Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Lopar – hotelske počitnice

Lopar – hotelske počitnice

Ve kdo za preizkušeno dober hotel blizu mivkaste plaže na Loparju? Koliko je oddaljen in kakšen je? Hvala za odgovor pa lepo poletje vsem klepetnikom, Maja.

Tam je hotelsko naselje San Marino. Mi smo bili eno poletje. Plaža je vredu za otroke (fajn je, če imaš senčnik s seboj). V bistvu sta dve plaži, ena direktno pod hoteli (ta meni ni bila všeč) druga pa malo stran, je pa za otroke super. Mi smo hodili na to. Hrana v hotelih je zanič. Menzovska, mrzla, zelo omejena. Mi smo šli v največji sezoni. Vsi smo dobili driskalno-bruhalno virozo (imeli so jo praktično vsi, ker pa je voda nizka, topla in ni kakšnega pretoka, je menda ta prisotna vsako poletje). To nam je zagrenilo dopust. Prijateljica hodi v juniju, takrat je menda zelo vredu.

za avanture željne pa obstaja v okolici še več plaž, človek se mora sprehoditi samo nekaj minut…izgleda pa, da je tak sprehod za mnoge le prevelika avantura…pod pretvezo, da mali otroci pač ne morejo malo dalj stran raje sami lenarijo in namakajo noge v lužah, potem pa jamrajo kako slab dopust so imeli…

Draga Jadranka – žal z vozičkom in še enim malim in enim malo večjim otrokom res nismo pripravljeni pol ure in več pešačiti na plažo, ob tem pa prenašati senčnik in vso kramo( za 5 ljudi) – igrače, čoln, brisače… Poleg tega je ta plaža (ogledali smo si tudi nekaj drugih tista, ki je na tem področju menda ena lepših. In če bi si želeli kamnitih skalnatih plaž, zagotovo ne bi šli v Lopar ampoak kam drugam (npr. na Suho punto, kjer smo preživeli dva čudovita dopusta). Pač realnost je kakršna je in tako sem tudi napisala. Ob tem nisem napisala, da je bil dopust slab, zagotovo pa ni gledanje bruhanja na tleh po in pred jedilnico ter driske na plaži nekaj krasnega.

New Report

Close