loreal barva za lase
Sem poskusila novo (vsaj zame novo) barvo za lase “Loreal mousse absolue”.Pritegnilo me je dejstvo, da se lahko uporablja za 2x, ker imam kratke lase. Princip je ta, da sta dve “bombici”, v eni barva in v drugi razvijalec in s pritiskom sprožiš mešanje, torej tik pred nanosom.
Moram povedat, da sem ful razočarana. Barva ne prekrije sivih las niti malo (pa jih nimam ne vem koliko),sem vsa nekam lisasta…katastrofa. Cena je nekaj čez 11 Euro, torej 2x dražja od večine, ampak pri ostalih barvah jo polovico vržem stran in sem nekje na istem, cenovno.
Torej, pozor pred tem izdelkom:
http://www.superdrug.com/content/ebiz/superdrug/invt/628561/628561_l.jpg
Če tebi ne ustreza, ni nujno da tudi drugim ne ustreza, kaj ne? SIicer, bi rekla da si samo pre šparovne sorte in da bi vseeno lahko dala celo škatlo barve na lase in ne samo pol. Tudi jaz se že leta barvam s pravo barvo pa si vedno dam celo tubo, čeprav kao pravijo, da je dovolj polovica. Frizer mi je nekoč rekel, da so pač frizerji res šparovni in da je treba las bogato namazati z barvo, če želiš enakomerni odtenek.
Osebno že leta in leta uporabljam barvo Keune v tubi, in porabim celo, ne glede na to da imam krajše lase. Porabim pa 9 eur za barvo in 1,5 za hidrogen.
Ne govorim o tem, da mi ne ustreza,pač pa o tem, da ne prekriva sivih las, čeprav na njej piše da jih…torej še enkrat preberi moj prispevek in potem odgovarjaj.
Kot drugo, glede šparovnosti: potek ko sem videla, da sem vsa lisasta (ker je barva nekje prijela, drugje pa nič) sem se pobarvala še enkrat, z drugo polovico barve. Pa sem še vedno lisasta, sicer malo manj kot prej in sivi lasje so še vedno sivi…Pri ostalih barvah, tudi od Loreala, sem bila s polovico barve perfektno pobarvana.
Point posta je, da je barva ali nekvalitetna ali pa proizvajalec laže na deklaraciji, ko pravi, da prekriva sive lase in da je za kratke lase dovolj polovico vsebine.
Sem poskusila novo (vsaj zame novo) barvo za lase “Loreal mousse absolue”.Pritegnilo me je dejstvo, da se lahko uporablja za 2x, ker imam kratke lase. Princip je ta, da sta dve “bombici”, v eni barva in v drugi razvijalec in s pritiskom sprožiš mešanje, torej tik pred nanosom.
Moram povedat, da sem ful razočarana. Barva ne prekrije sivih las niti malo (pa jih nimam ne vem koliko),sem vsa nekam lisasta…katastrofa. Cena je nekaj čez 11 Euro, torej 2x dražja od večine, ampak pri ostalih barvah jo polovico vržem stran in sem nekje na istem, cenovno.
Torej, pozor pred tem izdelkom:
http://www.superdrug.com/content/ebiz/superdrug/invt/628561/628561_l.jpg%5B/quote%5D
Zakaj je pa pol vržeš stran? Jaz je zmešam samo polovico, ostalo pustim v tubi oz. steklenički. Tako imam eno barvo za 2x.