Lonec za mleko WMF iz Interspara
Kupila sem lonec za mleko za šparove smrekice in v njem skuhala mleko. In se mi je vse prijelo na dnu! V takem naj loncu? Kaj sem naredila narobe? V posodi, kjer sem prej kuhala, se mi to ni dogajalo. Jaz pa sem upala, da bom morda v tem loncu lahko kuhala puding, ki se mi drugje hitro prime.
Kako ste druge zadovoljne s posodo WMF?
lonci z dvojnim dnom načeloma niso za kuhanje mleka, pač pa za ekonomično kuhanje (ko dosežejo določeno temperaturo, naj bi se samo vzdrževalo to temperaturo in bi se hrana kuhala naprej).
verjetno boš veliko bolj zadovoljna, če boš mleko kuhala še naprej v starem loncu, tega pa uporabljala za kaj drugega.
lp, m
Jaz pa kuham mleko v najbolj jefrini imitaciji zepterja ali karkoli. Je taka “fensi” za pogledat izgleda debelo dno, ko jo pa dvigneš pa ugotoviš da je vse skup na pol prazno:-)) Nič zato, sem dočgo mislila da se mi bo mleko v njej zažgalo in niti nisem probala, sem raje uporabljala čist navaden lonec (kot so ga naše babice) kjer se mi je tudi gor prijelo. No, ko pa sem probala v tem sem se vprašala zakaj tega prej nisem naredila? Niti pikica se ne zasmodi!!! Pa ga lahko kuham kakorkoli dolgo in kako koli mleko.