečne jedi?
Vedno ko kuham mlečni riž ali puding ali samo mleko zavrem, se mi mleko prime na dno in včasih celo zažge. Razmišljam, da bi kupila nek lonec, ki bi ga imela samo za kuhanje z mlekom, ampak ne vem, kaj naj nabavim.
Gledala sem tistega z dvojnim dnom, ko vmes vodo naliješ, vendar je precej ozek in visok – jaz bi raje nižjega in širšega, ker bi kuhala v njem tudi mlečni riž, puding, vanilijevo kremo za kremšnite….
Mi lahko kaj svetujete?
Ups, sem se zatkala, je delimano, pokukaj na http://www.delimano.si/?csu=general>v=1&cex=94049&med=sem&orig=mcn&vir=no&src=si_gen_general_sem_google_1__delimano&referrer=google_sem_94049&gkw=delimano&gclid=CPXkl6W-zKwCFcKCDgodkhMrqw
Kupljena kozica in pokrov v Sparu, ni treba klicat na topshop.
Jaz mlečne jedi kuham v rdeče-belem loncu, ki jih prodajajo v Mercatorju. Ne znam povedati niti imena niti materiala, vem samo, da ni niti emajl niti teflon. Zunaj je rdeč, znotraj pa ima belo prevleko, na katero se ne prime. Pojdi pogledat v hipermarket na oddelek gospodinjstva: tam imajo cele komplete take posode; seveda lahko kupš tudi posebej samo en lonec.