Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style loreal puder

loreal puder

Živjo,

mene zanima, če je kera že probala tist lorealov puder, ki ga zdej reklamirajo pa ne vem točno nek balance al neki tazga…v glavnem za mešano kožo, ki nekje pač vlaži nekje matira al kako una deklca pove. Problem je da po večini pudrov dobim mozolje pa si lahko obraz še ne vem kako sčistim….sam pozimi je fajn met to na obrazu zarad mraza.
No ja dobrodošle so tud druge ideje, če katera mogoče pozna kakšen drug puder oz. lahko tud tonirno kremo.

hvala,

LP

Jaz ga imam in je super.

ZDRAVO!

Ja, meni ta puder in všeč. Stran vržen denar – govorim zase, tebi bo mogoče ustrezal. POSKUSI!

Kolk pa kej stane pa puder?

Pa kako se mu točno reče, bi ga šla dons kupit. A ga imajo v DM?

Thanks

Lp
Alenka

Puder je IDEAL BALANCE, stane tam neki čez 2.000 sit, ja, v DM -u ga imajo!

Ja, jest sem ga kupila v DM-ju in dtane 2999 sit.
Moram pa povedat, da mi ni všeč.
Žal…

Ja, jest sem ga kupila v DM-ju in stane 2999 sit.
Moram pa povedat, da mi ni všeč.
Žal…

Ej a mi lahko prosm povesta kaj vama ni všeč, ker mene je strah, da mi nebi mozolje delal oz, da mi nebi preveč kože izsušil. Aja no v mullerju je pa 3200,00 Sit, tok o tem, kok je muller dražji.

lp

jaz bi tud rada vedela, kateri puder naj uporabim za mojo ful suho kožo, zlasti po bradi in licih? Katera ima še take probleme in keateri puder uporabljate?

Ojla!

Ej, veš, kaj mi ni blo všeč: se ful vidi, da si napudran, pa še vpije se ne dobro, vsaj meni ne, no. Se mi je zdelo, ko da imam fasado na obrazu :)))))!
Če hočeš ti ga šenkam!

Pa lep pozdrav!

ZDRAVO!

Ej, veš kaj, najbolje da pišeš v forum “LIČENJE MAKEUP”, tam odgovarja gospa Nada in zagotovo bo tudi tebi znala svetovati.
Lep pozdrav!

Sončnica!
Če imaš na nekaterih predelih bolj suho kožo se ti bo ta puder tam ful poznal!
Sara*

Itak vidim, da si že dobila dost informacij… mogoče ti bo odgovarjal… meni ni.

LP, Anita

New Report

Close