Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Lorella Flego ali Ana Tavčar?

Lorella Flego ali Ana Tavčar?

Gledam oddajo Dobro jutro, Lorela naj bi bila strokovnjakinja za modo, navlekla je pa nase obubno, brezoblično obleko. Kot bi imela en žakelj na sebi. Kr neki, vse visi na njej. Sicer samo bleščeče blago je lepo. Anina obleka mi je pa čudovita.

Meni je pa bila všeč. Zelo. Njena sovoditeljica je nosila oprijeto, preveč odprto obleko (bolj za večerno zabavo).

Sem tudi sama pomislila isto, kot ti.Ana lepo oblečena, Lorella pa malce čudno.Tudi frizura ni bila prava, čeprav je lepa.

Izgleda kot postarana odslužena pof.uklja ki ima dobre veze na RTV da kljub dijaški še naprej vrtijo njeno oddajo ki je normalnim ljudem negledljiva.

Lorela mi nikoli ni bila všeč. Sedaj se je malo postarala. Njene oddaje me tudi že prej niso pritegnile. seveda jo uvrstijo včasih (ali večkrat) v oddaje Dobro jutro. Ta obleka? Njej ni pasala.

Lorela mi Nikoli mi ni bila vsec, vizualno, ima cudna usta in zobe.. Tudi obleka danes brezveze.
Anina obleka je bila meni danes lepa.

Da pa obvezna rtv naročnina ne ponuja za praznike drugega, kot te zafnane flenče in top šope…….Kje je program za otroško zabavo, družinski filmi……..Sramota!

Vedno ene in iste face..prav nadležne so že..

Niočem biti nesramna, a sedaj si tudi jaz upam povedat svoje mnenje. Vedno se mi je zdelo čudno, da je Lorella ljudem všeč . Mene je leta motil njen naglas (italijanski), tudi nasploh način govora. Sedaj je to kar dobro popravila. Na videz mi nikoli ni bila fejst.

Tudi meni obleka ni všeč. Pa še prevelika izgleda. Njeni stajlingi večinoma niso po mojem okusu, včasih pa so zelo lepi. Občutek imam, da kolikor bolj se trudi, da bi bila nekaj posebnega, toliko bolj fali. Zdi se mi, kot da je pozabila na estetiko, ji pa ni problem obleči nekaj novega, če je to v redu, ali pa ne. Sicer pa je simpatična in luštna.

New Report

Close